vrouwengeheimen

48d1b55dc25cb3b4af647a49ecb77fb4 - Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei
stijl

Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei

De hoofdhuid en het haar man voert een verscheidenheid van problemen: van punt – tot complete kaalheid. In pathologische processen is belangrijk, niet alleen genetisch, maar ook lifestyle en dieet. De hoogste waarde voor de normalisatie van de toestand en verder de snelheid van de haarzakjes spelen een biologisch actieve stof. Een beschrijving van de noodzakelijke vitaminen voor de haargroei en de hoofdhuid, en wanneer is het voldoende aan te passen alleen de macht.

De rol van vitamines voor het haar en de hoofdhuid

De kracht van haar gaat door de haarfollikels, die worden gevoed via de bloedbaan. Daarom is het gebruik van speciale shampoos en crèmes is niet in staat om lange-termijn effect, en de hormonale behandeling, zelfs met een verbeterde groei, niet het maken van perfecte structuren, kleuren en glans. Voor gezond en mooi haar, is het belangrijk het gebruik van vitaminen op een aanvaardbaar niveau. Om de snelheid van het herstel vereist opheldering van de menselijke conditie en een verdere afspraak vitamine dieet, vitamine-en mineralenpreparaten en de middelen voor de normalisatie van de vette huid en/of rangschikking van de bacteriële en schimmelinfecties flora, dat is ook beïnvloed door de vitamines.

De situatie wordt verder gecompliceerd door het feit dat een groot deel van hen wordt getransporteerd door het bloed via eiwit vervoerders, in staat te communiceren over een beperkt aantal van BAS. Daarom is het belangrijk een uitgebreide gebruik van vitaminen en mineralen bevorderen de synthese van vervoerders, structurele elementen en de concentraties van gemigreerd stoffen. Ze beïnvloeden zowel direct als indirect, maar geen directe evenredigheid tussen de toename in acceptatie en groei. Daarom, een meerdere overmaat van normen zal het resultaat niet beter, maar kan leiden tot hyperactiviteit van het immuunsysteem gepaard gaan met roodheid en zwelling van de huid van de huid.

48d1b55dc25cb3b4af647a49ecb77fb4 - Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei

Vitaminen voor de haargroei

Wat vitaminen versnellen van de haargroei

Vitamine A

  • door de opname in de samenstelling van enzymen en transporters nodig om te versnellen het herstel van de haarzakjes en snelle synthese van keratine proteïnen, met de juiste structuur. Zonder dat is de inclusie van Proline in het collageen, die invloed hebben op de elasticiteit van de huid en de vorming van enzymen, belangrijk voor het beschermen van de huid tegen voortijdige keratinization veroorzaakt door droogte en de broosheid van haar en afschilfering van de schalen. Door de normalisering van de stofwisseling, het elimineert seborrhea, in verband met alopecia.

Vitamine B5

  • belangrijk voor de haargroei, bloedsomloop en is betrokken bij de synthese van pigmenten. Met het ontbreken van de snellere haar valt uit, verliest de natuurlijke rijke kleur, en dan grijs. Pantotheenzuur participeert in de synthese van de 3 grote groepen van stoffen: eiwitten, vetten en koolhydraten. Door de hormonen het normaliseert de activiteit van het immuunsysteem, zoals wanneer het verzwakt en Hyper-reactiviteit.

Pyridoxine

  • samen met de afgeleide is niet alleen van belang voor het zenuwstelsel, maar ook voor epitheliaal weefsel. Hij is betrokken bij de synthese en de wijziging van aminozuren, die belangrijk zijn voor de vorming van nieuwe cellen en het maken van de onderdelen van haar is. Bij het ontbreken van het haar wordt dof, en hun groei vertragen. Bovendien is het essentieel voor de aanmaak van hemoglobine beenmerg. Voor bloedarmoede moeten worden vastgesteld in samenhang met de cobalamine.

Groep calciferol (D)

  • rechtstreeks van invloed op de versnelling van de celdeling, en via de enzymatische activiteit van het vermogen van het haar cuticula te laten strekken in de lengte.

Tocoferolen (E)

  • hoe anti-oxidanten beschermen het haar en het epitheel van de schadelijke effecten van UV-stralen en natuurlijke oxidatie door de katabole activiteit van het organisme. Daarnaast is het hebben van immunomodulerende effect, vermindering van de bijdrage van het hyperactief immuunsysteem cellen in haar verlies, terugkerende irritatie. Het helpt bij de overdracht van zuurstof in de perifere bloedvaten en de opname van selenium in enzymen die van invloed zijn op het anabolisme. Om de antioxidante werking van de tocoferol samen met ascorbinezuur. Ze herstellen de activiteit van elke andere, het verstrekken van de duur van de actie.

Vitamine PP

  • belangrijk voor de hoofdhuid, het vermindert de activiteit van inflammatoire processen. Het zal helpen met dermatitis, seborrhea, ondervoeding en onvoldoende aanvoer van zuurstof, manifesteert zich in een overmatige droogheid.

