vrouwengeheimen

0f33694f95bb6f825055087f107bdf6f - De redenen om te kopen een kledingkast
stijl

De redenen om te kopen een kledingkast

Garderobe is een veelzijdig meubel. Stijlvol en elegant, het wordt niet alleen gebruikt voor opslag, maar ook voor een zonering van de ruimte, de decoratie van het huis en het maskeren van eventuele gebreken te herstellen. In een groot aantal kasten kunt u kiezen voor een model voor de woonkamer, slaapkamer, keuken, kinderkamer, hal, ongeacht hun grootte, vorm en stijl.

0f33694f95bb6f825055087f107bdf6f - De redenen om te kopen een kledingkast

Een kast in de hal

Een beetje over de geschiedenis van de kasten

Vandaag de dag, kan de kast worden gezien bijna in elk appartement, maar weinigen weten dat de oorsprong van dit stuk van het meubilair is gebonden aan de opperbevelhebber en Keizer Napoleon Bonaparte. Volgens de legende, de krijgsheer die het leuk vindt om in alles, een bevel van de soldaten in de kazerne hun spullen achter het scherm. Natuurlijk, het was niet een volledige garderobe in de moderne zin, maar het is een voor de hand liggende prototype.

Twee honderd jaar later een Fransman, wiens naam wij niet kennen, bracht het idee van de rack-schermen in Amerika, en de lokale ambachtslieden hebben geperfectioneerd. Zij vervangen de onpraktisch stof en papier op hout en glas en zet er een scherm op wielen, te vergemakkelijken glijden. En na enige tijd in de fabriek in Californië een upgrade van het scherm in combinatie met een vak van de klassieke kledingkast door het creëren van een kledingkast. Klanten snel gewaardeerd, het voordeel van het model, waarin de deur open aan de zijkant, en de productie van kasten werden op stroom.

Een aanzienlijke bijdrage aan de modernisering van de kasten gemaakt door de Duitsers, die eindigde hulpstukken gemaakt van de opening systeem is vrijwel geruisloos en is voorzien van de structuur met extra elementen, waardoor het comfort van gebruik.

5bffac7809eb4b6fbf9f2de34acf1f8e - De redenen om te kopen een kledingkast

Kledingkast in moderne stijl

Eigenschappen van het ontwerp van de kast

Het belangrijkste verschil tussen de coupe van een gewone Kast – deur ontwerp. Het is een paneel dat is versterkt met verticale en horizontale aluminium profiel. Boven en onder zijn de gidsen op de deur beweegt. De rollen kunnen worden aan de onderkant en aan de bovenkant. De eerste optie is meer gebruikelijk, maar moet regelmatig reinigen van de tracks van stof, anders is er het risico van snelle uitvallen. De zijden van de deur is voorzien van een beschermende voering of de borstel om te voorkomen dat het oppervlak beschadigt tijdens de beweging.

De voordelen van een schuifdeur kasten

Verscheidenheid.

    • Kasten kunnen worden rechte, hoekige, gebogen, vrijstaand en uitgerust, gemaakt van MDF, spaanplaat, glas, spiegels, rotan, bamboe, plastic.

Capaciteit.

    • Rationeel verdeeld interieur ruimte stelt u in staat om dingen in orde zijn en niet om rommel in de kamer met extra meubilair.

Compactheid.

    • De kasten kijken elegant, eenvoudig en neemt minimale ruimte in de kamer. Dit is mogelijk door de slimme plaatsing van de dingen in, evenals de mogelijkheid om in te stellen compartiment zelfs in een hoek of nis in die niet past in klassieke scharnierende kledingkast.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid.

    • De materialen gebruikt voor de productie van het compartiment, voldoen aan alle normen voor de kwaliteit, ze zijn milieuvriendelijk en ongevaarlijk is. Aluminium profielen worden gekenmerkt door duurzaamheid, sterkte en weerstand tegen corrosie. De spiegel elementen zijn uitgerust met een beschermende film, die niet toestaan dat het gebroken glas te verstrooien in fragmenten, zodat de kasten kan worden geïnstalleerd, zelfs in de kinderkamer.

Makkelijk in onderhoud.

    Om kledingkast gehouden perfecte verschijning tijdens de gehele levensduur, regelmatig reinigen van het stof met een zachte zeep en water, en spiegels worden gereinigd met speciale middelen.

b73053ee176bc27adb396df7e872e11c - De redenen om te kopen een kledingkast

Ingebouwde kast

Garderobe – een goede aanwinst, die volledig transformeren van uw huis.