vrouwengeheimen

16ecce93f2b8257f56cb7a8e3655378e - Een droge huid op de voeten, veroorzaakt 5 en 6 van de methoden van verwijdering
stijl

Een droge huid op de voeten, veroorzaakt 5 en 6 van de methoden van verwijdering

De droge huid van de voeten kan leiden tot een veel ongemak: beklemming en peeling, onverzorgd uiterlijk – dit alles sterk verstoort vrouwen. Welke factoren leiden tot uitdroging van de voeten en wat te doen als u geconfronteerd wordt met een dergelijk probleem? Vertel ons waarom hakken ophouden te worden als een baby, en voeten peel en krijgen 6 eenvoudige tips om te voorkomen dat de droge huid voeten.

5 redenen voor de droogte

Een droge huid op de voeten is het gevolg van de innerlijke toestand van het lichaam, dus voor om te beginnen om zich te ontdoen van het probleem, moet u de status van uw gezondheid. De huid weerspiegelt de resultaten van het menselijke dieet, dus het gebrek aan vitamines en andere voedingsstoffen in het voedsel, kan leiden tot uitdroging van de huid.

Maar naast deze voor de hand liggende redenen, zijn er andere factoren die de hydratatie van de huid van de voeten, deze omvatten:

Fouten in de verpleegkunde. Benen vereisen niet minder, en zelfs meer zorg, omdat hun aandeel daalt ongelooflijke lading. Daarom heeft de huid nood aan een volledige cyclus van de verzorging van het lichaam en procedures: reinigend, voedend, vochtinbrengend. Een deel van de middelen voor de benen moet zijn nuttige natuurlijke ingrediënten: oliën, vitaminen, plantenextracten. Om te kiezen van de crème die je nodig hebt op basis van het type huid en leeftijd, anders is het mogelijk om te keren van het verwachte effect. Schoenen. Als zijn voeten de meeste van de tijd in de schoenen, wordt standaard de huid van de voeten niet kan worden overschat. Dichtbij, maar ongeschikt schoeisel kan leiden tot een zeer aanzienlijke problemen met de huid van de voeten, als het verstoort de levering van bloed en voedingsstoffen naar het oppervlak van de voeten. Nog meer belangrijke schade kan de schoenen gemaakt van de goedkoopste materialen. De verdamping van de slechte kunstmatige materiaal kan niet alleen leiden tot droogheid van de voeten, maar de ziekten van de huid van de voeten. Een manier van leven. Als het werk, de vrouw heeft de hele dag staan, is er een overtreding van de bloedsomloop, en als gevolg van een droge huid op de voeten. De temperatuur buiten. Artsen verklaren dat het pijnlijk droge huid van de voeten is veel vaker voor bij vrouwen die wonen in plaatsen met een koud klimaat. Dit is omdat de voeten worden voortdurend gekleed en geschoeid, air flow is drastisch verminderd en wordt het een oorzaak van de peeling en de droge huid van de voeten. Kleding en ondergoed. Strakke panty, sokken, jeans – vijand van de huid. Knijpen in de pootjes in een lange tijd, dergelijke kleding is van invloed op de doorbloeding naar de extremiteiten, de huid begint te ervaren een tekort aan voedingsstoffen, vocht verliezen – de oorzaak van de droge en schilfering van de huid van de voeten.

Wat te doen: in 6 stappen op weg naar haar sierlijke voeten

16ecce93f2b8257f56cb7a8e3655378e - Een droge huid op de voeten, veroorzaakt 5 en 6 van de methoden van verwijdering

Hoe om zich te ontdoen van de droge voeten

De huid van de voeten waren zacht en teder nodig hebt om jezelf te trainen regelmatig voor haar te zorgen. Basic care technieken zijn niet een eenmalige actie, en de gebruikelijke dagelijkse activiteiten, deze omvatten:

Correctie menu. Voor de huid is zeer belangrijk voedsel van hoge kwaliteit, uitgebalanceerd voor mineralen en vitaminen en is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Voor een soepele huid die u nodig hebt om te drinken een voldoende hoeveelheid van de vitamines A, D en E, die zijn te vinden in groenten, noten, eieren, zuivelproducten, enz. in het dieet moet bevatten plantaardige oliën, die zeer heilzaam zijn voor de huid. De keuze van schoenen. Bij het kopen van schoenen, je moet niet vergeten dat de behoeften van de huid lucht, en kiezen voor een comfortabele en “ademende” modellen. Schoenen moeten goed op te lossen en een hak niet knellen de voet. Liever met schoenen van natuurlijke materialen en, wanneer de tijd van het jaar draag open schoenen om de voeten genoeg van de zon en de lucht. Een goede behandeling van het water. Moet het wassen van hun voeten met warm of koud water met zachte middelen. Heet water droogt de huid van de voeten, en agressieve schoonmaakmiddelen veroorzaken schilferen en droogte. Regelmatige peeling. De huid van de voeten moeten regelmatig vrij van dode cellen. Het is beter om het gebruik van zachte scrubs en natuurlijke puimsteen. Verwijderen van de hoornlaag na het stomen van de huid met warme kompressen of een bad voor de voeten. Uit te voeren, moet de procedure een paar keer per week. Droge pellen. Dagelijks wassen van de voeten is het goed om vooraf te gaan aan het droog reinigen met een stevige borstel. Droge exfoliatie niet alleen helpt bij het verwijderen van de dode huid deeltjes, maar ook verbetert de bloedtoevoer naar de voeten, en dit zorgt voor verbetering van de huid. Huidverzorging. De zorg voor de voeten moet zijn dagelijkse en periodieke procedures. Verwijst naar de dagelijkse reiniging en het aanbrengen van crèmes. Het is raadzaam om het gebruik van natuurlijke cosmetica met plantaardige oliën. Het is noodzakelijk om vochtinbrengende en voedende crèmes. Een of twee keer per week benen is nodig voor het regelen van een bad dag: voor het gebruik van de speciale baden met afkooksels van kruiden, wraps, bijvoorbeeld, algen, kompressen, maskers voor de voeten. Gestoomde huid, gemakkelijk te reinigen van de dode huidlaag, en de nieuwe, zachte huid beter accepteren de zorg.