vrouwengeheimen

8b7eb6d958277b4ecce5fd347751369c - De streep op de buik na de bevalling: wat te doen en wanneer zal
stijl

De streep op de buik na de bevalling: wat te doen en wanneer zal

Pigment streep op de buik na de bevalling verschijnt in vele vrouwen, en in sommige gevallen tijdens de zwangerschap. Dit is te wijten aan de verhoogde niveaus van hormonen in het lichaam. Juist, hoe zit het met de hormonen te praten en wanneer is het een donkere streep op de buik.

Oorzaken van

De donkere streep op de buik na de bevalling worden gepresenteerd in de vorm van verticale lijnen gelegen in het Centrale deel van de buik. Ze loopt meestal vanaf de navel tot de schaamstreek regio. Soms kan het zich verspreiden naar de randen.

De donkere band verschijnt niet elke zwangere vrouw of de geboorte van een vrouw. Het hangt af van de eigenschappen van het organisme. Sommige van deze kunnen intens zijn, anderen in de vorm van een nauwelijks merkbare lijn, en de derde kan zelfs ontbreken.

De belangrijkste reden voor het ontstaan van leeftijd lijnen op de buik na de zwangerschap hormonale veranderingen. Dit is niet alleen te wijten aan de opkomst van nieuwe biologisch actieve stoffen in het lichaam van een vrouw, maar een significante toename van de plant steroïde hormoon van het corpus luteum van de eierstokken en de bijnieren en de steroïde geslachtshormonen geproduceerd door de folliculaire toestellen van de eierstokken. Ook na de geboorte zijn er nieuwe hormonen reguleren van de productie van moedermelk. Dit is de oorzaak van pigment strepen in de huid van de buik.

Meestal zijn deze symptomen verschijnen na de bevalling of in de richting van het einde van de zwangerschap. Echter, in sommige gevallen, een donkere lijn kunnen worden gevormd na de geboorte in 1-2 maanden. In dit geval is de strip een relatief lichte kleuren, maar na verloop van tijd donkerder.

8b7eb6d958277b4ecce5fd347751369c - De streep op de buik na de bevalling: wat te doen en wanneer zal

De streep op de buik na de bevalling

Wanneer gaat de band op de buik na de bevalling

In de meeste gevallen bruine band verdwijnt enkele maanden na levering, echter uitzonderingen gebeuren. In sommige gevallen kan de strook verblijf in het lichaam voor een lange tijd: van zes maanden tot meerdere jaren. In dit geval zijn ze lichter, maar niet hun vorm verliezen.

Na de bevalling het lichaam van een vrouw begint langzamerhand te herstellen naar het oude niveau. Omdat de hormonen niet langer worden uitgebracht in grote hoeveelheden, een donkere band geleidelijk helderder en vervaagt met de tijd. De tijd die nodig is voor dit proces varieert van twee tot twaalf maanden. Hoe snel zal verdwijnen strepen hangt af van de vraag of de vrouw is het voeden van de pasgeboren baby van de borst. In dit geval zal het herstelproces langer duren.

Hoe om zich te ontdoen van ongewenste strepen op de buik

Vandaag is er geen directe manieren van het voorkomen of wegwerken van ongewenste strepen op de buik. Artsen kunnen adviseren om minder tijd te besteden in de zon, gebruik maken van een verscheidenheid van crèmes etc, Maar dit is slechts methoden te verbergen op het moment van het probleem. Als je besluit op dit, moet u gebruik maken van de aanbevelingen van de deskundigen:

    Bij het kiezen van crèmes en andere cosmetische producten, die u nodig hebt om kennis te maken met hun samenstelling. Ze moeten niet bevatten de volgende ingrediënten: alpha-hydroxy zuur en hydrochinon wat zijn de meest voorkomende en populaire ingrediënten in cosmetica. U moet kiezen voor cosmetische producten die bevat zink oxide. Ze zijn meer nuttig en effectief. U moet het dieet gevolg van hormonale veranderingen en de uitstraling van de bands is het gebrek aan foliumzuur nodig voor de groei en ontwikkeling van het bloed en het immuunsysteem. Voor deze, moet je om meer te eten salade, groenten, fruit en bessen. In het geval dat de streep op de buik verdween een paar maanden na de geboorte, kunt u naar een schoonheidssalon. Er zijn echt een effectieve wijze van correctie van de maag van de ongewenste regels. Aftreksel van kamille of kalk is een andere manier om de invloed op de esthetiek van de buik na de bevalling. De bouillon moet worden gewreven in probleem gebieden.

Het is belangrijk om te onthouden: artsen raden het gebruik van deze methoden is het wegwerken van de strepen op de buik tijdens de borstvoeding, want er is een kans dat de manipulatie zal de pasgeboren allergische reactie.