vrouwengeheimen

eaec223182d06bba036daef98d26b95a 1024x652 - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen
stijl

Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

Het oog is een essentieel orgaan van de zintuigen op de weg. De gebreken verhogen het risico op ongevallen. Dus veel stuurprogramma ‘ s problemen ondervindt met uw ogen, beroep tot oogartsen. Vandaag de dag wint aan populariteit punten voor het rijden zonder dioptrieën. Laten we zien, wat zijn ze en hoe om te kiezen van het beste model. Dit zal u helpen de klant recensies. Vindt u deze in het onderstaande artikel.

eaec223182d06bba036daef98d26b95a - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

Kies een bril voor ‘ s nachts rijden

Waarom ‘ s nachts rijden bril? Het belangrijkste doel van deze producten is om de penetratie van het licht van de koplampen van tegemoetkomende auto ‘ s. De leerling in de nacht zijn bijzonder gevoelig. Het missen van een paar seconden tot de “aankomende” je verblind en gevaarlijke situatie op de weg.

Niet kopen goedkope geteste producten! In het donker zijn ze nutteloos en soms heel gevaarlijk zijn.

De beste keuze zou zijn “Antivari”. Glas, ze zijn bedekt met een spiegel coating met anti-reflecterend effect. Lenzen in het donker absorberen violet–blauwe bereik — het grootste bereik van alle lichten.

Cafa Frankrijk

d916a5c88d6025990e1ea91b3fd3bb56 - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

Bril voor stuurprogramma ‘ s in het donker Cafa Frankrijk gemaakt in het russische bedrijf. De fabrikant is niet verbergen dat de producten zijn geproduceerd in fabrieken van Taiwan. Ze oplossen van twee problemen in een keer – de automobilist het gebruik van het product, zie de dingen duidelijker en het contrast wordt geëgaliseerd. Vanwege dit, de weg voelt de bestuurder lichter.

Lenzen Cafa Frankrijk is gemaakt van meerlaags polariserend materiaal. Dit ontwerp van de glasplaat zorgt voor een kristalhelder en een gebrek aan vervorming. Gele filters antifur Cafa Frankrijk niet verhullen van het uitzicht en een schitterende strijd perfect.

Deze soort is geschikt voor gebruik ‘ s nachts en in slecht weer. Rim Cafa Frankrijk comfortabel en geschikt voor langdurig te dragen.

  Lage prijs. Uitstekende kwaliteit. Veelzijdigheid.
  Nee.

Om antiform sceptisch was, tot ik het probeerde. Gebruik twee jaar. Geen klachten.

“Tegenover” niet blind, de weg en langs de weg kan worden gezien beter. Ogen minder vermoeid raken. Bang Was om te vertrekken van de donkere nacht van winkelen. Nu niet. Aan te raden!

Cafa Frankrijk

960 Bril SP

Punten voor stuurprogramma ‘ s in de avond-uren SP Bril, volgens de fabrikant, ontwikkeld in samenwerking met een oogarts S. N. Fedorov. Dit feit is moeilijk te controleren, maar de kwaliteit houd.

Lenzen kunststof houden uv-straling, het passeren van de rest van het spectrum. Vanwege dit, de manier waarop je kunt beter zien en mijn ogen niet moe te krijgen.

Sommige artsen geloven dat het gebruik van punten vertraagt de veroudering van de licht-gevoelige cellen van het oog.

  High impact plastic. Een breed scala van frames. De kwaliteit. Betaalbare prijs. De case wordt geleverd in de kit.
  Lang dragen van dat ongemak.

Onlangs vijftig jaar geworden. Steeds meer begon op te merken, dat de lichten blind. Over Antivari om te horen, maar ik dacht dat het speelgoed. Toen zag ik de SP-bril. Waarom probeer je niet voor een duizend roebels? Nooit spijt van. Geweldig model!

960 Bril SP

Autoenjoy

Het belangrijkste verschil van dit model –beschermers gemaakt van siliconen, die bijdraagt aan een comfortabel dragen. Lenzen gemaakt van cellulose triacetaat desyatiletiya en schokbestendig. Autoenjoy gemaakt thermische methode. De lijm die het bedrijf gebruikt.

De case is gemaakt van microfiber, is gebruikt als een doekje voor het afvegen van lenzen.

De producten van het bedrijf Autoenjoy gemakkelijk te kopen zonder te proberen. In de online winkel zijn alle afmetingen.

  Een rijke selectie van frames. Veelzijdigheid. Veilig en kwaliteit lenzen.
  Prijs.

Marketeers schrijven dat het model voldoet aan de eisen van de FIA. Niet zeker, maar bril worden beschouwd als de beste in deze categorie! Ze doen echt helpen.

Autoenjoy

Kies een zonnebril gepolariseerde glazen voor stuurprogramma ‘ s

Zonnebril gepolariseerde glazen voor de chauffeurs hebben een uitstekende anti-glare effect. Deze producten bespaart u van het “konijnen” uit water en glas. Ze blokkeren ook een dubbel beeld.

Vooral handig voor gepolariseerde glazen op een natte weg.

