vrouwengeheimen

26faf6e3b3ab9046df1dee057ecd85cb - Een bril, de details van de keuze
stijl

Een bril, de details van de keuze

Het belangrijkste criterium voor de keuze van een bril is uw vorm van het gezicht, van haar type zeer veel. Omdat onjuiste vorm kunt maken van uw gezicht overdreven volheid, ronding, dun, en who cares?

26faf6e3b3ab9046df1dee057ecd85cb - Een bril, de details van de keuze

De tijden wanneer het dragen van een bril veroorzaakt spot en beledigingen al weg, en nu kan ik bijna niet voldoen aan een persoon die niet op zijn minst een paar van deze accessoires. Vaak kunt u ontmoeten op de straat, zelfs de kleinste kruimels, met trots te kijken naar de wereld door een zonnebril. Elk seizoen, ontwerpers bieden ons nieuwe en nieuwe modellen, maar ondanks de mode trends, keuze punten moet gebaseerd zijn op een harmonieuze combinatie met uw gezichtsvorm. Alleen in dit geval zullen ze versieren de afbeelding, met de nadruk alleen uw beste kant.

Beginselen van de selectie

Een bril kan markeer uw stijl en volledig ruïneren de afbeelding. Omdat hun inkoop is benaderd met de grootst mogelijke ernst. Om niet te worden gevangen, is het wenselijk om te overwegen een aantal nuances. Bijvoorbeeld, grote glazen perfect blik op het gezicht met grote beschikt over een smalle baan op hen perfect compenseert voor een breed voorhoofd en smalle gezicht, brede jumper zien er gunstig uit, een kleine en uitstekende model is perfect voor de eigenaars van kleine gelaatstrekken.

0

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de breedte van de velg, die mag niet verder uitsteken dan het gezicht, en de meest geschikte hoogte duplicaten wenkbrauwen. Om verder te gaan dan deze voorwaardelijke kader is hoogst ongewenst. En voor de fans van interactieve, er zijn speciale programma ‘ s die helpen bij het kiezen van een bril voor de vorm van het gezicht in real-time. Maar voor hun functioneren behoefte hebben aan professionele foto ‘ s simmetrichnye verhoudingen van het gezicht.

De driehoekige vorm van het gezicht

Het gesprek over het kiezen van een zonnebril volgens de vorm van het gezicht, laten we beginnen met de aangepaste versie. Omdat de norm wordt beschouwd als ovaal, aan de houders van driehoekige gezichten nodig om te werken, te selecteren die niet alleen accessoires, maar ook de beste haar en make-up. In werkelijkheid, er is niets ingewikkeld, en goed passende bril staat zal zijn om volledig aanpassen van de voorste driehoek.

8da86f6f00f24f7ddc71da46644ac2f5 - Een bril, de details van de keuze

In het geval wanneer we te maken met een breed voorhoofd, spitse kin, moet u de voorkeur geven aan het rechthoekige frame, kunt u het proberen van een bril met bezuinigen, zolang ze niet scheef in de ene of de andere richting.

Een meer geavanceerde optie is de persoon met een brede bodem en een smal voorhoofd. De focus ligt hier op de bovenste punten, de bodem moet bijna onzichtbaar.

De ergste variant van de velg in beide gevallen, het kamp van de zogenaamde “vlinder”, omdat het de nadruk op de onevenredigheid van het gezicht.

18c77dc229733847be8560335e2e15c0 - Een bril, de details van de keuze

Rond gezicht

Gelukkige eigenaren van de gezichten in de vorm van een cirkel klagen vaak dat dit formulier voegt aan hun hoge kinderlijkheid, omdat de aandacht trekken, ronde wangen, waartegen de rest van de gelaatstrekken gewoon verdwalen. Om niet om de nadruk te leggen op dit, het is de moeite waard te kiezen om te voorkomen dat dunne frames met brede dorpels en ronde bril met gebogen armen.

De meest geschikte vorm van vrouwen zonnebril voor ronde gezichten is een rechthoek, die zal toevoegen ernstige stijl aan je outfit. Een goede optie zou zijn de eerder genoemde “vlinder”, het zal benadrukken de vrouwelijkheid en zachtheid van het beeld. De combinatie van een verlengd frame en grote tempels is het meest optimaal is voor een “ronde”.

474367486ea6a9791cedf11409ce05bb - Een bril, de details van de keuze

De kleur van dit kader is ook erg belangrijk. Voor blond haar en lichtbruine de beste keuze zal zijn bruin en de donkere kleuren als zilver, of grafiet kleur. Het is niet nodig te belasten met decoratieve elementen, zoals ze zijn overbodig hier. Deze regels zijn relevant voor de optica en de zonnebril die de eigenaren van de ronde gezicht.

