vrouwengeheimen

3c25adb8e54fb9858fd060272e3c5942 - Geel jasje
fashion

Geel jasje

Als je jassen aarzel niet en draag hun opvallende opties mag niet worden beperkt tot alleen een strenge ondertoon. Integendeel, het uiterlijk opzichtig ding geeft je energie en het toevoegen van een beetje aandacht.

3c25adb8e54fb9858fd060272e3c5942 - Geel jasje

Voor ons, geel betekent dat? Allereerst is het zon en warmte, die we vaak ontbreken zelfs in de warme tijd van het jaar. Want het is altijd relevant, ongeacht het seizoen en de tijd van het jaar. Maar als de keuze paren voor tops, blouses en jurken in dit bereik niet de oorzaak van veel problemen, de lichte jas durven te kopen niet elke fashionista. Om het wegnemen van alle angsten, beschrijven we de meest succesvolle beelden, waar de hoofdrol wordt gespeeld door een geel jasje.

Geel business afbeelding

Zakelijke stijl die we hebben is een hardnekkige Associatie met de onpersoonlijke en monotone zwart, wit en grijs palet. Maar soms wil ik toevoegen in het dagelijkse werk van de felle kleuren! En zelfs in het kantoor met een strikte dress code, kunt u gelieve jezelf met de gedachte dat het heldere en warme jas ophangen in de kast uit het zicht van bemoeizuchtige ogen. Waar de eisen niet zo streng, dat u veilig kunt maken foto ‘ s met een geel jasje. Wat dragen van de gele jas van het kantoor?

76864f20712ac9c7b2b012ce945bb962 - Geel jasje

De gebruikelijke office-gamma is gewoon gemaakt voor een goede combinaties met helderder accent ding, want er kan niet bang zijn om een fout te maken. Voor een zomerse outfit passen lichtgewicht witte blouse of topje. Een meer rigoureuze manier zal werken, als de top gebruik van de zwarte blouse, gecombineerd met een zwarte broek, deze look is bijzonder opvallend. Als we praten over andere kleuren, dan moet je voorzichtiger zijn dus niet te overweldigen met het ensemble met verschillende verfsoorten die meer relevant zijn voor het alledaagse looks. U kunt naar de top van zachte beige, perzik of pale blue shades dat zal niet richten op de aandacht.

Voor de onderkant, ideaal als een strenge zwarte broek met pijlen en donker blauw in de lengte, 7/8. kan worden gecombineerd met een geel jasje en een bruine of grijze rechte broek. De kleuren van de rokken moeten ook niet te onderscheiden van de gewone kleur, de verleiding om te maken een zwart-wit afbeelding is het beter om te weerstaan, want het is waarschijnlijk niet nodig op de werkplek. Als voor stijl, dan moet u rekening houden met de lengte van de jas met de kokerrok meer passend jasje met een Maxi kunnen worden gecombineerd en uitgebreide versie.

f3fcd80bb0866301bd445635499f2095 - Geel jasje

Een andere goede optie voor office is een combinatie met een jurk-case rustige gedempte tinten. Er zijn geschikte modellen met ¾ mouwen en een ruwer, mannelijk, opties. Combinatie met rustige kleuren is in staat om het geluid van de “rellen” en de activiteit van geel, waardoor het perfect aanvaardbaar voor zakelijke stijl. Soortgelijke effecten hebben een minimale accessoires, die zijn ontworpen om te benadrukken de stijl, niet om aandacht te trekken voor zichzelf.

De afbeelding in een informele stijl

Een klassieker van het genre is natuurlijk de combinatie met een jeans. Skinny, boyfriend, gordelroos, varenkov – ze zijn de perfecte partner voor de jas kleur! Denim is de beste optie van wat te dragen met een geel jasje. Het is goed te combineren met de hedendaagse modieuze denim shirt of een topje en denim jurk en korte shorts gemaakt van dit materiaal. Elk van deze beelden in staat zijn een hit met bekwame accessorizing.