Oakley Eiser

2378502d141c7c5e9408e017e5af1343 - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

Onder de mensen die een actieve levensstijl, Oakley Eiser zijn al lang een favoriet. Dit model is speciaal gemaakt voor de automobilisten. Wat zijn de kenmerken? Objectieven ze gebogen, wat verhoogt de review. Oakley heeft Eiseres een lus van titanium.

  De toegenomen hoek. Hoge kwaliteit van de Montage. Speciaal gemaakt voor stuurprogramma ‘ s.
  Nee.

Uitstekende kwaliteit, de prijs is relatief klein. Gebruik in regen en sneeuw. Ik ging naar de bergen. Verblinding nr. Stel voor!

Oakley Eiser

Autodromo STELVIO

7e585f2ae56782d44df69ffdebc66225 - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

Autodromo STELVIO — het bedrijf dat produceert rijden zonnebril met de hand gemaakt. Het model is vernoemd naar de Stelvio Pas, een van de meest beroemde Europese wegen. Het product is gemaakt in Japan. In orde te maken, één paar, het personeel uitgevoerd 130 operaties. Lenzen gemaakt van acetate.

  Japanse kwaliteit. Lederen etui en een doekje voor het afvegen van de lenzen in de kit. Met de hand gemaakt.
  De premium materialen.
  Hoge kosten.

Nam de bril onlangs. Iedereen is gelukkig, maar betaalde. Ja, verblinding is het niet echt, maar er zijn veel goedkopere modellen.

Autodromo STELVIO

Garrett Leight Wilson M

8382a93b2d94f91019a02cb1cb632b6e - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

Zonnebril rijden bril door Garrett Leight Wilson M zijn niet goedkoop. Veel kopers zeggen dat door te betalen voor het product, hebben er geen spijt van. Kenmerk van dit merk — roestvrij stalen behuizing, gemaakt onder de stijl van het hippie tijdperk. Lenzen, blauw.

  Ronde vorm. Roestvrij staal. Geval en doekje voor het afvegen van een bril in de kit. Met de hand gemaakt. De premium materialen.
  Hoge prijs.

Punten gekocht, maar niet gebruikt. Ik had het geld nodig en doorverkocht. Daar heb ik nu spijt. De prijs is een beetje hoog, maar de kwaliteit van het vuur!

Garrett Leight Wilson M

Beste zonnebril met glazen op sterkte

d3f79def6c64d280401187e474705ea2 - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

De regels van de SDA is gereguleerd door het dragen van een bril te corrigeren tijdens het rijden. Het menselijk oog is zo ingericht dat een van hen is altijd leidend. De verschillende categorieën hebben verschillende limieten voor elk oog. Voor het “B” – visie is een toonaangevende oog moet worden 0.6, de slave — 0. Voor de categorie “C” is 0,8 en 0,4. De anderen hebben een bril te dragen en om de eigendomsrechten.

Als u wilt kopen een bril voor bestuurders met dioptrieën — u gaat naar de speciale website. Het feit dat ze verschillen van elkaar door de parameters en de prijs. Zonder een specialist in het maken van de juiste keuze zal niet werken. Wanneer het budget is klein — het is meer rationeel om te kopen van de bril met de platen.

Matrix Mat–1119c9476t

De belangrijkste eis voor een bril voor het rijden in grote glazen. Alleen deze zorgt voor een compleet overzicht. De makers Mat–1119c9476t begrijpen hoe belangrijk dit is.

In de lijn van de Matrix zijn er vele andere soorten die een chauffeur pakte de bril te passen aan de vorm van je gezicht.

Lenzen gedeeltelijk gepolariseerd. Hebben een gele kleur. Goed knippen blauwe spectrum.

  Veelzijdigheid. Beschermende strip. Kleine prijs om te betalen. Voering met dioptrieën. Grote keuze.
  Ongemak tijdens langdurig dragen. Strakke rand.

Bril heel veel. Opgetreden passen. Voor een lange tijd nagedacht over het kopen van een bril voor het autorijden brillen en contactlenzen. Gekeken naar de prijs-tag van 15-20 duizend en van gedachten verander. Vond het model werkt zeer dioptrie en gelukkig! Het tweede objectief is het niet voelde, heel licht.

Matrix Mat–1119c9476t

12 stijlvolle fotolijsten autoclav

f8939ae3ad68be4ee1cd0cd73fd1f17c - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

85e491a9d449a4cf8d0ba5ccf9abb38e - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

a8316459fe09e941d859c119a814b8cf - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

07e368f22df0fc46c5a2103a8f749f7b - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

311ec3c6b6dfe8bd1d977761bf95287c - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

56dc6d3ba70ba60642000bc230ea1e61 - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

fd26b058c5e9c742043584f611c8f7a7 - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

cadc50a64e96c226fa2e00b3f4bf9d35 - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

51bf25a1e087173b7d6a3cc01bf5f93d - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

ce303dd3c40259cc3955f9479dccdac3 - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

c277f44981ce059ded93e0fbc2a4d01d - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen

a18d7c528dad526eb847b5dbe426ff9f - Een bril voor het autorijden in het donker, solnechnogorskaya gepolariseerde, brillen en contactlenzen, hoe te kiezen