vrouwengeheimen

e1874bf1775e2caa977dc922f22b2733 - De psychologie van kleur in kleding
stijl

De psychologie van kleur in kleding

Mensen zijn voortdurend op “verzenden” om anderen signalen, verbaal of non-verbaal, waaruit de essentie van de natuur en maken het geheim uitkomen. Waarom de mantel der koningen en sexy lipstick kleur is rood? Voorkeuren van bepaalde mensen sommige toonbereik – het is een psychologische sleutel tot ieder van ons die ons kunnen helpen om onszelf te begrijpen.

Kleur in kleding als een instrument van non-verbale communicatie

In de psychologie, de kleur van de kleding spreekt boekdelen. Deze vorm van non-verbale informatie naar onze gesprekspartner. Als u twijfels hebt over dit, je kan herinneren van de bessen, fruit en groenten hun kleur altijd vertelt het rijpe fruit of niet.

De aanduiding van de kleuren van de kleding in de psychologie

e1874bf1775e2caa977dc922f22b2733 - De psychologie van kleur in kleding

De kleur van de kleding

Rood.

  • Rode kleding in de psychologie betekent dat mensen streven naar succes, proberen te voelen van de volheid van het leven. Ze zijn driftig, geneigd zijn om de dramatische nauwe relatie. Echter, vurige fans dagelijks te dragen rode kleding het is de moeite waard te herinneren aan de andere kant van de medaille: een kleur gegeven – stimulans voor het zenuwstelsel, dus het is het beste om te dragen het niet heel vaak of in combinatie met andere, minder agressieve opties.

Blauw.

  • Blauw – de kleur van de aristocraten. Mensen met een verslaving, zelden glimlachend, wantrouwend, geneigd tot conservatisme. Ook personen die liever blauw, te isoleren nieuwe mensen, vrienden te maken, alleen met bewezen mensen. Psychologen zeggen: hoe dieper en kouder de kleur, hoe meer mensen de neiging om te voelen verdriet.

Witte.

  • Wit symboliseert de romantiek. Mensen die zich aangetrokken voelen tot dergelijke kleding dragen, niet tolereren ligt, onzorgvuldigheid, ze zijn heel dromerig. Opgemerkt moet worden dat vaak de witte kleur aanwezig is in de garderobe van de houders van een heel ander temperament. Omdat het is eenvoudig en wordt beschouwd als de minst irritant.

Roze.

  • Roze de kleur van de psychologie – de kleuren van de jeugd. Een overwicht van het in volwassen kleding kan duiden op een streven naar een uitbreiding van jong om te verbergen van de problemen in een bepaalde naïviteit.

Groen.Groene kleding

  • gangbaar is in voldoende charismatische persoonlijkheden, die hun waarde en een doel in het leven.

72caa286c93ce4ef0deaa197132a4f6a - De psychologie van kleur in kleding

  • De kleur van de kleding

Geel.

  • Kleding met de gele kleur, vanuit een psychologisch oogpunt, vertegenwoordigt uitstekende zin van humor, optimisme en rust. Maar op hetzelfde moment, de man, gekleed in het geel, op zoek naar geluk. Als het de alledaagse outfits – de zoektocht is nog niet afgerond.

Blauw.

  • Mensen kopen van kleding in de kleuren blauw, ambitieus, principieel, vaak op zoek naar fouten in anderen.

Bruin.

  • Bruine kleur verzameld, nauwkeurige en misschien een beetje traag bewegende mensen. Ze missen te veel gedoe. Dame met een kledingkast in bruine tinten, eenvoudig, waarderen dierbaren.

Grijs.

  • Mensen die de voorkeur geven aan grijze dingen zijn bijzondere mensen met een grote innerlijke wereld. Voor de mode deden ze niet na te streven, maar altijd weten hoe om te kijken stijlvol en interessant.

Zwart.

  De kleur van elegantie, charme en luxe – deze zwart. Hij gaat voor velen, maar niet iedereen durft te dragen kleding zoals constant. En toch, als je één van de liefhebbers van de casual zwarte dingen spreekt over het verlangen op te lijken mysterieuze en bijzondere. Om misbruik van de kleur is ook wenselijk. Het kan verergeren depressie.

Experimenten zijn welkom

Mensen die liever alleen een paar kleuren in kleding, en soms is er maar één. We moeten niet vergeten dat tijdens de hele periode van het leven kenmerken wijzigen en kleur voorkeuren van kleding. We moeten niet focussen op een ding – maken uw garderobe divers en origineel.

Gebruik de verandering van kleuren in kleding is het realistisch om te helpen stel bijvoorbeeld voor om zich te ontdoen van de ongewenste kenmerken van het karakter en de ontwikkeling van de kenmerken die al lang had gedroomd.