vrouwengeheimen

2ee3a60003e65c08ae57e75814735b29 1024x681 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur
stijl

De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Lapis lazuli is een unieke ondoorzichtig mineraal blauw, een alternatief bekend als de steen van de hemel. Door de manier, vertaald uit het perzisch lapis blauw. Als we kijken naar de steen onder het zonlicht, het kan worden gezien op het oppervlak van een lichtblauwe strook, de kunstmatige verlichting geeft niet de steen om te stralen in een koude glans, geschonken aan hem door de natuur.

2ee3a60003e65c08ae57e75814735b29 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Hemelse steen gedurende vele jaren bewaard in de ingewanden van de Aarde, het werd voor het eerst ontdekt door de oude geologen, en ze deed het heel toevallig. De naam van de steen als perzische, als de Perzen ontdekt dit mineraal. Opgemerkt moet worden dat aan de mijnen, waar het werd gedolven, niet iemand, bovendien, misschien zelfs tot de dood van iemand te dichtbij komen, ongeacht zijn status. De enige die kan de eigenaar van het meest kostbare op de tijd in de wereld van steen is de Grote Emir.

6aa02d422966582b5eb507acd8aee3a5 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Veel later, werd het mineraal gebruikt of een poeder van steen voor de hoge priesters geschilderd hun kleren, het veranderen van een kleur, afhankelijk van de verlichting. Ook in het Oude Egypte, de farao ‘ s gebruikt lapis lazuli voor huishoudelijke artikelen en decoraties. Kralen van dit mineraal de keizers van China ingerichte hun hoofdtooien, symboliseert dat zij door de hemel gezonden.

In de middeleeuwse Europese rijke mensen schilderde ook hun kleren met de poeder van dit mineraal, en later werd het ook gebruikt voor de productie van verf genoemd ultramarijn. In Rusland, de steen die bekend werd pas in de late 18e eeuw, hoewel het hier gevonden voordat. Hier, echter, het mineraal is van lage kwaliteit, omdat op het oppervlak zijn er insluitsels van calciet.

66c01f67481ec958512a32c7a2610472 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Moderne extractie en valse lapis lazuli

Voorafgaand aan het begin van de 19e eeuw werd de steen werd gedolven in slechts één plaats. Badakhshan Storting van de oudste, maar de productie wordt gedaan tot de dag van vandaag. Het is hier dat je de hoogste kwaliteit, schoon en kostbaar mineraal in de wereld. De waarde van deze steen te verhogen Gouden insluitsels van pyriet, zodat het oppervlak van de minerale lijkt op de sterrenhemel.

3f1ef6f19f8c866b4b9359c384264477 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Op het moment zijn er veel deposito ‘ s van steen, verspreid over de hele planeet, maar een hoge kwaliteit is nergens. Het dichtst in de eigenschappen ligt de oorsprong van Pamir Lazurit (Tadzjikistan), het bevat echter de vermenging van diopside en dolomiet, die substantieel vermindert de kosten. Als voor de andere gebieden, dan is er de kwaliteit slechter, dus de prijs van lapis is klein.

Voor het eerst begon te smeden lapis niet in Thailand en niet in China en het Oude Egypte. Het is hier dat begon met het gebruik van het glazuur en het glas, het vervangen van de hemelse steen. Tegenwoordig knockoffs kan worden gevonden, zelfs in dure sieraden winkels, dus je moet om te controleren of de authenticiteit van de steen. Het meest vergelijkbaar met de minerale sodaliet, is nu ook bezig met de productie van een synthetische steen, die kunstmatig is geteeld. Als pyriet insluitsels gebruikt van lage kwaliteit goud.

ab53401df2e62518a4f2b34623ee77d8 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Een ander type van valsheid in geschrifte – lapis-lazuli. In feite, in de samenstelling van deze rots is lapis lazuli, maar de hoeveelheid onzuiverheden te verwijderen is door het dak hier. De samenstelling van lapis lazuli is een onderdeel van de mica, maar de kleurstoffen verbergen oneffenheden van de steen. Zwitserse lapis – Jasper of chalcedoon is gedrenkt in de blauwe verf. Voor het bepalen van de authenticiteit van de steen die u nodig hebt voor het laboratorium spectrale analyse. Opgemerkt moet worden dat de geneeskrachtige en magische eigenschappen is alleen maar natuurlijk lapis lazuli.

