vrouwengeheimen

ca0284895f5d681dfd44f25ca0abc687 1024x694 - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen
stijl

Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Ingebouwde gaskookplaat is een modern apparaat, het vervangen van de traditionele kachels zijn uitgerust met een volledige set van functies voor het koken van verschillende gerechten. Daarnaast is het ergonomische, stijlvolle apparaat waarmee u in het optimaliseren van de keuken ruimte en de keuken design aantrekkelijker.

In recente tijden de klant de keuze valt niet op de staande plaat, en kookplaten die zijn ingebouwd in de hoofdtelefoon. Deze apparaten passen perfect in het interieur van de keuken is modern en trendy. Wij kiezen vandaag een soort van beter ingebouwde gaskookplaat 4 -, 3-en 2 kookplaten. Beste gaskookplaat 2019 vindt u in onze ranglijst.

ca0284895f5d681dfd44f25ca0abc687 - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

De recensies van de meest populaire merken van 2019!

Koken moet worden gericht op het oplossen van de taak – klaar maaltijden, maar ook om het plezier van het proces, alleen het resultaat van deze actie is echt lekker en van hoge kwaliteit. Om te zorgen voor een comfortabele koken is in staat om superieure gas-paneel.

Hier is een overzicht van 2 -, 3-en 4-pits kookplaten 2019, waarbij elk model is een onovertroffen leider in de line-apparaten van het merk.

  Bosch; Gefes; Gorenje; Hansa; Samsung; Hotpoint Ariston.

Bosch

7e113da6007ab1a73ed3eff2cea24b31 - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Originele gaskookplaat Bosch PPP611B91E onderscheidt zich van de medemens door een prachtige sneeuw in de schaduw moeder van de parel. Past perfect in elke keuken interieur, want het heeft een compacte afmeting van 59×52 cm Werkblad in heldere, zuivere kleuren, het apparaat voegt adel en verfijning. In combinatie met een contrast kleur zwart, produceert een unieke visuele indruk.

Het oppervlak is gemaakt van hoge kwaliteit gehard glas, afgevoerd daarop roosters. Keukengerei om te koken, houden ze stevig en veilig. Rotary switches Gouden kleur, gemaakt van plastic van uitstekende kwaliteit. Iedere brander heeft een eigen rooster dat ongelooflijke manier faciliteert het proces van het reinigen van het oppervlak.

Oppervlak
Gehard glas

Branders
4

Schakelaars
Rotary

Installatie
Onafhankelijk

Ontsteking
Elektronische

Afmetingen (Bxdxh)
59 52 cm

stijlvolle vormgeving, kleurstelling; eenvoudig in gebruik; goede baan te schieten; dat er geen vingerafdrukken op het oppervlak blijven niet.

  bruisende gas; – branders en de roosters worden gewassen afzonderlijk.

Het kopen heel graag. Een interessante en ongewone design parel kleur, gehard glas. Potten en pannen zijn stabiel. Tegelijkertijd koken van verschillende gerechten tegelijk. Geen probleem om te wassen, schoon te maken. Kopen zonder twijfel.

Kookplaat Bosch

Gefest

bf89cd0767f4771c95b8f3d5ffef2e3c - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Gas koken het gas-paneel Hephaestus CH-1211 gunstig onderscheidt zich van haar concurrenten in de begroting van de prijs. Veilig, zeggen dat dit een van de goedkoopste opties van uitstekende kwaliteit. Geëmailleerde bedieningspaneel heeft vier gasbranders.

Draaischakelaar aan de zijkant, dus dit model het beste is voor gezinnen met jonge kinderen, omdat een dergelijke regeling biedt beperkte toegang tot integratie. Onafhankelijke instelling maakt het plaatsen makkelijk overal. Raster ijzer, van ongebruikelijk ontwerp. De ondergrond is wit, snel geklaard.

Oppervlak
Эмалированная3

Branders
4

Schakelaars
Rotary

Installatie
Onafhankelijk

Ontsteking
Elektronische

Afmetingen (Bxdxh)
59 51 cm

  originele ontwerpen; de controle van gas.
  de ongelukkige locatie van branders in grootte; de grootste brander “piept” op het werk.

In mijn mening, Hephaestus is een zeer goed scherm voor het koken op een belachelijke prijs. Handig om te gebruiken, het reinigen van de oppervlakte. Ik adviseer om te kopen.

Kookplaat Gefest

Gorenje

b06858487f902c0e82b9eab4e6415049 - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Gorenje GCW751ST is een uniek paneel voor het koken, het onderscheidende kenmerk is dat, over het ontwerp werkte de Fransman Philippe Starck, de beroemde ontwerper. Oppervlakte – hoge kwaliteit roestvrij staal, waardoor het apparaat een unieke ergonomische vormgeving. Naast deze hoge sterkte materiaal.

Het paneel is voorzien van vijf branders, vier van hen zijn onopvallend, maar de vijfde is gelegen in het centrum en heeft drie circuits. Dit apparaat is populair onder de liefhebbers van de Oosterse keuken en in grote gezinnen, omdat het mogelijk maakt om voedsel te bereiden op de gerechten van een grote diameter. Met gietijzeren roosters niet eng om te koken in een zware keukenapparatuur.

