vrouwengeheimen

327a2336ad4679afadfa4172928efc1f - Glazen deuren in het interieur
stijl

Glazen deuren in het interieur

De waarde van het interieur deuren in het appartement is niet te ontkennen. Ze functie om de ruimte te verdelen in afzonderlijke, geïsoleerde zones, en vormen ook een onderdeel van het totale ontwerp. In tegenstelling tot de gebruikelijke klassiekers, waarvan er een perfecte oplossing was gemaakt van hout of kunststof deur, modern design oplossingen vereisen nieuwe ideeën en materialen in de productie van binnendeuren.

327a2336ad4679afadfa4172928efc1f - Glazen deuren in het interieur

Interieur met glazen deur

Glazen deur – een nieuwe look of juist een gedurfde beslissing

Onlangs heeft de vraag van de installatie in het appartement, glazen deuren, in het beste geval zou leiden tot een glimlach. Ze werd geassocieerd met een metro, Bank, winkelcentrum, disco of op kantoor. Voorgesteld door de ontwerpers van het nieuwe stijlen, zoals high-tech, techno, minimalisme en enkele anderen, deed haar best, en soms de enige ontwerp-oplossing.

Hi-tech, of kantoor aan huis

9d3f55de648391b6e3195e62509d4c62 - Glazen deuren in het interieur

Zwart glazen deur

Hi-tech is een stijl, het motto van die high-tech. Het gaat om de nauwkeurigheid en helderheid van detail, de vloeiende lijnen en licht op de waarneming van vorm. Glazen deur voor het interieur is de onbetwiste keuze. Als veranderlijk, was ze in staat om toe te voegen efficiëntie toe aan de hele situatie, geopend en uitgebreid de ruimte.

Techno stijl als een reactie aan de technische vooruitgang

Het opvallende kenmerk van deze stijl zijn strenge geometrie van de lijnen, het overwicht van metaal, steen en glas, evenals de overvloed van licht en metallic Glans. Het gebruik van glazen deuren is geworden, een extra bron van het licht van de aangrenzende kamers, toegevoegd glitter aan het interieur veranderde de perceptie van de ruimte.

Minimalisme – beperking van vrijheid

Minimalisme is openheid en ruimte, is de functionaliteit van elk onderdeel, het gemakkelijk zonder franje. Ondanks het feit dat deze stijl verscheen lang voordat de vervaardiging van de eerste deuren van glas gemaakt, is het gebruik toegestaan om een optimaal gevoel van vrijheid wanneer u een interieur in de stijl van het minimalisme, zelfs in kleine ruimtes.

Van moderne tot de klassiekers

efaf096ee36496b4f714876af30d3ee4 - Glazen deuren in het interieur

Wit mat deur

Gezien de groeiende interesse in glas structuren, en de blijvende vraag naar de klassieke modellen, fabrikanten hebben een aantal nieuwe richtingen in de productie van glazen deuren. Assortiment en biedt de markt niet alleen als doel om visueel uit te breiden van het gebied of het verhogen van de verlichting, hij is de deur, als werken van kunst, geschikt voor verschillende stijlen.

Dus, moderne, klassieke deuren zal worden een grote glazen panelen verbonden door muren en ingelijst rand. Deuren in vintage stijl zal uitvoeren van het grote aantal lichte stukken van glas, verbonden in een patroon of afbeelding. Gestileerde en moderne, zal er uitzien als een massief glazen blad met een originele tekening.

Wat uw ontwerp project, is er geen twijfel, de nodige glazen deur is mogelijk. En zelfs als u problemen hebt wanneer u zoekt, zult U zeker in staat zijn om te vinden wat zoekt.

a499a33742adc57b58841cfb4d060408 - Glazen deuren in het interieur

Deuren van glas zwart

De betrouwbaarheid en het gemak van de nieuwe modellen

Glas als materiaal, veel zal het vragen om voorzichtigheid. Omdat het in staat is te versplinteren en de resulterende fragmenten kunnen een bedreiging vormen voor de gezondheid en het leven het leven in het appartement van mensen. Echter, zorgen tevergeefs. Moderne modellen zijn gemaakt van gehard of gelaagd glas en gelaagd glas. Deze materialen onderscheiden zich niet alleen een hoge weerstand tegen impact, maar de mogelijkheid tot het bewaren van de integriteit van de gekraakte structuur.

Het gemak van de zorg van glas modellen te vergelijken met de zorg voor andere type deuren. Zonder schade kan gewassen worden met warm water en zeep te verwerken ammoniak of het gebruik tijdens het reinigen van speciale programma ‘ s.

En laat je niet misleiden door de prijs. Glazen deur duurzaam. Het is niet nodig extra reconstructie werkt, zal altijd modern en relevant zijn, ongeacht welk appartement u ook kiest.