vrouwengeheimen

3d529332a99eda83f6f17054515786c4 - De Winter komt er weer aan: warme knitwear voor thuis dragen
fashion

De Winter komt er weer aan: warme knitwear voor thuis dragen

De Winter gebreide dingen, is het belangrijk dat ze goed warm gehouden, absorberen vocht en geeft de huid de kans om te ademen. In het koude seizoen, het biedt maximaal comfort. Wat knitwear aan loungewear fit voor de winter? Zal sorteren uit al de nuances.

Populaire soorten warme knit

Knitwear is een speciaal type van stof met een gebreide structuur. Het bestaat uit vele onderling verbonden lussen die biedt het materiaal een hoge elasticiteit en zachtheid. Jersey is zeer divers. Het is een gemakkelijke, vloeiende, gladde, fluweelzachte, ruw en harig. Het niveau van de thermische beveiliging van materiaal zijn afhankelijk van de samenstelling en dichtheid.

Voor thuis-draag in de winter is geschikt voor de volgende typen breiwerk:

Voettekst

    • – praktisch, zacht en hygroscopisch en wordt vaak gebruikt in sportkleding naaien;

Fleece

    • elastisch materiaal met fleece van zeer resistent synthetisch materiaal, dat perfect de warmte behoudt en niet uitglijden;

Velours

    – delicate weefsel edele textuur, die is erg mooi glinstert in het licht.

Gebreide kleding is het meest geschikt om dagelijks te dragen, want het is mooi en praktisch. Gebreide dingen zijn altijd goedkoper. Andere dan fleece velours en voettekst er zijn dingen van ribana, kulirka en viscose die geschikt zijn voor het dragen in de winter als ondergoed.

3d529332a99eda83f6f17054515786c4 - De Winter komt er weer aan: warme knitwear voor thuis dragen

Pyjama ‘ s knit

Fashion, sportkleding en hoe de zorg voor het

Als een gebreid kledingstuk dat bestemd is voor een koude tijd van het jaar, maar dat betekent niet dat het niet mooi en kleurrijk. Nu populaire onderdelen contrast helder kleuren met elementen van sport, casual en etnische stijl. Gebreide stof kan worden ingericht, een patroon en niet van elkaar verschillen in het uiterlijk van de duurdere stoffen. Speciale aandacht moet worden besteed aan gebreide dingen als volgt:

    sport jassen met een capuchon van de voettekst (stijlvolle casual kleding voor de actieve man); hoodies, sweaters, Longsleeves met Scandinavische en russische nationale ornamenten; sport broek rechte snede (voor mannen, meestal van fleece, en voor vrouwen van fluweelzacht velours); sportieve gewaden met ritsen aan de onderkant van uw (all-jarige leeftijd kleding, nauwsluitende stijl met een ronde hals); lichte badjassen met capuchon gemaakt van verschillende soorten van weelderige Terry en voettekst; warme nightgowns en pyjama ‘ s die cel of kleine bloemen patroon “mil’fler”; baby katoen onesies en gewaden (kan worden uitgevoerd in de meest creatieve kleuren).

Zelfgemaakte gebreide kleding ziet er stijlvol en is een lange tijd, vooral het goed. De meest pretentieloze zijn producten met synthetische vezels. Materiaal van zuiver katoen, Angora en andere soorten wol moet worden gegeven om een speciale behandeling. Ze kan niet worden gewassen bij een temperatuur hoger dan 45 °C. het wordt Aanbevolen om zich te onthouden van machine wassen en drogen. Deze tricot is ongewenst om te draaien en actief te wrijven. Om krimp te voorkomen, is het belangrijk om niet af te spoelen in zeer koud water. Droge natuurlijke gebreide kleding beter in een horizontale positie of een worp met behulp van een waslijn. Het opvolgen van deze eenvoudige regels, uw huis gebreide kledingstukken verliest nooit zijn glans.