vrouwengeheimen

007b3168087fbd1abad4e922c76d5a82 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding
fashion

Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

In gele kleding kan gecombineerd worden met veel schaduw, de meest populaire zijn: blauw, blauw, bruin, grijs en wit.

007b3168087fbd1abad4e922c76d5a82 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Het warme en heldere kleur, zomer, warmte, herfst bladeren, de kleur van vreugde en plezier. Natuurlijk, het is geel. De man was hij niet om de smaak te vinden, het zou lijken, is het simpelweg onmogelijk is, omdat toch iedereen heeft in ieder geval één ding van zonovergoten kleuren en vele tinten. Echter, u gaat ermee akkoord, een overvloed aan rood kan een remmende werking, omdat het om een harmonieuze outfit is heel belangrijk om te begrijpen wat er geel in de kleding.

Wat doet de selectie geel

Als regel de voorkeur aan deze kleuren geven een vrolijke natuur, gaan gemakkelijk in het leven. Hij is in staat om te activeren van alle processen van het leven en geven energie om actie te ondernemen. Dat is de reden waarom het zo gek van actieve mensen.

cbee16acc41e9fa0421451dc17bb17a3 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Gele outfits ingeprent in het geheugen, omdat ze zijn van essentieel belang in situaties waarin je nodig hebt om te onthouden. Echter overdreven zijn, kunt u het tegenovergestelde effect, omdat de over-verzadiging kan resulteren in irritatie en vijandigheid van anderen naar u toe. Want het belangrijkste is het gevoel van proportie, echter, deze regel geldt voor elke kleur. Een ander negatief aspect is het vermogen van die kleur om verwarring te veroorzaken.

Wat het ook was, en voor het grootste deel het geel is de kleur van harmonie en warmte, licht, en van de grenzeloze vreugde, omdat het leren maken van een harmonieuze beelden van hem is gewoon uniek.

Wat kleuren die overeenkomen met gele kleding: de combinatie met de achromatische assortiment

De kleuren van deze groep volgens de meeste kunnen maken van klassieke combinaties met bijna elke kleur. Was geen uitzondering en geel. Echter, elk van hen geeft hem een bijzondere, unieke karakter, het drastisch veranderen van de stemming van de outfit.

Dus een combinatie met zwart is bijna altijd klassieke en formele outfits. Deze combinatie is echter niet altijd een voordeel is, als elke bocht wordt het kleverig. Probeer te voorkomen dat horizontale strepen, waardoor je je als een wesp, evenals te licht of te klein is afgedrukt, omdat ze zijn zwaarder boog is beter, laat het zijn gewoon dingen. Zeer elegant het eruit zal zien in de outfit waarin één van de kleuren domineert, en de tweede alleen aanvult en vervolmaakt de look. Dus, bijvoorbeeld, een bedrijf zwart pak met gele blouse en de gele jurk gaat harmonieus samen met de riem en clutch bag zwart.

fd7c78e075d7b71859a13777cb65b965 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Als wat kleur en combineert met geel, het is grijs, met een duet van elke outfit. De helderheid en de verzadiging van geel, volledig te vergoeden voor de moderatie en de lichtheid van grijze tinten, het maken van de combinatie is zeer harmonieus en zacht. Bijzonder zacht en warm, lijkt een combinatie van de herfst, wanneer het gele lampje contact op te fleuren de grauwheid en de saaiheid van het omliggende landschap.

3c33931065d9080aac6c41a9b1700016 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Duet met de witte komt altijd uit licht en luchtig, want dat is waarschijnlijk de beste combinatie voor de zomer outfits die aansluiten op uw humeur. Echter, als casual outfits in deze kleuren zullen worden zorgeloos en gewichtloos, in een meer ernstige stijl, zijn ze in staat om toe te voegen een vleugje grandeur en elegantie, maar als je naar de schaduw ze met goud, dan het zal zeker een prachtige combinatie!

ec4d1a15ac56894d386401f0ed646975 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Welke kleur gaat het goed met gele kleding: chromatische tonen

Allereerst moeten we zeggen over monochrome outfit, of liever, zijn welkom. Als de meeste tinten van geel voor het maken van de perfecte range, zijn eigen variaties in één Lucas – niet een winnende optie. Het feit dat een dergelijke overvloed van gele tinten maakt de boog te “plakkerig” en Opdringerig. Anderen zullen het heel moeilijk om zich te concentreren in uw aanwezigheid, als alle aandacht die zorg zal nemen van uw outfit, waardoor een “slechte dienst”. Daarom proberen te verdunnen outfit met ten minste kleine onderdelen een andere kleur. En welke combinaties het meest succesvol zijn, laten we praten.