Vierkant gezicht

Hun doel al lang voorbij visie correctie en bescherming van de ogen, waardoor ze een stijlvolle en elegante afwerking. Omdat er zo veel aandacht is besteed aan de selectie, want ze moet overeenkomen met je uiterlijk, met nadruk op alle voordelen. Mensen met een gezicht als een plein, het is erg belangrijk om niet te miscalculate het model punten omdat een slechte keuze zal zich richten op de hoekigheid en breedte.

c87cc8d9d1bfd0216c8423198c79adb6 - Een bril, de details van de keuze

Het kiezen van een model voor een vierkante vorm van het gezicht, is het wenselijk om ze te combineren in de afbeelding met een geschikt kapsel en de juiste make-up. In het frame mag niet worden hoeken, die alleen het accentueren van de gebreken. Vierkante modellen ook niet de moeite waard. De meest geschikte optie in dit geval – ronde en ovale frames. Ze accentueren de ogen lijn en een vooruitstekende kin en jukbeenderen merkbaar glad. Zeer goed op dergelijke gezicht piloten.

Breedte Frame is in dit geval ook ongelooflijk belangrijk. Wees voorzichtig overeenkomt met de grootte van het gezicht, eraan te herinneren dat een andere optie zal benadrukken slechts de sterkte en breedte. Geen behoefte om te kiezen en omvangrijke frames, ze geven een vergelijkbaar effect.

Ovaal gezicht

Kies het juiste model voor de ovale vorm van het gezicht is misschien wel de makkelijkste. In feite is het de meest evenwichtige en de referentie. Het ziet er geweldig uit in bijna elke instelling, omdat u veilig kunt experimenteren met beelden, met de glazen, ze zijn complementair.

f6fa5cc2f93531351596b768d8e93aae - Een bril, de details van de keuze

Een verscheidenheid van de modellen van de punten die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden bogen. Zij perfect accentueren zowel de zakelijke stijl en imago voor een romantische wandeling, zullen ze organisch passen in een avond outfit. Echter, in het streven van de mode en je kunt overdrijven. Dus, perfecte vorm u kunt vervormen met omslachtige dikke bril. Omdat, in weerwil van de mode trends, je moet alleen vertrouwen op de regels van het kiezen van een bril voor uw gezichtsvorm.

Decoratie ovaal gezicht kan bijna elk frame, dus de keuze is afhankelijk van uw voorkeuren. De verfijning en elegantie kan worden bereikt met een bril — vlinders. Hetzelfde effect krijg je gekleed in rechthoekige of “cat” – bril.

1bb1eca49246fb9101fe61753f17453f - Een bril, de details van de keuze

Om te benadrukken uw originaliteit zal helpen onconventionele en schandalig velgen, maar ze zal nog op je gezicht harmonieus. Het contrast van het beeld kan worden gegeven met een scherpe en gestrekte hoeken.

In het Algemeen, het hebben van een dergelijke vorm van het gezicht, dat u veilig kunt experimenteren, dus het verkrijgen van een harmonieuze en spectaculaire beelden.

Een verscheidenheid van mannen

Om te stoppen met het selecteren van punten voor de vrouwen zou niet eerlijk zijn, want ze zijn bijna een essentieel stijl element voor mannen. Immers, zij kan niet alleen bij het verfraaien van het beeld, maar ook om te benadrukken zijn mannelijkheid en seksualiteit.

Bij de selectie van de glazen voor de vorm van het gezicht voor mannen heeft zijn eigen eigenaardigheden. Dus, de basisprincipes zijn contrast vormen van punten en gezichten, volgens hun grootte. Het belangrijkste doel van de carry – onderstrepen de beste partijen.

53b4a7a1058770c5dbbdc3e425c42b33 - Een bril, de details van de keuze

In het Algemeen, aanbevelingen met betrekking tot de vorm van punten hetzelfde als voor een rond gezicht, en voor de elementaire typen. Want met een klein beetje aandacht aan de kleuren en de materialen waaruit ze zijn gemaakt. Grote aandacht moet worden besteed aan de combinatie van een bril met toebehoren, indien van toepassing, u hebt. Mag niet gecombineerd worden met zilver metalen frame met Gouden shimmer op andere onderdelen: het portfolio, of uren.

bc42b8048b15f052a20c7d880ea8bfa6 - Een bril, de details van de keuze

De koude kleur type perfecte zonnebril in het zwart, grijs en donker blauwe kleur met een donkere bril. En de beste modellen voor de warme type opties van bruin tot rood met de glazen in dezelfde kleuren.