vrouwengeheimen

a20cbd31b122c3bc88ad02ad54f9d4d9 - Een lichaam zonder striae: de regels van de preventie
stijl

Een lichaam zonder striae: de regels van de preventie

Voorkoming van striae is nodig als u niet wilt dat om het gezicht van streami door het hele lichaam. Om te voorkomen dat de verschijning van striae op de huid tijdens de zwangerschap zal helpen de juiste en tijdige zorg. Wat moet het worden? Laten we eens kijken naar de vraag van het voorkomen van de verschijning van striae in detail.

Het is belangrijk om te weten

Het voorkomen van de verschijning van striae verminderd tot één van de hydratatie van het lichaam. Regelmatig gebruik van cosmetica maakt de huid soepel en elastisch. Tijdens de zwangerschap, de buik groeit snel, de huid is een grote last. Alleen het elastiek van de huid is in staat om bestand te zijn tegen deze veranderingen in volume en om te voorkomen dat de verschijning van onderhuids fracturen. Probleem # 1 in de preventie van striae is om de remedie te vinden die hydrateert en permanent behoudt onderhuids water in balans.

Wanneer te gaan

Om te beginnen met het voorkomen van de verschijning van striae moeten zelfs vóór de zwangerschap. Voor deze doeleinden is het voldoende om te gebruiken cosmetische Lotions na een douche. Ga naar hulpprogramma ‘ s voor zwangere moet je zo snel als u meer informatie over uw positie door, zonder te wachten voor de groei van de maag. Probleem gebieden die om aandacht te besteden aan de buik, heupen, taille -, borst-en kniegewricht gebied. Deze delen van het lichaam noodzaak om het cosmetische product aan ten minste twee keer per dag.

Middelen voor het voorkomen van striae

a20cbd31b122c3bc88ad02ad54f9d4d9 - Een lichaam zonder striae: de regels van de preventie

Voorkoming van striae tijdens de zwangerschap

Olie

Een veel voorkomende oplossing voor striae zijn plantaardige en essentiële oliën. Populaire: olijfolie, amandel, kokos, vlas, castor olie. Essentiële oliën ter voorkoming van striae: lavendel, mandarijn -, jojoba -, geranium. Essentiële olie verdund met plantaardige 1 druppel ether 1 eetlepel basis olie. Wees voorzichtig bij het gebruik van essentiële oliën, sommige soorten kunnen stimuleren samentrekkingen van de baarmoeder die kan leiden tot een miskraam. Lees de abstracte alvorens te kopen.

De aanbevolen olie voor de preventie van striae: olie van Weleda, Mustela, Bio-olie.

Crème

Preventieve crème, zoals boter, bevordert de productie van collageen en elastine, de bescherming van de huid van de gebreken. De regels zijn hetzelfde als bij het gebruik van de olie ten minste tweemaal per dag. De crème wordt geabsorbeerd in de huid sneller dan boter. Echter, de olie houdt langer vocht.

De aanbevolen crèmes voor de preventie van striae: Sanosan Mama Comfort, Vichy, de Zee van Spa.

Fysieke activiteit

Om te voorkomen dat de verschijning van striae zullen helpen bij de oefening. De oefening houdt het de huid, versterkt de spieren, verbrandt lichaamsvet. Oefeningen voor zwangere vrouwen zijn verschillend in die u wilt uitsluiten springen, draaien, persen, diepe kniebuigingen en alles wat te maken heeft met overspanning. Speciale aandacht besteden aan rek-en strekoefeningen.

Voedsel

Om het behoud van de schoonheid van uw lichaam de huid toe te voegen aan het dieet van voedingsmiddelen die helpen bij het behouden van de elasticiteit van de huid. Blijf niet stilstaan bij het feit dat voedsel moet nuttig zijn en evenwichtig, iedereen kent het. Zal u vertellen welke voedingsmiddelen zijn goed voor de conditie van de huid: zuivelproducten, kip, zalm, chum zalm en forel, olijfolie, konijn, kool, tomaten, paprika ‘ s, wortelen, sla, bruine rijst, havermout, boekweit, appels, gedroogd fruit.

Water behandeling

Contrast douches zijn goed voor de huid, versnelt de bloedsomloop, verbetert het metabolisme, breekt de vetcellen en verhoogt de elasticiteit van de huid. Deze preventieve methode van het voorkomen van striae is niet toegestaan om de alle vrouwen. Hun toevlucht nemen tot het alleen na overleg met de arts leidt uw zwangerschap. Een wisseldouche wordt afwisselend warm en koud water, om te beginnen met uw aquatische therapie moet met warm water, vervolgens geleidelijk naar koud. Afwisselend de temperatuur van het water 5-6 keer.

Bandage

Sommige fabrikanten van bandages belofte dat het product in staat is om te voorkomen dat de verschijning van striae en raden het als preventie. Moeten zorgvuldig overwegen dergelijke aanbevelingen. Het belangrijkste doel van de bandage – verwijdering van de belasting van de wervelkolom van de zwangere vrouw, niet voorkoming van striae. Het dragen van een brace is alleen nodig op advies van een arts. Rechtstreeks verband niet voorkomen van striae, de elasticiteit van de huid heeft het geen effect.