Oppervlak
Keramiek

Branders
5

Schakelaars
Rotary

Installatie
Onafhankelijk

Ontsteking
Drie-circuit koken zone

Afmetingen (Bxdxh)
75 52 cm

  autophagy; gas controles; hoge kwaliteit, uniek design.
  nee.

We hebben een grote familie, dus koken op een regelmatige basis. Dit koken apparaat was de wand wand voor ons. Met het koken is snel. Dure bar, maar het is gerechtvaardigd.

De kookplaat Gorenje

Hansa

a8baa56ffd0d6ec2acf434072d024667 - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Hansa BHGI63030 – budget, moderne, hoge kwaliteit gas-paneel voor het koken. Niet lager dan in de prestaties te veel dure modellen. Vormgeving en functionaliteit op het hoogste niveau. Standaard set van vier branders, stevige gietijzeren roosters, schakelaars gelegen aan de voorzijde.

Oppervlak
Roestvrij staal

Branders
4, de gas-control

Schakelaars
Rotary

Installatie
Onafhankelijk

Ontsteking
Elektronische

Afmetingen (Bxdxh)
59 52 cm

  hoge kwaliteit, eenvoudige installatie en onderhoud.
  een kort snoer.

Stijlvolle oppervlak voor het koken tegen een redelijke prijs en met een goede kwaliteit. Rooster makkelijk schoon te maken, de coating is een betrouwbaar, duurzaam. Een optimale keuze.

Kookplaat Hansa

Samsung

49012a3600dcc39c323e887bd474bc44 - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Koken op gas oppervlak Samsung na64h3000ak heeft vier krachtige branders. Dit zorgt voor een snelle verwarming van de pan en de inhoud ervan. Koken gebeurt veel sneller, bespaart u uw gunstige tijd. Van de grille is ontworpen voor maximaal comfort. Ze maken het mogelijk om eenvoudig de volgorde van de gerechten, als besmet te verwijderen en te wassen in de vaatwasser.

Oppervlak
Gehard glas

Branders
4

Schakelaars
Rotary

Installatie
Onafhankelijk

Ontsteking
Elektronische

Afmetingen (Bxdxh)
60 en 52 cm

  klassieke uitstraling; ontsteking; eenvoudig onderhoud.
  verwarmde handgrepen.

Gebruik de oppervlakte van iets meer dan een jaar, zijn er geen klachten. Mooi design, hoge kwaliteit gietijzeren roosters, gemakkelijk te gebruiken. Een beetje warmte de schakelaars.

Kookplaat Van Samsung

Hotpoint Ariston

09146cdda9fd23dde7e113705bea804c - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

De traditionele klassieke. Oppervlakte voor het koken op gas Ariston TD 640 S(CH) IX trekt met zijn interessante design. Unieke champagne kleur zorgt voor een warme, aangename indruk. Gemakkelijk in het onderhoud, de controle van het systeem van gas -, de kwaliteit van het oppervlak op het hoogste niveau. Elke ring wordt geleverd met zijn bars.

Oppervlak
Gehard glas

Branders
4 gas

Schakelaars
Rotary

Installatie
Onafhankelijk

Ontsteking
Elektronische

Afmetingen (Bxdxh)
60 51 cm

  easy care; kwaliteit ontsteking; branders gereinigd in de vaatwasser.
  de eigenaardige opstelling van de branders.

Gebruik dit model een beetje meer dan twee jaar, is het goed werkt. Handige werkend model. Snelle ontsteking. Ziet er modern en stijlvol.

Kookplaat Hotpoint Ariston

Aanbevolen: 4 kookplaten, vaatwasser paneel

De meest populaire optie van alle gas apparaten, en deze dag is de 4-pits kookplaat. Dit apparaat kan niet worden opgeroepen een compact, de optimale afmetingen 50cm. Samen met de traditionele modellen, is er een diamant-vorm die neemt veel ruimte in, of omgekeerd, hoekige aanzienlijk opslaan van de ruimte.

74fd982b2b15c3468d9cc772cc669b9d - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

De beste ingebouwde gas 4-pits paneel.

Hoge kwaliteit, duurzame en praktische paneel voor het koken HG1666SB, met een oppervlak van roestvrij staal, met Poliant coatingdie voorkomt vingerafdrukken en maakt het gemakkelijk om zich te ontdoen van verontreinigingen.

Oppervlak
Roestvrij staal

Branders
4, dubbele

Schakelaars
Rotary

Installatie
Onafhankelijk

Ontsteking
Elektronische

Afmetingen (Bxdxh)
60 52.6 cm

  hoge kwaliteit materialen en Montage; een universele set van branders, een handige afneembare handgreep.
  hoge prijs.

Geweldig apparaat, de coating is zeer goed, alle vervuiling kan worden verwijderd met een vochtige doek. Nette, functionele variant. Stel voor!

