vrouwengeheimen

ca7260ba1b2989e76ea120824c6ec9f7 - Eye patches: hoe en waarom
stijl

Eye patches: hoe en waarom

De huid rond de ogen is het meest gevoelig voor de schadelijke effecten van het milieu en de leeftijd. De verzorging van dit gebied moet vooral voorzichtig en bekwaam. Vandaag, schoonheidsspecialisten adviseren het gebruik van de patches. Zal u zeggen wat het is, wat zijn de resultaten te verwachten van hun toepassing en hoe ze te gebruiken.

Wat patches

Uit Aziatische landen tot de Europese schoonheid niet zo lang geleden, heeft zich snel aangevallen nieuwe producten voor huidverzorging rond de ogen patches. Ze zetten een crème met het gemak van het gebruik en de snelheid van het resultaat.

Patches, in feite — is-patches, stukjes stof of siliconen geïmpregneerd met nuttige stoffen. Ze zijn gemonteerd onder de ogen en actief handelen op de dermis.

Het effect van de toepassing

Patch, vooral die uiting geeft aan de zorg voor de huid rond de ogen. Als u nodig hebt om snel en geven het gezicht een frisse blik, te verwijderen, wallen, glad te strijken rimpels patches zijn gewoon onvervangbaar.

Cosmetische pads voor de ogen kan worden gebruikt als een permanente zorg en de strijd tegen de rimpels, donkere kringen onder de ogen, want ze geven een goede cumulatief effect. Afhankelijk van de aard van de voering kan worden gebruikt als een cursus, zorg, bijvoorbeeld in de lente en de herfst voor het opheffen van de huid. Of je kunt ze vervangen door een dagelijkse toepassing van de crème. Zulke patches helpen de huid rond de ogen er gezond en stralend uit, ze dienen ook als een instrument voor het bestrijden en rimpels voorkomen.

Rassen

Als make-pads voor het gebied onder de ogen kunnen een verschillend doel, dan geproduceerde producten met een verschillende samenstelling. In de cosmetische markt van vandaag, vindt men de volgende variëteiten:

Vochtinbrengende.

  • Inbegrepen in de samenstelling van de oplossing complex van vitaminen en mineralen perfect verzadigen de dunne huid onder de ogen met essentiële vocht.

Glad te maken.

  • Patches met gel padding, collageen, colloïdaal goud, hyaluronzuur zijn echte

Alternatief voor Botox

  • .

Leveren.

  • Patches met placenta, plantenextracten, parel poeder, retinol de huid te voeden, waardoor het de elasticiteit en het jeugdige uitstraling.

Herstellende en verjongende.

  • Peptiden, co-enzym, collageen, extract van kaviaar, zeewier, ginseng activeert de natuurlijke verjonging van de huid en helpt bij het behouden van de elasticiteit.

Aftappen.

  • Vaak patches worden toegepast voor het verwijderen van wallen onder de ogen. In slechts 20-30 minuten, de patch vermindert de zwelling en maakt het beeld helder en vrolijk.

Beschermen.

  Eye patches kunt maken van een dunne beschermende film op de huid die perfect beschermt de huid tegen de schadelijke stralen van de zon en de verschillende milieu-effecten.

ca7260ba1b2989e76ea120824c6ec9f7 - Eye patches: hoe en waarom

Eye patches

Wat doen de patches:

Niet-geweven stof

  • geïmpregneerd met nuttige stoffen: vitaminen, hyaluronzuur en retinol, collageen, enz.

Van hydrogel

  deze geleiachtige massa bevat veel voedingsstoffen uit de placenta op te plantenextracten en perfect hydrateert, voedt en verzacht de huid.

Toepassing regels

Cosmetische pads bieden optimaal gebruiksgemak. Het mooie is, dat ze niet interfereren met andere dingen, zijn ze ook goed hecht op de huid en hoeven niet te spoelen, in tegenstelling tot het masker.

Toepassen van patches die u nodig hebt om een goed gereinigde huid. U kunt een lichte massage om te bereiden de huid voor de waarneming van nuttige procedures. Betekent gesuperponeerd op de huid en links op een gemiddelde van 20 minuten. Gedurende deze tijd, het paneel volledig geeft alle voedingsstoffen voor de huid en gemakkelijk te verwijderen zijn.

Verjongende patches toegepast kan worden ‘ s nachts, tijdens welke de pleister corrigeert rimpels en de huid te voeden. Aan het einde van de procedure niet nodig wassen, kunt u het einde van de sessie met een ontspannende massage.