Ongetwijfeld de winnende Duo ‘ s worden blauw en Geel. Deze combinatie ziet er ongelooflijk verfrissend en het toevoegen van de helderheid van de afbeelding van zijn eigenaar. Doorgaans worden deze ensembles meest vaak voor in de zomer als het ziet er prachtig uit op lichte en luchtige stoffen. Echter, het dragen van licht blauwe jeans warme citroen trui, je zeker geen spijt van, dus zet uzelf niet in het frame.

c7c7992b443e9ba0c073205a8824cf6b - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Coloristen geloven dat de combinatie van verschillende tinten van geel met bruin zo dicht bij hem bijna klassieke, omdat het is genomen uit de natuur zelf. Omdat van jaar tot jaar, verschijnen ze in veel collecties van verschillende mode-ontwerpers.

d47ecf6a8b65da96caa62e3b3ef4ec53 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Maar de combinatie met roze wordt beschouwd als zeer controversieel, omdat niet elk meisje kan voelen in deze set comfortabel. Als een regel, deze onderwerpen hebben de neiging om te kiezen buitengewone persoonlijkheid met een onconventionele aanpak voor alles. Zeer indrukwekkend kijken neon tinten van deze kleuren, het creëren van een onvergetelijk beeld voor feesten of disco ‘ s. Echter, is het niet de moeite waard om te experimenteren in die stijlen die niet tolereren dat een dergelijke brutaliteit. Dus, deze combinatie is gewoon niet aanvaardbaar is in een klassieke of zakelijke stijl.

f8951b7caa466d39ce1a108415ac783b - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Ook de liefhebbers van de schandalig zal net als de combinatie van geel met rood of oranje. Ondanks de dominante aard van al deze kleuren, kunnen ze “bestaan” op dezelfde manier. Het is duidelijk, dit moet gevoelig zijn voor het gevoel van de dunne lijn tussen verfijning en persistentie en niet overtreden zij.

e8f113c8bcad6b5f1ff1d7b955278fa1 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Een andere “natuurlijke” het resultaat is een duet met groen. En als u denkt over wat kleur past bij gele kleur, deze optie verschijnt een van de eerste. Het meest effectief deze tonen worden weergegeven in de herfst, als de natuur niet meer verblindt met heldere kleuren, en dus willen de hitte van de zomer en kleuren. Deze combinatie zal goed bestand tegen alle varianten van schakeringen van elke kleur, terwijl de resterende op de hoogte.

c451ee65969e77b04324894df7daec2d - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

11c252da1762612c118943d0e1dd1220 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

Absolute topper is de verbinding op dezelfde manier, geel en blauw, dat is een hint gegeven aan ons door de natuur. Deze serie voornamelijk doet ons denken aan de zomer, die, respectievelijk, in de meerderheid van de collecties voor dit seizoen. Echter, vakkundig verschillende tinten, kunt u een geweldige business boog of zelfs een klassieke avond outfit. Want dat is beter geschikt om de onopvallende tinten van beide kleuren, en in de dagelijkse beelden hoe het ooit relevante, heldere en verzadigde kleuren.

c7ba46ca164b21e34f43434a1890b186 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

c66a2ad7580c352e57b4fb9de42e871d - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

95658bae070651d7c0418b44e55ebf92 - Een Zonnig geel. Wat voor kleuren te combineren in kleding

In het Algemeen, geel is moeilijk te verknoeien van een slechte combinatie, dus wees niet bang om te experimenteren, want zij zullen helpen bij het maken van prachtige foto ‘ s!