vrouwengeheimen

51a6380a87d8d83736031a8afebea2bb - De voordelen van een Spa-behandelingen voor vrouwen
stijl

De voordelen van een Spa-behandelingen voor vrouwen

Het woord “Spa” werd heel vaak gebruikt, maar wat er werkelijk kan worden genoemd een Spa? Het beschrijven van de vormen van behandelingen en wat is hun gebruik.

Behandelingen in de Spa: wat te bieden heeft en hoe toe te passen

Aangekomen bij de Spa, kunt u een grote verscheidenheid van diensten, er zijn sets van de procedures voor het lichaam of voor het gezicht, de meest voorkomende zijn:

Water behandelingen:Bad.

  • Behandelingen hydro-massage bad met verschillende plantaardige oliën en supplementen helpen bij het verbeteren van de conditie van de huid, ontspannende werking op het zenuwstelsel, helpt corrigeren. Salons bieden een parel bad dat het lichaam omhult in kleine bubbels en massages haar.

De douche.

  • Er zijn vele soorten: een contrast douche, Vichy, naald en anderen.

Water-aerobics en zwembad

  • zie ook het water procedures.

51a6380a87d8d83736031a8afebea2bb - De voordelen van een Spa-behandelingen voor vrouwen

  • Water behandeling

Wraps.

  • De meest populaire zijn zeewier en modder dergelijke procedures helpen om zich te ontdoen van overtollige gewicht, verbetering van de bloedcirculatie, reinigt de huid. Ook het bezit van honing, chocolade wraps en op basis van oliën, klei en kruiden.

0176340db264d4a8820313f181769636 - De voordelen van een Spa-behandelingen voor vrouwen

  • Massage

Thermoproteus.

  • Sauna, Hamam,

Infrarood sauna

  • andere soorten therapie om te helpen bij het verwijderen van toxines en helpen u te ontspannen.

Massage.

  Soorten massage zijn eindeloos: beauty, hotstone massage, aromatische, Thai, shiatsu, Chinese, cellulitis. Elke vorm van deze procedure helpt bij het verbeteren van de conditie van de huid, helpt bij het afslanken en het aanhalen van de huid, ontspant en revitaliseert het lichaam.

Behandelingen met behulp van diverse machines en technologieën:

447975aa3bd8b9fc6f006c1c6e0fdf2d - De voordelen van een Spa-behandelingen voor vrouwen

Spa capsule

Paraffine.

  • Deze behandeling heeft een revitaliserende en verjongende werking op de huid, verwijdert gifstoffen uit het lichaam.

Arenation.

  • Opwarmen met hete zand helpen bij het verbeteren van de circulatie, helpt om gewicht te verminderen, de behandeling van sommige ziekten.

Spa-capsule.

  In de infrarood capsule combineert verschillende soorten Wellness behandelingen, dankzij nieuwe technologie is het effect van de procedures is veel meer uitgesproken.

Wat is het effect van Spa-behandelingen

Behandelingen in de Spa bijdragen aan het bereiken van verschillende doelen. In de eerste plaats een cosmetisch effect, regelmatige inname van dergelijke procedures helpt om de huid te verbeteren, verjongen van het gezicht en lichaam. Ook belangrijk therapeutisch effect van alle Spa-behandelingen gericht op het verbeteren van de stofwisseling, zich te ontdoen van gifstoffen, zodat je nodig hebt om te bezoeken Spa salons regelmatig.

Gratis Spa-behandelingen

Vandaag de dag spa ‘ s en salons voeren vaak gratis proeverijen, demonstraties van hun mogelijkheden. De schoonheid van dergelijke gebeurtenissen? Dat het mogelijk is om te proberen de verschillende behandelingen die duur zijn, hun resultaten beoordelen, om te zien hoe ze zijn comfortabel en aangenaam kennis maken met de master, om hem te vragen over alle nuances. En dan kunt u kiezen voor de meest geschikte behandelingen en onbevreesd om geld te betalen voor wat precies past en profiteer.

Waarom spa ‘ s en salons zijn voorzien van gratis behandelingen?

Hier zijn een aantal opties:

Customer engagement in de nieuwe Spa. Na het doorbrengen van een sessie gratis, salon hoopt dat u zal komen om hen weer, maar voor het geld. Reclame campagne van een nieuw type van procedure. Het testen van nieuwe behandelingen, salon hoop dat u opnieuw wilt doorgeven andere tijd. Raken je als een klant concurrenten. Uitnodigende gratis behandeling, de Spa zal u vragen welke salons in uw stad die u bezoekt. Als onder hen zullen hun directe concurrent, de salon kunt bieden u van een club card, extra kortingen en andere bonussen.