0b1049b7ba444aee2731fc2de9bd4e56 - Geel jasje

be33147d53d34cf5a357eb785786012c - Geel jasje

Echter beperken ons alleen tot de denim zou verkeerd zijn, vooral met de verscheidenheid van de mogelijke opties. Dus, de perfecte look voor een zomerse wandeling is een combinatie met een lichte rok op de vloer (kan vervangen worden door een korte) en een strakke top. Schoenen kan hier gebruikt worden als sandalen op een vlakke baan, en sandalen of hakken klassiekers pompen. Liefhebbers van de stijl van een sport-chic kunnen worden opgenomen in deze manier schoenen of Sneakers.

ae8658eb62f046af108220e6d211224f - Geel jasje

Een andere wandel-optie – zwarte of blauwe legging + tank top+ jas. Vanaf de straat is het zeer eenvoudig te transformeren naar het beeld voor de partij: gewoon een normale vrouw –klopper veranderen in een meer verfijnde versie met strass steentjes of pailletten, voeg een paar armbanden en hanger groot – klaar! Van de schoenen is het passende alles, van eenvoudige appartementen of sneakers tot elegante sandalen, afhankelijk van de activiteit die je gaat.

9ac00327a05d159f107020a0c22055ff - Geel jasje

Zeer succesvol is en de combinatie van de gele jas met een crop top en korte broek of een rok-mini. Echter, deze combinatie kan slechts veroorloven een meisje met een sierlijke figuur, zelfs een paar extra centimeter zou te voor de hand liggend met een dergelijke onthullende kleding.

6038447c946dca89783439343cdc1e4a - Geel jasje

098d01ec213b651a75e5187f13a8e520 - Geel jasje

Vandaag de modieuze culottes is een andere optie, om te dragen van de gele jas. De beste achtergrond voor brede broek zal een getailleerd jasje, als de top kan een blouse, een top, en voor de koele tijd van het jaar past turtleneck. Omdat de specifieke lengte en breedte van de broek kan visueel te “knippen” de groei, je moet de verantwoordelijkheid nemen voor de keuze van de schoenen, de hiel op een zodanige wijze steeds relevant. Heel goed kijken sandalen, pumps, stiletto ‘ s, enkel laarzen of schoenen. Laarzen op deze manier moet worden vermeden, omdat tussen de rand van de culottes en het begin van de Schoen moet gezien worden in het gebied van voeten (zelfs in de Nude panty ‘ s als cool).

Jas in formele manier

Het hangt allemaal af van hoeveel u bereid bent om te experimenteren. Conservatieven kunnen gerust gebruik nooit poterasi relevantie van een set van jas en een zwarte jurk. Ongeacht zijn lengte en stijl kijkt u gewoon onweerstaanbaar. Een gedurfde de natuur kunt spelen met de kleuren door de combinatie van geel jasje met een lila, paarse, rode, blauwe of groene outfit.

92e29c19871a2554155d49f6d56db7e3 - Geel jasje

Partij geldige combinaties van felle kleuren, maar in dit geval niet om overbelasting van het beeld van accessoires. Voor meer ernstige gebeurtenissen is het beter om te kiezen voor ingetogen en neutrale tinten.

De subtiliteiten van imaging

Na te denken over wat te dragen van de gele jas, je nodig hebt om te overwegen een aantal nuances:

    Het creëren van een dergelijke combinatie, is het noodzakelijk om te weten dat de meer kleuren die het gebruikt, hoe minder licht zij moeten worden. Street style direct toe het gebruik van 3-4 verschillende tinten, maar als ze allemaal verzadigd, het risico om het beeld van een te gekke stad wordt te groot; de Selectie van accessoires zorgvuldig moet worden beschouwd, als een fel accent in de afbeelding is er al, en het volume, of lichte accessoires kan ook overbelast; een Andere belangrijke regel: hoe helderder de belangrijkste achtergrond, de meer gedempt moet worden, een jas en Vice versa; moeten we Niet vergeten over de “temperatuur” van de kleuren: koele tinten van geel zijn aangesloten, wordt alleen de koude schaduw van andere kleuren en warm met warm is.