vrouwengeheimen

ee3633ce8fcf9e49cec9398e5e34f456 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?
stijl

De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

Aan elkaar gewaagd kapsel is niet alleen het gezicht van de jongere, en expressievere, maar ook het toevoegen van je seksualiteit. En als naast het kiezen van een geschikt is voor uw ogen kleur, veel mannen zullen niet garanderen.

ee3633ce8fcf9e49cec9398e5e34f456 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

Misschien, alle vrouwen houden van winkelen, zorgvuldig te selecteren en te denken, door vaste kast, het creëren van beelden, is in staat om te benadrukken haar individualiteit en vrouwelijkheid. Terwijl dat is niet de jurk stijl, denk zeldzaam. Echter, het is waar. De meest belangrijke ding om te zien er goed verzorgd en het juiste kapsel. De manier waarop we dat doen, dat schoonheidssalons en kappers werken in een speciale modus, net voor de feestdagen. En ziet er mooi uit je elke dag nodig hebt. Mee eens, dit is niet zo veel nodig als je goed verzorgd haar en goed gekozen kapsel. Maar hoe om te gaan met deze taak?Kapsel speelt een grote rol, en van de juistheid van zijn keuze hangt volledig af van het uiterlijk van vrouwen. Soms, toegeven aan de mode trends, kun je de “goof” werd bekroond met niet alleen slecht haar, maar een paar jaar als een anti-bonus. Omdat deze keuze moet worden individuele en alleen vertrouwen op de functies van uw uiterlijk en haar textuur. Daarom, voordat u kiest voor een kapsel, we moeten allemaal het overwegen en afwegen. En over de fundamentele principes en benaderingen bij het kiezen van een kapsel dat we nu beschrijven.

Wanneer de belangrijkste referentiepunt van het type van het haar

Over het algemeen zijn er drie soorten: dik, krullend en dun. Ze hebben allemaal hun eigen kenmerken, geen rekening te houden met het snijden is gewoon onmogelijk. De grootste moeite heeft met het haar, de oorzaak van zijn naam. Echter, kapsels met hen is er een ongelooflijke hoeveelheid, naast, zullen ze harmonieuze look met een van het gezicht vormen. Transformeren onhandelbare krullen als je kunt met behulp van een strijkijzer en-door toepassing van krulspelden, het resultaat van een dergelijke manipulatie zal worden of perfect gladde en rechte strengen, of de ordelijke en fraai aangelegde krullen.

93b3e1b4fb3ffe3fb498eeea2a53ca92 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

Aan de eigenaars van dik haar afgunst, misschien wel alle, omdat een weelderige MOP – de ultieme droom van elke vrouw. Maar ze is ook heel vaak verrast door de vraag “Hoe te kiezen voor een kapsel?”. Het enige wat je moet vermijden in dit geval is afgestudeerd kapsels, omdat ze vergroten de natuurlijke volume dat trekt te veel aandacht aan te grote hoofd. Voor de rest – alles hangt af van de verbeelding en smaak voorkeuren. Klassieke en altijd een winnende optie – lengte op zijn schouders. Het kan een Aanvulling op de pony in elk formaat, strengen geknipt en geverfd.

Dun haar is de meest fantasievolle, want uit zichzelf doen ze niet liggen. De belangrijkste taak tijdens het kapsel zo haar geeft ze volume, omdat de lengte zal hebben om te offeren. Er zijn passende cursor de cursor “op de been” of kapsel-Bob, en alle soorten afgestudeerd kapsels.

De invloed van de vorm van het gezicht op de keuze van kapsel

In feite, de verbinding tussen hen onverbrekelijk, want het is dankzij het kapsel tot herstel van de gebreken die gaf ons de natuur. Echter, voordat u begint met het kiezen van kapsels, is het noodzakelijk om te begrijpen op welk type je gezicht behoort. Het is heel eenvoudig om te doen. Vereiste kenmerken zijn: pen, papier, liniaal, en natuurlijk gezicht, natuurlijk. Het verzamelen van haar in een staart, zodat ze niet afleiden van de metingen. Dus, het eerste ding dat u hoeft te doen is het meten van de lengte van het gezicht. Uitgangspunt – de kin en de haarlijn. Het uiteindelijke resultaat moet worden gedeeld door 3. Dit aantal zal bepalend zijn voor de conclusies. De volgende meting is de afstand van de kin tot aan de basis van de neus. Type entiteit definieert de relatie tussen deze nummers. In de zaak waar ze zijn ongeveer gelijk – heb je een ovaal, als de tweede is minder langgerekte driehoek of een ovaal, als de onderste werd voor het eerst – u ronde of vierkante gezichten, is het mogelijk om de jukbeenderen.

