vrouwengeheimen

a09fc0521ab787232e70254a15559377 - Effectief middel tegen zweetvoeten
stijl

Effectief middel tegen zweetvoeten

Geur aanzienlijk kan bemoeilijken het leven. Wat zijn effectieve middelen zweten en zweetvoeten bestaan? Praten over wat zal helpen om zich te ontdoen van dit probleem.

De oorzaak van de onaangename geur is overmatige transpiratie en bacteriën. Het zweet heeft geen geur, maar “in contact komen” met de bacterie maakt deze geur. Overmatig zweten kan worden veroorzaakt door verschillende redenen. Dit is het gevolg van een aantal ziekten en genetische eigenschap van de structuur van de zweet-en talgklieren, en “niet-ademende” schoenen, en slechte verzorging. Voor het wegwerken van transpiratie en geur, kunt u gebruik maken van de volgende tools.

In de apotheek voor hulp

De farmaceutische industrie produceert een verscheidenheid van zalven, gels, sprays te helpen verminderen van bacteriën op de voeten en daarom verwijderen onaangename geur. De meest effectieve middelen zijn crèmes, bijvoorbeeld, benzoylperoxide gel Formagel, Cystoscopie-deo, Apatin 911. Ze voorkomen een hoge transpiratie, hebben antibacteriële en ontgeuren effect. In de strijd met de onaangename geur van de voeten is een gevestigde pasta Teymurova, die heeft een sterke antihypertessive actie.

Crèmes moeten worden aangebracht op een gereinigde huid 1 à 2 keer per dag.

a09fc0521ab787232e70254a15559377 - Effectief middel tegen zweetvoeten

Zweetvoeten Spray

Sprays zijn een ander middel van transpiratie en geur. U moet aandacht besteden aan spray Bifosin, “42. Van hyperhidrosis”, Termikon. De samenstelling van de sprays bestaan uit therapeutische en antiseptische complexen, extract van eiken en citroensap. Toegepast sprays 1 keer per dag, na het grondig reinigen van de voeten. Ook een ontgeuren effect.

Magisch poeder

Goed effect op de geur geven speciale poeders. Het is mogelijk een losse vorm van boorzuur of talk. U kunt kopen een speciale tool, bijvoorbeeld “5 dagen” – Effect, dat perfect absorberen zweet, laat geen bacteriën om zich te vermenigvuldigen en hebben een antiseptische werking. Het poeder moet worden toegepast op de benen en gebruik voor de behandeling van schoeisel.

Soortgelijke effecten zijn natuurlijke verbrand aluin in poeder, ze elimineren geur, bieden ontgeuren en desinfecteren van de actie. Aluin gebruikt kan worden in de vorm van poeder als poeder of in de vorm van een steen als een deodorant. Ze veroorzaken geen allergieën, dus u kunt ze gebruiken zelfs voor zwangere vrouwen en kinderen.

Parfums – te helpen

De meest gebruikelijke wijze van bestrijding van de geur van zweet is deodorant. Ze helpen bij het verminderen zweten en het minimaliseren van de geur, van toepassing zijn deodorant op een schone en droge voeten 1-2 keer per dag. Goede resultaten laten zien, zoals Geocontrol, deodorant Scholl, betekent dat er geen geur GATSBY.

Prachtige sokken

Sokken met een anti-bacteriële en schimmelwerende geïmpregneerd met zilver ionen hebben een sterk desinfecterende werking. Deze producten zijn verkrijgbaar gedurende de dag te voorkomen dat de groei van bacteriën en helpen bij het elimineren van de geur, de sokken hebben niet de contra-indicaties en niet irriterend voor de huid. Sokken kunnen weerstaan van 10 tot 30 wasbeurten zonder verlies van de therapeutische werking.

Synthetische sokken, panty ‘ s moet worden vermeden, ze zijn de katalysator van zweet en bacteriën op de voeten. Koop alleen producten van 100% katoen.

De kracht van planten

61be9dc75681969ac5e984977f975d34 - Effectief middel tegen zweetvoeten

De tea tree olie voor de geur

Essentiële oliën kunnen wonderen verrichten. Oliën zijn drie stappen: geur, bestrijding van bacteriën, en verbetering van de bloedcirculatie in de huid. Dit alles leidt tot het feit dat het zweten van de voeten is verminderd en de geur verdwijnt. Breng de olie onverdund, ze kunnen de huid verbranden. Daarom is de beste olie 2-3 keer per week een voetenbad door het oplossen in water een paar druppels. In de strijd tegen zweetvoeten beste helpen oliën van citroen, bergamot, lavendel, cipres en tea tree.

Mysterieuze ionen

Iontoforese is een radicale manier om zich te ontdoen van voetschimmel. De essentie is dat door het water worden de elektrische stromen die van invloed zijn op de zweet-en talgklieren, verminderen van hun activiteit, waardoor de patiënt voelt geen pijn. De cursus geeft jou de mogelijkheid om te pauzeren zweten voor 9-12 maanden, dan wordt de procedure herhaald worden.