vrouwengeheimen

5cfe3afaf8098329f53ee17aa00b5d3c - Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport
fashion

Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport

Sneakers van Chanel, niet voor de sport die u moet begrijpen alvorens te kopen. Natuurlijk kunt u draaien de koppen, de tweede, maar ook niet meer. Ze zijn ontworpen voor het dagelijks dragen in de stijl van een sport-chic.

5cfe3afaf8098329f53ee17aa00b5d3c - Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport

Sport style jaar, letterlijk millimeter voor millimeter naar een plaats winnen voor zichzelf om het bestaan in het dagelijks leven, omdat het uiterlijk van de hippe trends van vandaag sport chic was het slechts een kwestie van tijd. Maar als gewoonlijk dicteert ons de regels van de high fashion, dit gebied werd geboren net na onder de massa ‘s, en fashion guru’ s zijn niet in staat om te reageren op de vraag van de markt. Definitief breken patronen opgetreden, zoals altijd, onverwacht, en van degenen, van wie te verwachten, het was gewoon onmogelijk. Het rendement op de catwalk van Chanel modellen sneakers maakte een splash, omdat deze Karl Lagerfeld gewist de laatste lijn tussen gemak en luxe, aangezien de atletische schoenen werd een integraal onderdeel van het merk. Dus, ons onderwerp van vandaag — sneakers van Chanel.

Deze elegante sport

Donedavna sneakers was een onderdeel van een zeer sportieve stijl en ze te presenteren in een ensemble met, zeg, een rok, was ondenkbaar. Nieuwe mode trends draaide alles op zijn kop en stond deze Schoen voor het veilig oversteken van de stroomversnellingen, sportscholen en bij het vinden van een niche. Stijl sport chic was gewoon een cult vanwege zijn grote voordeel – het belichaamt alle vrouwen dromen, waardoor ze zijn elegant en stijlvol, terwijl het altijd een comfortabel gevoel omdat van comfortabele en mooie schoenen.

d59a350b7968b8f866f53d732e04f9f4 - Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport

Welke oplossingen worden aangeboden door ons modehuis Chanel? Zie de sportschoenen in de weergave was erg onverwacht, want het is op het eerste gezicht niet goed passen in het idee van elegantie en luxe, die belichaamd is in de kleding van dit merk.

Echter, al lang vergeten dat het belangrijkste doel van de grote Coco is om de mooie en elegante kleding voor vrouwen en comfortabel. Daarom is de opkomst van vrouwen sneakers, Chanel was slechts een kwestie van tijd, en zeker, als de Chanel hadden zij hetzelfde verdeeld als nu, is het onwaarschijnlijk dat ze zou weerstaan aan de verleiding om deze schoenen in hun collectie. Maar zo ‘ n vet idee tot leven gebracht door Karl Lagerfeld.

92362af7e0143b7e24995728b9b3e234 - Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport

Hoe beschrijf je de beelden voorgesteld door de ontwerper? Dit is een revolutionaire, moedig, gedurfd, maar tegelijkertijd elegant. Zoals je misschien al geraden, het dragen van de modellen, van sneakers, deed hij het niet laten een enkele druppel meer sport in hun beelden. Delicate silhouetten van jurken, terughoudendheid handtekening tweed pakken en zelfs bruiloft kledij tederheid was hij in staat om verbinding te maken met de atletische schoenen, zodat in deze beelden is er niet een beetje van disharmonie, ze zien eruit als een enkele entiteit.

f742a5385fa85d4fddd2a7872184b8d7 - Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport

36dee3b36334a98cbfdf28a9152a7044 - Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport

Natuurlijk, er zijn buitengewoon baan opties, die is nogal kunst objecten. Bijvoorbeeld, in het echte leven is het moeilijk te verzoenen Frank sport-versie met een zakelijk pak, maar kijk eens in de stijl van een sport-chic of casual, zullen ze gewoon onweerstaanbaar.