Aanbevolen: 3-ring 45 cm bar

26a63f0aff72f89be51199f9970f8c3e - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Dit is perfect voor die twee kleine branders en vier is te veel, omdat ze nergens, hier en daar een afgewogen beslissing die het beste past bij inbouw 3-pits kookplaat gas-paneel 45 cm

Adviseren beschikbaar in elke betekenis van het model van de kookplaat – Simfer H45N30B501. Functioneel apparaat met een breedte van 45 cm, materiaal – gehard glas, past perfect in elke keuken dankzij zijn stijlvolle design en een stijlvolle zwarte kleur.

Oppervlak
Keramiek

Branders
3

Schakelaars
Rotary

Installatie
Onafhankelijk

Ontsteking
Elektronische

Afmetingen (Bxdxh)
45 41 cm

  betaalbare prijs;, stijlvol ontwerp; het gemak van het gebruik.
  niet gedetecteerd.

De plaat werd gekocht voor de ouders is er een keuken kan het niet verwerven van een geweldig apparaat, dit trehkostochny model is het beste passen in het interieur. Betaalbare prijs, een goed apparaat.

Aanbevolen: 2 kookplaten kookplaat

947b169ab9de88bd7fb02bfe266fb47a - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Voor kleine keuken gebieden die geschikt zijn gas koken paneel ingebouwde 2 branders. Tussen de modellen van toonaangevende hoge kwaliteit, stijlvolle twee-pits gas kookplaat – Gorenje GC 341 UC. Duurzaam gietijzeren rooster, een goede functionaliteit en een uitstekend design.

Oppervlak
Keramiek

Branders
2

Schakelaars
Rotary

Installatie
Onafhankelijk

Ontsteking
Elektronische

Afmetingen (Bxdxh)
30 tot 51 cm

  kwaliteit; compact, aantrekkelijk ontwerp.
  nee.

Compact, aantrekkelijk kookplaat, snel en goed schoongemaakt, voor een kleine keuken – perfect. Wilde de Electrolux, maar na het zien van dit model en dacht.

Wat te zoeken bij het kiezen

De moderne markt van huishoudelijke apparaten kunt u precies kiezen voor dit model van de gas kookplaat dat het beste aan de wensen van de koper. Om niet te verdwalen in deze diversiteit en de juiste keuze te maken, lees het kiezen van een gas kookplaat.

c63a25d0aa4002450340a12cca6b4c3b - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Ga een van de volgende opties:

  de afmetingen van het apparaat; het materiaal van de kookplaat; het aantal en de plaats van de branders; de locatie van de schakelaars op het paneel; de afhankelijkheid of onafhankelijkheid van het apparaat; het materiaal dat wordt gemaakt van de grid, de fabrikant.

Extra functies

Modern gasfornuis, vaak met extra handige functies sterk vereenvoudigen het proces van het koken.

Automatische ontsteking

  • – veilig en comfortabel, in tegenstelling tot de wedstrijden.

Gas

Controle

  • – de naleving van de brandveiligheid, veilig branden;

Timer

  • wis de tijdelijke controle van het kookproces;

Touch panel

  • – extra comfort in gebruik;

Bescherming van kinderen

  – bescherming van het kind tegen gevaarlijke acties.

Recensies van klanten geven aan dat de meerderheid van de gebruikers, het is niet compleet zonder een extra features. Naast de meer van hen in het apparaat, des te duurder het is.

c1c0f9583d792e48c09e53d685679a12 - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Afmetingen

Selectie van gas kookplaten in de breedte is vrij groot, terwijl de diepte, vaak de norm van 50 tot 60 centimeter. De breedte is veel interessanter. De maten van de volgende.

  minimum breedte van de platen met twee platen – 30 cm; het model met drie branders hebben een maximale breedte van 45 centimeter; klassieke chetyrehkantnye optie – 60 cm; onderscheidt zich door de breedte van het paneel, met vijf of zes branders, ze vallen in de aanloop naar 80 centimeter.

Het paneel verbinding

De aankoop is gedaan, en je afgevraagd hoe het aansluiten van een gas kookplaat. Voor zijn deel, vestigen wij uw aandacht op het feit dat de kookplaat is aangesloten op gas moet worden uitgevoerd met alle regelgeving van de overheid en technische veiligheidsmaatregelen. Dat is de reden waarom ik raad je aan om niet zelf te installeren, en de hulp inroepen van professionals.

Oppervlakte materiaal

Nu is het beter: keramisch glas, gehard glas, glazuur of roestvrij staal. In elk geval, het is beter voor hem, hij besluit de koper. De meest zuinige model – geëmailleerd kookoppervlak. Goedkope prijs en een breed assortiment van kleuren prestaties, heel duurzaam, maar kwetsbaar voor de negatieve effecten van sommige reinigingsmiddelen.

83c73e8a3db9780a2963ae5add45f9ee - Gaskookplaat: built-in 4 -, 3-en 2-pits kookplaat, reviews, prijzen, hoe te kiezen

Staal coating is meer duurzaam en sterk. Minus het vervuilde oppervlak. Het oppervlak van gehard glas is niet bang van chemische stoffen en maxima, maar is gevoelig voor schade door de impact van zware voorwerpen, de prijs van dergelijke apparatuur is hoog. Keramische volgens de kenmerken van aangemaakt glas goed, maar de kosten veel hoger.