vrouwengeheimen

bbd1f385703ed95a2678356219e717b0 1024x718 - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie
stijl

Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Zeer populair in de GOS-markt zijn elektronische weegschaal. Wat beter om te kiezen? Omdat op de markt van vandaag, vindt u veel verschillende modellen met verschillende functionaliteit en prijs.

Te koop een passend model raden wij aan om het uitvoeren van de technische specificaties en extra apparaat parameters.

bbd1f385703ed95a2678356219e717b0 - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Digitale weegschaal: welke is beter?

Elektronische vloerweegschalen. Wat is een betere keuze voor een huis? Wanneer besloten wordt aanbevolen om zich te concentreren op de kenmerken en de waarderingen op basis van feedback van gebruikers.

Budget opties

In een betaalbare prijsklasse, er zijn:

Scarlett SC-BS33E060 is een betrouwbaar apparaat, met een platform van gehard glas.

7db4d18250a71e829e63861eb47fbb8c - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Maximaal gewicht van 150 kg. het apparaat is uitgerust met twee overbelasting van de indicatoren en het opladen van de integrale stroombron. Instrument fout niet meer dan 0,1 kg.
Scarlett SC-BS33E060Tanita HD-382 – goedkope product met een hoge nauwkeurigheid van de meting. Het apparaat schakelt automatisch in.

77182110f0b34a28824ca1459028cb0c - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

De maximaal toelaatbare belasting van 150 kg is Uitgerust met een grote en handige weergave van het model verschilt stijlvolle uitstraling.
Tanita HD-382

De gemiddelde prijs segment

Consumenten geven de voorkeur en het midden segment categorie elektronische weegschalen. Wat beter om te kiezen? Het antwoord zal helpen waardering:

Omron BF508 is een betrouwbaar apparaat is uitgerust met een afstandsbediening.

57f1ed02bf969c2d518819fd2253cb5f - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

In aanvulling op de definitie van de massa ‘ s is eenvoudig uit te voeren diagnostische functies. Beschikbaar in verschillende eenheden van de meting.
Omron BF508Tanita BC-587 – een toestel met een maximale belasting van 200 kg. Kunnen bepalen van de biologische leeftijd van een persoon.

52a90fec8b2a1cd3829af1495c048885 - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Het model is uitgerust met grote backlight display en het geheugen blok is ontworpen voor 4 gebruikers.
Tanita BC-587

Dure designer Weegschaal

Moe bent van het eentonige eenvoudige goederen? Raden aan om te kijken op:

Soehnle 63308 zonne-superior meten van gewicht.

2ddf55ec8e2b4febb34c33186fc479b1 - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Soehnle 63308Beurer de gs10 met een aantrekkelijk design en de mogelijkheid om te meten met een nauwkeurigheid tot 100 gram.

5dc89f6144f6859ed048d012632c6496 - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Beurer de gs10

Populaire merken

Denken hoe om te kiezen van een vloer schaal, aandacht te besteden aan de fabrikant. De geloofwaardigheid van het merk, het produceren van producten voor het wegen van een persoon – een indirecte indicator van de kwaliteit.

Rating van merken die betrokken zijn bij de productie, zijn:

Xiaomi

  • Chinese merk de productie van hoogwaardige en functionele producten voor diverse doeleinden.

Scarlett

  • – bekend om de binnenlandse consument, het merk dat bekend staat om de apparaten van de consument.

Tefal

  • – fabrikant van huishoudelijke apparaten.

Tanita

  • – gemaakt van functioneel onder de merknaam gemiddelde kostprijs van de goederen.

Omron

  • – fabrikant van hoge kwaliteit goederen.

Redmond

  • – een russisch bedrijf dat produceert apparatuur voor de keuken.

Vitek

  • – beroemde merk producten voor thuis.

Beurer

  • – De duitse fabrikant van relatief goedkope, maar betrouwbare producten op het gebied van gezondheid.

Medisana

  • een merk dat gespecialiseerd is in het semi-professionele producten.

Soehnle

  – fabrikant van de machine, met een breed scala aan meet-functies.

b217c085b51a331516b1d685e967acfb - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Tabel – basic specificaties gewichten

Bieden u om te begrijpen wat de belangrijkste kenmerken van een dergelijk apparaat.

Functie
Dat betekent dat

Limiet
Het maximale gewicht voor de meting

De weegnauwkeurigheid
Meting fout

Minimaal gewicht
De kleinste waarde van de massa bepaald door de apparatuur

Afmetingen
De afmetingen van het werkgebied

Batterij
Type van de bron van elektrische energie

Bovendien
Het vermogen van uitrusting om gewicht te meten, uit te voeren taken

Vóór de aankoop adviseer ik u om te beslissen om te kopen. Extra kenmerken:

Het materiaal van de hoogwerker

  • . Er zijn meters met glas-platform. Apparatuur met plastic platforms goedkoper, maar het is gemakkelijk te vervormen, en niet in staat om te gaan met mechanische schade. De modellen zijn beschikbaar met een metalen platform, maar ze zijn niet erg populair en de reden is dat de metalen, wanneer het in contact komt met het lichaam, is niet een zeer aangename tactiele sensatie.

De hoeveelheid intern geheugen

  • (handig als u met meerdere mensen);.

Water resistant

  . Van toepassing op gebieden met een hoge luchtvochtigheid.

In tegenstelling tot de elektronische modellen van mechanische

Het fundamentele verschil tussen de mechanische meters is gebaseerd. De eerste bestaat uit een lente, de tweede heeft een speciale unit voor de meting. Als ze in de lente, de pijl op het display begint te bewegen op de analogie van kruidenier eenheden.