Het hoogtepunt van sport schoenen

Natuurlijk, ook de naam “Chanel” is een reden om de aankoop van de mode-ding. Maar in het geval van sneakers, wanneer er sprake is van een ongelooflijke wedstrijd van gespecialiseerde merken? Wat kan afsteken met de hele staat (en de prijs van de nieuwe trendy items is echt indrukwekkend)? Echt gekoesterd twee letters SS? Het is onwaarschijnlijk. wat is het geheim? En het geheim is er niet nog één:

    Een brede selectie. Het assortiment van sneakers van het bekende merk omvat een aantal lijnen van het merk uit de sport, op zeer zachte en romantische opties van schoenen. Onder hen u kunt kiezen uit een paar voor de training en voor het maken van een zeer vrouwelijk en romantisch beeld; Gemak. Het zou op zijn minst naïef om te veronderstellen dat het merk met een naam en een halve eeuw geschiedenis kunt veroorloven om te produceren onvolmaakte schoenen. Natuurlijk, ze heeft een uitstekende Schoen, dat is gewoon niet het gevoel op de voet, word gewoon de voortzetting. Het kopen van schoenen van het modehuis, betalen we voornamelijk voor het comfort, de ruimte en lichtheid, en dan voor de naam, tenzij natuurlijk het is op zijn minst enkele waarde; tweed. Verschijnt één keer in het kostuum, dit materiaal heeft een mijlpaal voor het huis van Chanel. Natuurlijk, tweed motieven verscheen en schoenenlijn, toe te voegen aan zijn elegantie en een bijzondere, unieke stijl; Camellia. Favoriete bloem van de grote Gabriel, die werd zijn symbool, een dunne lijn loopt van de collectie, die in het patroon van de kleding, het decor, tassen of hoeden. Heel verrassend om te zien dat het op sneakers Coco Chanel, maar zijn perfecte vorm zelfs hier ziet er heel organisch, het draaien van wat ooit werd beschouwd als sportieve schoenen in een waar meesterwerk; met de hand vervaardigd. Elk detail is hier zo zorgvuldig bedacht dat het conventionele machine stempelen is gewoon onmogelijk. Placer kralen, bloemen, geborduurde ontwerpen, allemaal met de hand gemaakt.

43f1fdc1e01c4016760abdb9f964bb47 - Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport

Hoe om jezelf te beschermen tegen vervalsingen

Chinese goedkope goederen zijn uitgegroeid tot een spotrede, echter op het standpunt dat alle vervalsingen komen uit er heel erg mis. Clandestiene industrieën zich overal in garages, kelders, en misschien zelfs over de muur in het aangrenzende appartement, volledig. De vaardigheid van deze ambachtslieden soms zo hoog, dat zij geschikt zijn om hun modellen onder het nieuwe merk. Dus om ze te onderscheiden van de originele erg moeilijk.

ce7c0e536e6c62ca38a1e75e9cfb8cb4 - Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport

48c9ba5538d1971ad7056747e645872f - Elegante schoenen van Chanel, niet voor de sport

Het eerste ding dat u moet verwarren, is de prijs. nooit worden verleid om te kopen schoenen van Chanel te koop of zeer lage prijzen in een online winkel, en zelfs meer. Maar garanderen dat de oplichters wilt verkopen u een nep-voor de prijs van het origineel, natuurlijk niet, want je moet zorgvuldig inspecteren van de goederen. Hier is wat je moet letten:

    Alleen natuurlijke materialen. Tot aan de veters. De lederen modellen zijn gemaakt van kalf of geit huid en suede. Geen kunstmatige voegt, en niet te vergeten de beruchte eco-leer; Inscriptie. Merk titel is altijd aanwezig op de hiel van de sneakers of sportschoenen. Onder de tong er is de insert met het model nummer en grootte; de Verpakking. In aanvulling op het vak van sneakers, die elk afzonderlijk Verpakt in een hoes. Voor elk model wordt toegevoegd in het paspoort met de gedetailleerde beschrijving. Lijn. Zoals een goede tas, goede schoenen altijd kunnen worden onderscheiden door een zeer hoge kwaliteit van de lijn. Als het is met de hand gemaakt, het steken, kan niet perfect glad, als de machines, volgen de kwaliteit van de draden en de uniformiteit van de steken.

Maar eindelijk te ontdoen je van alle twijfels kunnen alleen kopen bij de winkel of te bestellen op de website van de fabrikant.