vrouwengeheimen

8eafaec23719ea4d44edddc545e135c8 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste
stijl

Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Sap van citrusvruchten, verse sinaasappelen, scherpe smaak van granaatappel, een glas vol met vitamine C, zo nodig in een sombere russische weer. Als u wilt drinken de maximale uitkering, een citruspers is een geweldige manier om te recreëren in uw eigen keuken stukken van de zuidelijke zon.

Er zijn twee varianten van apparaat — elektrische en handmatige citruspers. Een beoordeling van de best-juicers vindt u in het artikel zal u helpen bij het evalueren van de populaire modellen en het maken van de juiste keuze.

8eafaec23719ea4d44edddc545e135c8 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Voordelen en nadelen

In vergelijking met de gebruikelijke kopen van sap in de winkel, thuis-extractie heeft zijn voordelen en nadelen. Ondanks de voordelen, van een huis juicer is niet voor iedereen geschikt. De voors en tegens van een eigen persen:

Het is makkelijk op te pikken grondstoffen.

  • Grote sap verkregen uit citrus en granaatappel, die er bestaat op een counter.

Het behoud van vitaminen.

  Sappen in de pakketten zijn onderworpen aan sterilisatie, dat verlengt de houdbaarheid, maar doodt veel van de goede eigenschappen van citrus. Verse behoudt alle vitaminen van de groenten.
  • Sap van citrusvruchten

Slecht gaat zeer snel

  • zonder warmte behandeling. Als Je gaat om te steriliseren, het verschil tussen eigen en aangekochte sap zal blijven. Onafhankelijk

Spin vraagt veel meer tijd

  en inspanning.

De scheiding volgens het principe van

Juicers vallen in twee grote categorieën: handleiding en Autonoom. Elektrische bespaar tijd en met de hand, op zijn beurt, meer vitaminen behouden. Hieronder zullen we onderzoeken of deze soorten in detail.

De mechanische handmatige citruspers

Apparaten zijn verdeeld in twee groepen — mechanische citruspers, handleiding. De eerste soort worden ook wel koppeling of “stamper”.

e88de3ccfdfca6a9d549a4454a018779 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

De machine bestaat uit een Kop en de pers, bevestigd aan het door scharnieren. De laatste geribbelde oppervlak of bedekt met uitsteeksels. De cups zijn gemaakt van een legering van koper, magnesium en aluminium.

Als een vroege druk op auto ‘ s waren moeilijk te bedienen en vereist van de mannelijke macht, maar vandaag de dag met het gebruik van sapcentrifuges en het kind omgaan. Het probleem met mechanische apparaten is alleen in hun toepasbaarheid van citrusvruchten. Het enige dat zal “overwinnen”, met uitzondering van sinaasappelen en citroenen, granaatappels of tomaten.

De werking is eenvoudig: reinigen van de oranje van de schil en snijd in plakjes of gebarsten handen. In de stukken knijp de hendel.

19e4721e176d46783c7a957705a13bdd - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

De volgende type juicer is mechanisch. In 2019, deze eenheden lijken op echte dinosaurussen, maar ze hebben ook voordelen: ze behouden de maximale vitaminen en zelden breken.

Neem een halve citroen. Druk op de vrucht van een speciale boor gemaakt van metaal of kunststof. Draai uw citrus rond de as van het sap van citrusvruchten zal uitmonden in een speciale container. Hoe meer kracht je toepassing zijn, is het meer zal komen van de drank. Mechanische juicers zijn verkocht tegen een kleine prijs.

f714d54e041a226ae09eb31a3af331ee - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Elektrische model

Elektrische citruspers is geschikt voor diegenen die sap liefhebbers die niet willen besteden veel tijd aan zijn spin. Het is uitgerust met een roterende motor, direct knijpen uit het sap.

Er zijn verschillende soorten sproeiers Autonome juicers. De standaard wordt gebruikt met sinaasappels. Extra mondstukken knijp het sap van de middelgrote tot grote vruchten. Mandarijnen, citroenen en grapefruits, gebruik niet de standaard mondstuk. Profiteer van de extra prestaties zal verhogen.

f9cd5664a253d7969cf2516af509d6f7 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Elektrisch — de meest voorkomende vorm van squeezers. Ze laten behandelen niet alleen citrus, maar ook een berry, groente of fruit: granaatappel, frambozen, grapefruit, wortelen, zij zullen verschrikken in een kwestie van seconden.

Schone rauwe gepelde, in kleine stukjes gesneden, zich te ontdoen van de zaadjes. Sommige moderne machines werken op het principe van de centrifuge en het uitvoeren van een gelijkaardige procedure voor u. Lees de specificaties van het product — de mogelijkheid om niet alle modellen!

Het materiaal wordt op de kooi en drukte tegen het door de centrifugale kracht. Het onderste deel rafelen het vlees, en de zijkanten van de mesh te persen van het sap. Na het persen de pulp en het sap in de tank komt verzameling.