Elektrische goederen in massa maatregelen een speciale sensor die zendt een signaal naar de controller en display.

4125d11a477cb17d74f91e8e342a65e8 - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Het identificeren van de belangrijkste voordelen en nadelen van mechanische apparaten:

  De betrouwbaarheid en de stabiliteit, de mogelijkheid om bestand te zijn tegen hoge mechanische belasting. Het apparaat tegen vocht. Mechanische modellen kunnen weerstaan en meten van de grote massa, die van belang is voor mensen met obesitas. Voordat u het apparaat gebruikt, is het belangrijk om de pijl naar nul, dat is niet handig. Met de hulp van mechanische weegschaal kan alleen gemeten worden. Voor het uitvoeren van andere functies, worden deze apparaten zijn niet ontworpen.

Het spreken over de producten van e-type, hun voordelen en de nadelen zijn:

  Het apparaat kan niet werken zonder power source: oplaadbare batterij, gewone batterijen, solar light, mechanische energie. Moderne modellen hebben de optie voor het automatisch in-en uitschakelen. Wanneer u een elektronische meter, er is geen noodzaak om ze bloot te stellen om het display op nul. Door het uitrusten van de apparaten van dit type zijn elektronische componenten, kunnen ze worden niet alleen gebruikt voor het meten van het gewicht van het lichaam, maar ook voor het verkrijgen van aanvullende informatie op de gezondheid.

3377b0b4647f4e8c68b91fa33ecbbf9b - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Elektronische meter gewicht kan worden toegekend aan een aantal interessante features, waaronder:

  Automatische berekening parameter mass index. Original information: geslacht, leeftijd, en de groei van de gebruiker apparaat. Berekening van de verhouding van de massa van vet, spieren en botten die in het lichaam van de gewogen persoon. Weegschaal, kunnen uitvoeren van een soortgelijke functie, makkelijk herkenbaar aan de metalen platen geïnstalleerd op hun platform. Herinneren en het aangaan van de gegevens van het geheugen op de wegingen van de verschillende mensen die voortdurend met behulp van gewichten. Het volgen van de dynamiek van het gewicht verandert. Om gebruik te kunnen maken, moet u een waarde invoeren in de balans handmatig, dan zullen zij in staat om te waarschuwen met een geluidssignaal van de gebruiker van de resultaten.

De rassen van vloerweegschalen modellen

Er is een verdeling van de instrumenten voor het doel:

  Weging van de items en goederen. Deze omvatten commodity-accounts en-handel. Ontworpen voor het meten van de dieren. Om het gewicht te bepalen van een persoon: interieur elektronische weegschalen of mechanisch; medische hulpmiddelen, met inbegrip van elektronische weegschalen met hoogte meter. Het apparaat voor auto ‘ s.

Reviews over de 3 populaire modellen

Wat schalen beter. De consument beoordelingen zal u helpen te begrijpen:

Tanita BC-587

Dit model is net als van de eerste blik, zoals een stijlvolle Weegschaal is niet beschaamd om te zetten in het appartement. Na 3 maanden gebruik heeft nooit spijt gehad dat heeft ze gekocht. Veel handige functies, hoge precisie, grote, kleurrijke display.

Redmond RS-728B

Zag deze Weegschaal vrienden, en meteen gekocht. Ze passen perfect in het interieur van onze keuken. Het model heeft vele functies. Vooral blij met de grote display.

Xiaomi Mi Smart Scale

Compact en handig gewichten, draait op standaard batterijen. De belangrijkste functie is de mogelijkheid om verbinding te maken met uw smartphone.

Kalibratie

Na de aanschaf van het apparaat is het belangrijk om te weten hoe te configureren elektronische vloerweegschalen. Het proces heet kalibratie. Dit is een eenvoudig controleren met uw eigen gewicht in te voeren van 5 keer.

Het product werkt goed in het geval als er verschillen in resultaten niet meer dan 400 gram. Als de waarde is, de apparatuur moet worden geretourneerd aan de verkoper.

Gevallen procedure:

  eerste beurt op een nieuw apparaat; het wijzigen van de bedrijfsomstandigheden van het apparaat, die ernstig beïnvloedt de nauwkeurigheid van de meting (installatie-site, temperatuur en vochtigheid).

75e26f3ae1677a4dab6b0f6923ed429f - Elektronische vloerweegschalen – te kiezen, beoordelingen, thuis en op het medische model kalibratie

Controleer de werking van het apparaat raden u kalibreren in 3-5 maanden. Gedetailleerde instructies zijn opgenomen in de technische fiche en de instructies die bij het product.

Kalibratie van het instrument vaak gebruik van conventionele gewichten met een gewicht tot 10 kg.

Het wordt aanbevolen voor het uitvoeren van een duidelijke volgorde van de acties:

  Druk op de speciale knop op het bedieningspaneel van het apparaat en de overdracht van de configuratie mode. Controleer de instelling van de “nul” van het apparaat. Selecteer de verwijzing gewicht op het platform apparaat op basis van de vereisten van het systeem. In de afwezigheid van het gevraagde gewicht van het handmatig selecteren van een menu-gadget. Het uitvoeren van aanvullende configuratie van het apparaat. De procedure is als de massa van de gewichten en de meter zijn er verschillen.

De kalibratie procedure kan alleen worden uitgevoerd of in het servicecentrum van de fabrikant. De tweede optie is aanbevolen als er geen gewicht vereist is, of een ernstige beschadiging van het apparaat.