fc50305c3171cd7c1e219a2abdb3e584 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

Laten we nu eens kijken bij het kiezen van een kapsel door de vorm van het gezicht. Laten we beginnen met de ovale, als het wordt beschouwd als een benchmark streven de moeite waard voor als u een kapsel. Vrouwen met dit gezicht kan voelen vrij om te implementeren ideeën omdat de ideale proporties van het ovaal staat zal zijn om bestand te zijn tegen hen. Hier is alles mogelijk: fringe rechte, schuine, scheidingen, kort haar of medium lengte. Het is echter ook belangrijk om rekening te houden met individuele kenmerken. Bijvoorbeeld, vrouwen worden geadviseerd om de lengte en open gezicht, heel hoog voorhoofd en verborgen laag van een pony.

ba99d811b7e1c15ccaef70edae592d94 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

962b74e21874d2128b87376dc0e6de80 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

De belangrijkste doelstelling bij het werken met driehoekige gezicht – om te compenseren voor de rek-en gladde brede voorhoofd. Dit zal omgaan met side swept pony, gestapeld aan de ene kant, de zogenoemde “ladder” framing strengen van een persoon of een kapsel-Bob. Zeer korte lengte niet relevant hier, want het is beter te weigeren.

378b538bb65319d1f3b99bdbc459b6cf - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

f66e9235914d1f9153a29e2ba17c375f - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

9159582b166f5daf652dc613c3960290 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

Als u denkt over het kiezen van een haarkleur en kapsel voor een rond gezicht, dan is er eerst en vooral om het feit te aanvaarden dat korte kapsels is uw. Een dakje met een pony, vooral met dik haar zal uw hoofd een onevenredig groot. Hetzelfde effect gebeurt er als je de kleine krullen. De beste opties – zelfs vallende haren, schuine pony, gemarkeerd strengen, allemaal perfect te gaan met het oprekken van het gezicht.

3141973197fefadb76d93499c303de39 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

b4da721041509165b4a9b279004c1e4f - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

920876ebc3e02f40b847c3587122ec9b - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

De moeilijkste keuze is in de voorkant van de eigenaren face type “vierkant”, omdat er meerdere problemen tegelijk: om te compenseren voor de hoekigheid, verzachten de ruwe functies en het trekken van een gezicht. Meer dan ooit is de asymmetrie, is het aangewezen in een pony, een knipbeurt. Zal leuk zijn om te zien en krullen die voegt zachtheid en vrouwelijkheid. Volledig zal hebben te geven van de ultra-trendy korte kapsels en gladde kapsels, omdat ze alleen maar accentueren de massiviteit van het gezicht.

07ce09cc667970b6d3112444cb11c4b3 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

93abf829919f70e05b22645bc95392c3 - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

76e5efa0a34a6214e243239b472730eb - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

Hoe te kiezen voor een haarkleur en kapsel

De meeste eenvoudig en niet tijdrovend methode is om te gaan voor de stylist. Professionele, zal hij onmiddellijk te bepalen wat er ontbreekt in uw manier en hoe het op te lossen. Bovendien kan hij een wonder met je haar, het markeren van de strengen en progresiv, zonwering tips, die je nooit zal krijgen thuis. Natuurlijk, u mag niet vertrouwen op de mogelijkheid om geld te besparen, omdat de diensten van een goede expert a priori zijn duur, maar deze “upgrade”, kan dus veranderen, je dat gewoon zijn waarde verliest.

f30be60d9ed4e4b8b0bbd9ae48ad5c4b - De keuze van het kapsel: hoe om fouten te voorkomen en niet om je humeur bederven?

Ook voor de selectie van kapsels en haarkleuren hebben speciale online middelen. De meeste zijn niet aangepast aan de russisch-sprekende omgeving versie, echter, het is mogelijk om te begrijpen intuïtief. Alles wat u hoeft te doen is een foto uploaden, en je kunt beginnen. Op je gezicht kunt u proberen alle soorten kapsels, en ook te schilderen haar in elke kleur, onafhankelijk van elkaar beoordelen hoe spectaculair het er uit zal zien. Alles wat je kunt doen is goed te verklaren aan de kapper wat je wilt van hem.