Besteed aandacht aan de vorm van de separator bij de aankoop van: een cilindrische separator om te gaan met pulp is veel beter taps toelopend. Het verschil in de prestaties van 25-40%. Vergeet niet om schoon te maken de cilindrische scheidingsteken van de taart.

De conische mesh is ontworpen voor hogere aantal vruchten.

1f26c3dfba8720b4f9eec2e465ac4127 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Wat te zoeken bij het kiezen

Raadt u de volgende regels volgen voor de verwerving van geschikte product:

Wanneer u de aanschaf van een stand-alone juicer aandacht te besteden aan het Materiaal van de centrifuge. Professionele modellen zijn gemaakt van roestvrij staal. Het aantal gaten in de centrifuge en de dikte van grote invloed op de prestaties. Probeer te kiezen voor een machine Met een grote capaciteitdie u kunt uploaden van meerdere vruchten tegelijk. Als het model niet kunnen omgaan met de spin van de kruiden, het maakt niet uit. Druk de kruiden kunnen alleen Dure professionele apparaten. Als veel fruit, kies een sapcentrifuge Met pulp afval. Anders, na drie of vier porties kan hebben om het apparaat te reinigen handmatig. Dure modellen zijn uitgerust Met een dubbele filter pulp. U krijgt meer sap, en de taart zal het droog blijven. Opmerking de Motor sapcentrifuges, zijn uithoudingsvermogen. Er is een machine, niet in het bezit van vijf minuten voor een opname. Ze branden in het knipperen van een oog.

Kracht

Macht — het belangrijkste kenmerk electronicially dat het verschil tussen de goedkoopste model van een sterke “Pro”. Het beïnvloedt vooral de opbrengst van sap. Hoe hoger de kracht van de sapcentrifuge, hoe langer het zal duren per sessie.

Krachtiger zal het product niet oververhit raken en zal veel langer duren. Daarnaast zijn hoge vermogen maakt het proces niet alleen zachte citrus vruchten, maar harde groenten. Meestal is de capaciteit varieert van een minimum van 200 watt per uur, tot een maximum van 1,5 kW per uur.

75219484fc85f9f39a97300692753730 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Het volume van de containers voor sap en pulp

Containers voor sappen, er zijn ingebouwde en een verwisselbare (cups). Het glas, in tegenstelling tot de ingebouwde capaciteit, makkelijker om te wassen of te vervangen in geval van breuk. Vergeet niet dat je hebt om schoon te maken en andere delen van de juicer!

Meestal containers voor sappen zijn klein: de maximale Cup volume van 1 liter. Vaak is een kleine maatbeker met een inhoud van 0,4-1 l

71f7236d29d11f33a4fc2f3feb70627f - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Aantal snelheden

Volume is een belangrijke parameter van een citruspers. 2-3 snelheden genoeg voor in huis gebruiken. Verschillende vruchten zijn verwerkt in verschillende snelheden, dus bij het kopen, bijzondere aandacht te besteden aan hun aantal.

Fruit en groenten maximale snelheid, de bessen zijn minimaal. Als de snelheid van de juicer is te laag, centrifuge openingen snel verstopt raken. Het schakelen van de snelheid is van invloed op de hoeveelheid pulp in het uiteindelijke product: hoe hoger de snelheid, hoe meer pulp.

Omgekeerde rotatie

Alternatieve rotatie van de pijp links en rechts verhoogt de productiviteit en helpt met schoonmaken. Giet water in het gat om op te starten, gelieve te resetten naar de normale modus, dan is het omkeren van het apparaat worden gewist sneller zijn dan de standaard wassen.

3e66d415b1834adbda9674abb7acd660 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Pulse-modus

Stevige vruchten vereisen een speciale aanpak. Pulse mode betreft de werking van de motor met een kleine sleutel die u toelaat om juiced bieten, wortelen en andere harde grondstoffen.

Zaak materiaal

Bij de aanschaf van een sapcentrifuge aandacht te besteden aan het materiaal van de behuizing. Plastic is de economische optie met een groot aantal kleuren. Maar van lage kwaliteit materiaal reageert met eten, en om te controleren of de betrouwbaarheid in termen van de winkel is niet eenvoudig.

De beste optie vandaag — roestvrij staal geval is.

73ab8710ffd7b5a1e654b1ea6aa21129 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Gemak bij het wassen en werking

Het gemak van het schoonmaken van de juicer is afhankelijk van het type. Een mooi ontwerp van de pulp eenvoudig:

Demonteer de behuizing (Montage diagram is beschreven in de handleiding). Spoelen met water is voor alle onderdelen. Het verzamelen van terug.

Een klein addertje onder het gras: als de knijper offline inschakelen met gewoon water. Zo besteed je minder tijd aan schoonmaken.

