vrouwengeheimen

17ca9ef6aa6259f275e8c36d5f7c0974 1024x554 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie
stijl

Gloeiende weg met auto ‘ s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

De meeste ouders hebben niet de tijd om uren door te brengen het spelen met het kind, om hem te voorzien van verhalen, met de nadruk op de handig. Hun deelname aan recreatieve en educatieve activiteiten voor kinderen, volwassenen proberen te vervangen, speelgoed, allerlei soorten spellen.

Het gezin waarin kinderen opgroeien, geconfronteerd met het probleem van het kiezen van veilige entertainment dat is gevestigd in een kind voor een lange tijd en het uitbreiden van zijn horizon.

Het is in deze gevallen gaat om de redding van leuke gloeiende weg met auto ‘ s magic tracks.

Beoordelingen van vaders en moeders bevestigen dat de kinderen in de leeftijd van 3 tot 4 jaar lang, met veel belangstelling, haar eigen prachtige auto ‘ s, mcadie op een bizarre track. Deskundigen roemden de ontwikkelingsmogelijkheden van educatieve games voor kinderen. De hoge kwaliteit van het product, de veiligheid voor het kind.

17ca9ef6aa6259f275e8c36d5f7c0974 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Review van speelgoed

Ouders let op: de weg is niet alleen heel lang gefascineerd kinderen, maar leert ons ook om het oplossen van de vele taken van het leven. Volg het spoor van uw droom gaat als een gewone ontwerper van diverse onderdelen. Details speciaal geverfd in verschillende kleuren: blauw, groen, geel, rood.

Op sommige etiketten. Speedway magische tracks uitgerust met moderne machines die kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen.

41305b3e1bfcee75b9796408a1ce04f1 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Ze bewegen snel op de rechte stukken, maar de gebogen delen van de Snelweg, de waarden zijn vrij hoog. Er zijn auto ‘ s in rood en blauw. Ze bewegen langs de rijbaan, zonder de hulp.

U kunt bouwen van verschillende hindernissen op hun weg. Auto ‘ s perfect zal hen overwinnen. Bij het reizen horen aangename geluiden, maar vergeet niet te genieten van de spectaculaire verlichting! De machines worden gevoed met standaard alkaline AA batterijen. Het is eenvoudig in te stellen in de bodem van een snelle race auto en kind. Zorg ervoor dat het kopen van een tweede auto voor het organiseren van deze wedstrijden en Kampioenschappen met vrienden.

Je moet meer ingaan op de gloed van de baan. Het beste effect wordt bereikt als de hele dag blijft de weg in het licht, het verzamelen van zonne-energie. Machine met vijf Led ‘ s ziet er spectaculair uit op een verlichte route. Spelen in het donker als kinderen veel meer dan een dag. Voegt een gevoel van mysterie, mysterie en magie.

aa60fc47a458b19a32fb3630204812e1 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

De ontwikkelaars niet deed stoppen. Ze besloten om uit te rusten van een set van de collectie etiketten met een race-thema. Aanbevolen om te gebruiken op auto ‘ s en andere onderdelen van de set.

Het installeren van de verlichting, het versieren van het object met medailles en bekers, vergeet niet over signaal vlaggen, het creëren van een levendig beeld van wat er is gebeurd en de verhoging van het algemene niveau van entertainment. Er zijn grappige emoticons, is in staat om op te vrolijken serieuze deelnemers de “gevechten”.

De organisatie van de gameplay is moeilijk, vooral met volledige vrijheid van handelen. Om te beginnen, zorg ervoor dat de montage van de gebogen ring is de eenvoudigste en veiligste optie. Als het goed werkt, het is tijd om te beginnen met het experiment. Kijk als je piloot rijdt vijftigste keer in één en dezelfde cirkel zal de moeite iedereen.

Suggereren een soort van plot te verhogen, waardoor een soort van serpentijn. Links strak gekoppeld, dus voor de vernietiging geen zorgen te maken. Fabrikanten adviseren om de baan van avtotrek, dwingt deelnemers om te raden waar de nieuwe bestemming.

Lege dozen zal een serie van tunnels. Ze suggereren te afgewisseld met heuvels, heuvels en scherpe bochten. Het hangt allemaal af van uw grenzeloze fantasie. In het tweede deel van het artikel leert u meer over de uiterlijke kenmerken van het spel en belangrijke werkpunten.

ad8e5f3e586569a26f36d2ace0cdf884 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Waardigheid (geen gebreken!)

Magic track magische tracks geproduceerd in verschillende configuraties. Een lijst van de belangrijke voordelen van speelgoed van een set:

  de betrouwbaarheid van de elementen; de bliksem koppeling delen samen; veilige kunststof producten voor de kinderen; – de mogelijkheid tot het bouwen van bruggen of obstakels bij het beklimmen van hellingen; de mogelijkheid van het veranderen van de richting die op het moment van het spel; prachtig oplicht in het donker; het bijhouden van spellen voor meerdere deelnemers; ontwikkelt de fijne motoriek; flexibele manier van snel gaan; gloeiende koplampen van de auto ‘ s; betaalbare prijs.

7ba9f1cd21cde809f2ff3e5b12178b4f - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

De belangrijkste waarde van het spel in een verscheidenheid van kansen in het onderwijs: het verbeteren van de fijne motoriek van de vingers en de zorg. Kinderen zullen snel leren hoe het samenvoegen van de elementen in een enkel circuit.

Langs de weg, kinderen leren doorzettingsvermogen en toewijding. Continue monitoring van het voertuig in beweging is een verandering van de baan tijdens de beweging ontwikkelt behendigheid en creatief denken. Vergeet niet over de artistieke kant van het proces, het maakt alle van de gekleurde elementen.