Vitamine F

  hoeft te maken van membranen van cellen (met inbegrip van haarzakjes) en steroïde hormonen die een mens nodig heeft voor essentiële vetzuren.

59ca69d09971b2cf70e2027fc1e5ddd4 - Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei

Vitamines voor een gezonde haargroei

Aux-vitamines en mineralen

Andere vitamine-achtige stoffen minder belangrijk, maar in de verhouding van hun gebrek aan invloed op de huid als spiegel van de stofwisseling. Voor de normale microflora van de noodzaak tot het behoud van een normale vitamine K.

Sommige vitaminen ‘ voor gezond haar en gezonde hoofdhuid niet genoeg, dus het is belangrijk voor het handhaven van de inname van micro — en ultramicroelements:

Ijzer

  • helpt door middel van het opnemen in de verordening van hemoglobine en zuurstof uitwisseling. Het ontbreken van Fe in de top vijf van oorzaken van vroegtijdige kaalheid bij vrouwen. Overmatig drinken is vooral belangrijk wanneer er bloed verlies en stress. Op te nemen belangrijke vitaminen C en B.

Zink

  • nodig om te synthetiseren geslacht hormonen, het reguleren van de snelheid van de ontwikkeling van epitheliaal weefsel en de huid van de vettigheid.

Calcium

  • het is een essentieel anorganische elementen voor de sterkte van het haar. Daarnaast is hij betrokken bij het maken van de elektrochemische gradiënt nodig voor het onderhoud van mobiele pompen.

Jodium en magnesium

  • — het ontbreken van verzadiging van deze mineralen leidt tot een broos en droog haar.

Silicium en zwavel

  nodig voor de aanmaak van collageen.

536a8dc4899830ff913f1f01ee85e549 - Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei

Wanneer neem vitamine complex, en wanneer is het genoeg om de voedingswaarde te verhogen

Door de toegenomen snelheid van het leven in de steden met een geringe mobiliteit in veel beroepen is het moeilijk om het handhaven van de activiteit en de juiste voeding. De situatie is verdere verslechtering door het ontbreken van de natuurlijke vitaminen in voedsel producten vanwege hun lange-termijn opslag, raffinage, de behandeling zuren en blootstelling aan verhoogde temperaturen. De situatie verbetert samen met de toename van het aandeel van dierlijk voedsel, in het bijzonder de lever. Als Je het niet consumeren van grote hoeveelheden gekookt vlees, fruit en groenten in hun ruwe vorm, hoge waarschijnlijkheid van het optreden van hypovitaminose. Om hen te compenseren wordt alleen verkregen door het nemen van speciale medicijnen, wiens benoeming wordt aanbevolen om te overleggen met uw artsen en voedingsdeskundigen.

Hoe kies je een geschikt vitamine complex

Kies het geneesmiddel u moet, afhankelijk van de schaarste van onderdelen. Vanwege de eigenaardigheden van leren soms proberen 2-3 farmcrest. Haast je niet om ze te veranderen in de afwezigheid van een snel effect te manifesteren, kan het nog meer dan 2 weken. Vitamines helpen niet alleen met haar breuk, maar als u problemen hebt met de nagels en de huid. Populaire tools zijn:

Biotine

e1dba4bdbf044f72a8bdcfa7af04a1b6 - Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei

Biotine voor haar

Het is samengesteld uit B7, polyfenolen en flavonoïden; Si en Ca in een biologisch beschikbare vorm. Het komt in de vorm van tabletten en ampullen voor intramusculaire injectie. Benoemd door de kwetsbaarheid van de vezels, de peeling van de huid en een verhoogd vetgehalte.

Vitrum Baby

7059352c7213df4b433e13ab5ddfc0fe - Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei

Vitrum baby

Pillen bevatten beta-caroteen, vitamine E, 1, 2, 5, 6 en 12, foliumzuur, nicotinamide, calcium, magnesium, ijzer, zink, mangaan, jodium, selenium en extra organische stoffen. Dankzij de alomvattende samenstelling heeft een complexe werking.

Perfectil

e31dc24cb580480ad096e0228111caa6 - Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei

Perfectil

Bevat 1, 2, 5, 6, 9, 12, tocoferol, Biotine, nicotinamide, ascorbinezuur en mineralen. Primaire doel – het herstellen van de huid ziekten, maar door de complexiteit van het versnelt de haargroei.

Pantovigar

2159f74d2402ac517b698ecb83b90e7a - Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei

Pantovigar

Gespecialiseerde voorbereiding die vitaminen keratine en cystine hebben een direct effect. Het is ook bedoeld voor de verbetering van opname in de darm.

Revalid

548ab7a5f9ed11723ecbc5af3ccc664b - Draaien in Rapunzel: vitaminen voor de haargroei

Revalid

Bevat vitamine E en A, Sterol, lecithine, methionine, cystine en gist extract, tarwe en gierst. Positief effect bij ziekten van het bindweefsel en derivaten van het epitheel in het bijzonder.

Wat vitaminen voor de haargroei en de hoofdhuid u nam? Bent u tevreden met het resultaat? Feedback en opmerkingen!