46e3de20d9f62c3160bea67d6ae6cb55 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

De soorten, kleuren, en lapis lazuli

In feite, de lapis lazuli kan niet alleen blauw, maar al haar tinten. Bovendien zijn er stenen zijn licht cyaan of een donkere paarse kleur, maar ze behoren ook tot dit mineraal, dat is bevestigd door laboratorium. Van bijzondere waarde zijn de stenen met de kleur Indigo of donker blauwe kleur zonder extra patches. Echter, indien gevonden, een steen met pyriet insluitsels die oblective zilver of goud, en de kleur is dichter bij paars – is een uniek juweel, met een dergelijke hoge kosten die kunnen worden beschouwd als onbetaalbaar.

ee91dc135d0b6ca8a795cfc1dcc139fe - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Er zijn een verscheidenheid lapis lazuli in het wit, supanova blauwe strepen. Deze steen, maar mooi van uiterlijk, maar is niet de waarde, als het verwijst naar de sier stenen. De goedkoopste minerale werking hebben van een blauw-groene tint. Een beetje duurder – asmani, heeft een klassieke kleur van lapis lazuli. Niili de duurste steen van de hoogste kwaliteit zijn, het heeft de kleur Indigo.

Lapis licht paars of een helder blauwe kleur gebruikt door juweliers maken van sieraden. Ook het gebruik van steen beeldhouwers. Voor juweliers, het belangrijkste is niet de kleur, en een soort van steen – ze hadden 4. Historische bezienswaardigheden met deze steen kunt u, als u een bezoek aan het Louvre en de Hermitage. De meest unieke dingen gemaakt van lapis lazuli, de kolommen van de Gouden koepel van de St. Isaac ‘ s Cathedral en de top van de “zeebodem”.

9a2f5e356f288418a4dd5fe63b031b8c - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Helende eigenschappen van lapis lazuli

Sinds de oudheid, genezers hebben gebruikt het poeder van lapis lazuli op het zuiveren van het lichaam van gifstoffen en parasieten. Als een persoon was uitputting, was het noodzakelijk om het dragen van sieraden met deze steen, bijdragen tot gewichtstoename. Het mineraal is ook aangeraden gebruik te maken van de eigenaren van de harems, want het heeft een positieve invloed op de seksuele functie en de mogelijkheid tot het maken van nakomelingen. Zwangere vrouwen werden verplicht om te dragen de kralen van lapis lazuli, om te voorkomen dat een miskraam, en het kind is gezond geboren.

3e91dcd95c1899f93bdfe75e84c4c08d - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

In de moderne wereld litoterapevty raden deze steen voor mensen die hebben problemen met het gezichtsvermogen, het geneest en het herstellen van degenen, die verloren had. Om te herstellen van het zicht voldoende om te kijken naar de steen voor 5-7 minuten meerdere malen per dag. Als u dragen van sieraden met lapis lazuli op het hoofd, het haar sterker en meer dicht, en de kaalheid en niet bedreigd. Lapis lazuli ketting gered van slapeloosheid, neurose, hoge bloeddruk, angsten en nachtmerries.

0a4120e3b92352e5e36e824f8c0fd169 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Als een persoon met astma of ischias, dan is het dragen van de steen in zilver zal de pijn verlichten en toestaan dat u te vergeten over de ziekte. Ook adviseren het dragen van mineraal voor de preventie als het versterkt het lichaam. Lapis lazuli kan genezen interne en externe zweren, zich te ontdoen van de ziekte van de organen van de luchtwegen, met inbegrip van allergieën. Ook het mineraal reinigt het bloed en versnelt de genezing.

d1d66eaf00767b7471518e1f4690db79 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

De magische eigenschappen van de steen lapis lazuli

Sinds de oudheid geloofden dat lapis lazuli is de steen van de witte magiërs, als symbool van goedheid en zuiverheid. In de middeleeuwen was de steen werd alleen gegeven aan degenen die zich manifesteerde de warmste gevoelens, dus het ontvangen van een geschenk kan niet iedereen. Steen is in staat om te reinigen van de aura, in te vullen een man met de energie van het licht en zuivere gedachten. De steen gevat in zilver een echte talisman voor de eigenaar, beschermen tegen negatieve energie van schade en het boze oog. Ook de lapis lazuli zal u toelaten om de juiste en verstandige beslissingen te nemen die het mogelijk maken om het bereiken ongekende hoogten.

1860fe783431c6a98a65a2e4a9db4fb6 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Als een persoon wil om radicaal je leven, dan moet u voor de aankoop van een armband of een ketting met lapis lazuli. De steen zal helpen in een inspanning zal leiden tot succes. Als het mineraal is in een goud frame, zal de eigenaar veel geluk, succes en liefde.

3c8e4d47e55d7c2acbadda5c5d41aaf3 - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur

Het is vermeldenswaard dat de magische kracht heeft zelfs lapis lazuli, die is voorzien van een lapis lazuli in kleine hoeveelheden. Vrouwen, deze steen zal toestaan om nieuwe vrienden te maken, en de mens zal helpen in je carrière groei en de persoonlijke voorzijde. Als voor de tekens van de dierenriem, lapis lazuli kan je alles gebruiken behalve Steenbok. Terwijl het beste worden gecombineerd met minerale Waterman en Weegschaal, Ram en Vissen.

bdec1ed2c8efcf9d37526e807f0fe62d - De steen lapis lazuli. Eigenschappen, vormen, kleur