Aanbevelingen voor het gebruik van

Zelf bepalen hoe vaak je gaat om sap. Voor regelmatig gebruik perfecte professionele citruspers. Regels van de werking van dure apparaten zijn iets anders:

Laad de groenten in de sapcentrifuge geheel. Reinig de groenten en snij ze in stukjes. Als Uw apparaat is voorzien van een cilindrische centrifuge, vergeet Niet om het schoon uit de cake na 3-5 keer van gebruik maken. Met verschillende vruchten, gebruik Verschillende snelheid modi. Multi-speed product knijp meer sap en meer. Niet oververhitten van de motor van de juicer! Grondig Wassen van het apparaat na gebruik.

Citruspers: een ranglijst van de beste elektrische modellen

Een beoordeling van de best-juicers voor citrus onthullen van de kenmerken van elk model. Aandacht besteden aan de voor-en nadelen, lees reviews en maak uw keuze!

Moulinex PC120870

a9eb2655477f402edbccf613a776e1d7 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Deze compacte sapcentrifuge is één van de beste in het gebruik thuis. Heeft de beste verhouding van de grootte en de macht. PC120870 voorzien van een autostart functie: druk op de conus op de top van de behuizing, en het apparaat wordt ingeschakeld.

Het heeft de functie om te keren, en verhoogt het rendement van sap.

Uitstekende, goedkope model! Is klein in omvang, maar perst sap 100. Demonteren, wassen, zet — het is allemaal heel simpel. Blij met de aankoop! Perfect voor degenen die houden van zoet, maar niet wilt dat uw tijd te verspillen.

Moulinex PC120870

Bork Z800

79e8acbfcded59d5a2b5329958ec703a - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Bork Z800 combineert de kwaliteiten van de pers en de motor. Het model is bekleed met een gegoten metalen behuizing. Centrifuge, conisch, prima op kleine limoenen te grote grapefruits.

Sap net geperst, zonder veel inspanning. Een min — alleen gaan met een granaatappel en citrus. Maar het sap van andere vruchten die we niet drinken — het apparaat is groot.

Bork Z800

Braun MPZ9

2f10cf736c4da4f2d09c7a4e9caab4e6 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Citruspers van Braun MPZ9 compact en verbruikt weinig energie. Het apparaat is eenvoudig te demonteren en opnieuw monteren. Onderdeel juicer groot: om ze te verliezen is onmogelijk.

Het apparaat werkt stil, is automatisch. De sapcentrifuge is duurzaam en bestand tegen een val van de hoogte van de tabel. Uitstekende knijpt van sap van citrusvruchten en heeft 5 modi van de dichtheid.

Mijn eerste citruspers. Blij met alles. Verzamelt begrijpt gewoon gewassen worden in de vaatwasser. De vloeistof bijna niet te verliezen. 4 sinaasappels met de taart bladeren theelepel. Inbegrepen is een cover, maar niet te gebruiken. Gebruik 3-4 keer per week. Uitstekende druk op voor kleine en grote citrusvruchten.

Braun MPZ9

Philips HR 2744/40

5dd553c66fbfa8a7db119284a4f95db7 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Het apparaat is snel uit elkaar gehaald en gewassen, heeft de functie van het omgekeerde. Druk snel en efficiënt. Het belangrijkste nadeel van juicers — low power.

De sapcentrifuge mijn ouders gaven voor het Nieuwe jaar. Elke dag voor het Ontbijt een glas sap van de sinaasappels. Terwijl nooit kapot. Love it!

Philips HR 2744/40

Scarlett SC-JE50C05

4fdd527278a6c76789f53cbdd034e24f - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Krachtig en compact apparaat. De body is gemaakt van kunststof, capaciteit ingebouwd.

Morgen beginnen altijd met verse sap van citrusvruchten. Wassen van een fruitpers na gebruik is eenvoudig, wanneer de werken geen lawaai.

Scarlett SC-JE50C05

TOP 3 mechanische hand persen

Voor het gemak hebben we een rating van de beste mechanische persen:

  Welles; FROSTY HJ-A.

Wij bieden u aan om vertrouwd te raken met elk afzonderlijk.

Welles

0e9313f614952c333372bbed604bc383 - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Professioneel toestel restaurant niveau, grote persen van citrusvruchten. Omgaan met hydraulische druk. De body is gemaakt van staal met een speciale coating.

FROSTY HJ-EEN

8b911d4029b4d61e2c933ab2ff580dea - Elektrische en handmatige citruspers: rating beste

Wordt het sap van de citroen en granaatappel. Behuizing betrouwbaar, en de rubberen voetjes laat het niet “lopen” over de tafel. Het handhaven van de juicer is eenvoudig: de gegevens kunnen worden verwijderd zonder inspanning, maar om zich te ontdoen van de resten van het vruchtvlees, genoeg om ze te wassen onder de kraan. Nadelen van het model — gewicht 6 kg.