Flexibele AutoTrack kunt u wijzigen in de richting van de beweging van de auto op elk tijdstip. De jonge uitvinder leert om harmonieus te combineren kleuren. Ik adviseer u om een partner te vinden voor uw kind, dan is de verbetering van de communicatie vaardigheden. De track zal zeker de aandacht vestigen op het eerste.

Geleidelijk kan droeg een ding, maar om te ontwerpen met miljoenen montage-opties en terug te komen in zeven jaar, en elf, en oudere leeftijd. Kansen voor creativiteit zijn haast grenzeloos.

220 onderdelen

24e06a3d45b4fb9c7fa47ef8f2fd33b6 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Designer verlichte weg magische tracks 220 detail – primaire standaard optie, geeft u de kans om het bouwen van een vicieuze cirkel, met een lengte van meer dan drie meter in een rechte lijn. In de set vindt u een machine. Vergeet niet dat een basic set kunt altijd kopen vele soorten van extra onderdelen en auto ‘ s.

360 onderdelen

9d3c8c06043aa4dd408ccfe8e2f7e529 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Het Nummer bereikt een lengte van 5,5 meter. Een aanzienlijke toename van het aantal extra borden, bomen en andere elementen op straat. In de doos vindt u een elegante brug en twee auto ‘ s – één ras en één van de politie.

366 details

0f3f48390142f1062a7824d5e411863b - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

De set bevat tracks + 2 auto ‘ s, vrijwel niet verschillen van de vorige build. Het verschil is dat auto ‘ s uitgerust met led-lampen en speciale handvaten, opslaan uit te vallen.

440 onderdelen

2a5e27d12e9cb892a46842d60f15d1ed - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Deze set op de planken bestaat niet, maar de fans van dit soort Hobby ’s raden het kopen van twee sets op 220 van de baan zal krijgen een indruk van de grootte, en de auto’ s in de competitie van vier. Meestal als je de aankoop van twee producten op de tweede vaak biedt u een indrukwekkend korting.

Loop

96c1c83978c2af8c928674c8d0ea4e3c - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Het ontwerp biedt de mogelijkheid op te schorten, verzamelde de weg, waardoor de auto ‘ s te rijden, als een eekhoorn in een kooi. Ziet er bijzonder mooi in de avond. In de praktijk, om zo een uitdaging. Als de helling te ronde, het voertuig soskochit. Deze optie vereist een zorgvuldige berekeningen. Als het kind niet omgaan met de taak beter dan wie dan ook van de volwassenen om hem te helpen. Vergeet niet: de gezamenlijke oplossing van problemen altijd versterkt de relaties binnen het gezin.

Brug

a1a3dd14017dbf93a685a885d297c1c6 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Sommige sets zijn opgenomen de brug in de set, maar niets belet je om met je handen doen, het onder de baan een paar bolle elementen. Doof het licht voor het beste effect.

Hoe te onderscheiden van een origineel van een nep?

Het probleem van vervalsingen op de markt brengen van speelgoed voor kinderen is het heel relevant. Dit geldt vooral van de kwaliteit van de ontwerpers met hoge veiligheid garandeert. Het is belangrijk om te weten hoe te onderscheiden van het origineel, van een valse Magische Tracks. Om het risico van het kind gezondheid is onaanvaardbaar: giftige stoffen kan leiden tot ernstige chronische ziekten.

Vóór de aankoop van een product, is het raadzaam om de website van de fabrikant en het lezen van de lijst van de officiële leveranciers. Er zijn meestal opgeslagen monsters, certificatie documenten en licentie-overeenkomsten voor de vervaardigde producten.

a8c8e24c64112aab30d887223c3afa1f - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Onderscheiden valsheid in geschrifte, gebruik van de volgende functies:

Na het uitpakken van het oorspronkelijke product

  • de kamer heeft geen vreemde geuren;

De kopie is altijd slechter dan brandt

  • in het donker of niet verlicht zijn; de oorspronkelijke

Delen goed aan elkaar gehecht

  • door de hoge kwaliteit van het materiaal;

Licentie weg

  • – 330 centimeter, en nep – 243 cm; auto –

Een kopie van de halfduistere

  • ; de juiste machine uitgerust met een schroef, het verstrekken van

Veilig verwijderen van de batterijen;

  • in de versie met licentie

De auto rijdt veel sneller

  .

Koop alleen van vertrouwde verkopers!

In de officiële winkel winkel top magic track magische tracks verkocht met een garantie van de fabrikant wanneer u de aanschaf van een gecertificeerd product. Dit is een geweldig cadeau voor de feestdagen voor kinderen van schoolgaande leeftijd.

380017bc180887e4ba63b944fbca01a6 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

Niet kopen van een product in de overgangen of in de markten. Vaak informatie op de doos niet overeenkomen met wat er van binnen: de doos zegt 220 elementen, en als je het pak vindt u precies 165. Gewetenloze verkopers verkopen kunt u een goedkope Chinese fake voor de prijs van het origineel. Oplichters vaak een stok een andere afbeelding op de bovenkant van de sticker aantal items.

Pas op voor oplichters en controleren van de goederen alvorens te kopen. Neem altijd een goed uitgevoerde controleren, als u aanspraak maken op een terugbetaling in het geval van een storing.

Gloeiende weg magische tracks

Heldere foto ‘ s

f732eea1d338db78a4da5ff9cd3ce630 - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie

De spectaculaire foto gemaakt tijdens de nacht. Elegant ontworpen verlichte weg staat, het trekken van de aandacht.

ce524d5ec9ec3318689838d0388f044d - Gloeiende weg met auto ' s magic tracks: beoordelingen, hoe te onderscheiden van een origineel van een valse, configuratie