vrouwengeheimen

e1a8b240fb88c0024c6d5a7781923369 - Express zorg: stof gezicht masker
stijl

Express zorg: stof gezicht masker

In de moderne omstandigheden van het leven niet elke vrouw kan zich gratis tijd voor het maken van zelfgemaakte maskers. In deze gevallen komen om de hulp van een stof masker. Ze zijn in staat om snel te zorgen voor een gezonde uitstraling van de huid en geeft glans. Beoordelingen duidt op een hoge effectiviteit van dit cosmetisch product. Beschrijf in detail wat het masker op basis waarvan het wordt gemaakt en hoe het toe te passen.

Wat is een masker

Stof maskers vertegenwoordigen een vochtige doek met een speciale gel behandeling die bevatten vitaminen, mineralen en andere nuttig voor de huid onderdelen. De maskers hebben openingen voor de ogen, lippen, neus en neus vleugels. Ze zijn ook opgenomen in het gezicht, geen slip en geen slip. Deze maskers kan slechts eenmaal worden gebruikt. Gesloten verpakking houdt de samenstelling van het drogen, de typische houdbaarheid van een masker maximaal drie jaar. Dit stelt u in staat om in haar portemonnee en gebruik zo nodig op elk moment van de dag.

e1a8b240fb88c0024c6d5a7781923369 - Express zorg: stof gezicht masker

Toepassing sheet masker op het gezicht

Als het masker werkt op de huid

Het masker geeft de mogelijkheid om snel verdamping voedingsstoffen, zorgt voor een diepe penetratie in de lagen van de huid. Licht serum met kleine moleculen doet niet verstoppen de poriën en maakt het mogelijk sneller te absorberen. Katoen Stichting houdt ze tijdens de reactie-energie componenten. Dit zorgt voor een hoge efficiency en effectiviteit van het masker. Op slechts een paar minuten, het gezicht is veranderd, verzorgd en verjongd.

Voor drukke dames doek maskers zijn onmisbaar op de weg. Soms zie je een vrouw in stof op het gezicht masker op het vliegtuig of de trein. Ze hoeven niet te verwijderen, je moet wachten voor de volledige opname van de compositie, en als het niet mogelijk is te wachten, genoeg doek en dep het gezicht. Het gebruiksgemak maakt het mogelijk om aangepaste schema ‘ s voor de verzorging van de huid voor weken en maanden.

De uniciteit van de stof van het masker

    Het effect is merkbaar direct na de eerste toepassing. In de ochtend wordt ze Wakker in de avond zal het verlichten van de tekenen van vermoeidheid, en voor vergaderingen met partners en wereldlijke gebeurtenissen zal vernieuwen en te genezen van de persoon. De procedure neemt niet veel tijd – 15 minuten per dag en u in al zijn glorie. Prijzen kunt proberen en de gewenste optie van verschillende fabrikanten. Het gemak en het gemak van het gebruik. Een breed scala van samenstelling maskers kunt u precies kiezen wat u wilt dat uw huid. De meeste van de positieve reviews op doek, maskers in koreaanse en Japanse producten. Ze kregen veel aandacht en populair vanwege de natuurlijke ingrediënten en het ontbreken van conserveringsmiddelen, parabenen en andere schadelijke stoffen. Op de planken zijn een masker verrijkt met colloïdaal goud, ginseng, veroorzaakt geen allergische reacties. Gezuiverd, gehydrateerde en soepele huid met een gezonde gloed is het resultaat van goed gekozen maskers in de samenstelling en het regelmatig gebruik.

e64cfabc169678aa1e4bd919b5fad54e - Express zorg: stof gezicht masker

Masker

Selectie van maskers voor uw huidtype

De belangrijkste onderdelen van de maskers helpt de behandeling van een verscheidenheid van problemen:

    • Met acne helpen omgaan extracten van ginseng, aloë, berken -, granaatappel -, zink zalf. Vroegtijdige rimpels glad masker met placenta extracten en colloïdaal goud, zeewier,

Hyaluronzuur

    en retinol. Vette en ontstoken dekking zal helpen extracten van tea tree, propolis en aloë. De droge en vochtarme huid herstelt aloë Vera, argan olie en avocado, hyaluronzuur en een extract van slak secretie. Extracten van citroen en kamille, lavendel en parel poeder geeft een Glans.

Als een regel, het effect van de belangrijkste component wordt versterkt door extra ingrediënten die een positief effect hebben op de huid.

a4ae595b81318e10ec615a477b6a3e39 - Express zorg: stof gezicht masker

Hoe te gebruiken sheet masker

Hoe te gebruiken doek, maskers

Het masker wordt gedragen gereinigd van alle cosmetica van de huid. Het voorverwarmen of koelen betekent volgens de gebruiksaanwijzing klaar te maken voor de juiste toepassing. De verpakking moet voorzichtig worden geopend, draai de stof en zorgvuldig verspreid over het gelaat, het gladstrijken van de plooien en oneffenheden. Pasvorm garandeert een gelijkmatige verdeling van de werkzame componenten en hun effecten op de huid.

Na toepassing is het het beste om een comfortabele positie, ontspannen voor 15 minuten. Dan gebruikt een masker inbouw te gebruiken. Niet opnieuw gebruiken maskers als langgerekte wanneer u voor het eerst toegepast gifstoffen uit de huid verzwakken van het effect en leiden tot het tegenovergestelde effect. Voor het verbeteren van de werking, kunt u de olie of uw favoriete crème en masseer met draaiende bewegingen.

Bij de keuze van een masker, rekening houden met de eigenheid van de componenten en de mogelijkheid van het optreden van een allergische reactie. Lees aandachtig de samenstelling en kies het masker u de geschikte componenten.