vrouwengeheimen

4ff9278eb83ecc1018503712428c6412 - De juiste keuze van beddengoed voor het kind
stijl

De juiste keuze van beddengoed voor het kind

De gezondheid van het kind is afhankelijk van een aantal factoren, waarvan een volle, diepe slaap. Om dat de baby goed gevormde cultuur van de slaap, die u nodig hebt voor het regelen van een aparte slaap-plaats die voldoet aan de vereisten van het lichaam van het kind. Eerst en vooral, het kinderbedje dient te worden aan de leeftijd, dat is, de groei van de baby, om genoeg hebben hard sleeper u misschien liever een pillow-top matrassen, en moet ook het gebruik van goede linnengoed.

Baby beddengoed en selectie criteria

Ondanks zijn schijnbare eenvoud, de keuze van slapen kit voor de kinderen is een verantwoorde beslissing van de ouders. Goed gekozen linnen tegelijkertijd moeten leiden dat het belang van het kind en houdt hem kalm, sterk en hebben een zachte weefsel structuur, comfortabel en veilig. Wat moet letten alvorens te kopen.

Eisen voor weefsel

Bij het kiezen van baby beddengoed let op, het weefsel waaruit het is gemaakt. Het materiaal moet natuurlijk zijn, niet wordt veroorzaakt door een Allergie, het is robuust genoeg om bestand te zijn tegen meerdere wasbeurten, en hebben nog steeds een zachte structuur die niet belastend zijn voor de tere en gevoelige huid van de baby. Het beste van alles, als de productie gebruikte stoffen van natuurlijke katoen, linnen of bamboe.

Nieuw aanbod bamboe bed

Nieuwerwetse, maar al heel populair materiaal voor het naaien van beddengoed sets hebben een bamboe. De belangrijkste voordelen zijn:

    Sterkte. Duurzaamheid. De gigroskopichnost. De mogelijkheid om te neutraliseren geurtjes. De antibacteriële eigenschappen. Het maakt niet besmetten teken.

Echter, de hoge prijs van deze sets maakt ze niet toegankelijk zijn voor veel consumenten.

4ff9278eb83ecc1018503712428c6412 - De juiste keuze van beddengoed voor het kind

Baby bedtextiel

Len – alle “voor” en “tegen”

Kinderen beddengoed is ook van de vraag op de markt. Het is iets goedkoper dan de bamboe, ook is duurzaam en bestand tegen slijtage, niet zal leiden tot allergieën en het zal goed zijn om vocht te absorberen, en zal ook helpen om een comfortabele temperatuur. De belangrijkste nadelen van linnen zijn: stijfheid, lichte kreukels, slechte overschilderbaarheid in heldere kleuren. Als gevolg van gebreken in materiaal, linnen baby beddengoed kan worden gevonden zeer zelden.

De tijd-geteste katoen

De meest populaire en nuttiger zal worden met een bed set van katoenen stoffen: poplin, schildpad met wit, calico. Naast de lage prijzen, hij zal een aantal van de voordelen:

    Hoge slijtvastheid. Gigroskopichnost en luchtdoorlatendheid. Hypoallergeen en thermische geleidbaarheid. Het is gemakkelijk te verzorgen.

Het is ook belangrijk dat de katoenen beddengoed aangeboden door binnenlandse producenten. Dus baby beddengoed van Ivanovo gemaakt in overeenstemming met de Normen van de staat, de nauwkeurigheid zal voldoen aan alle vereiste veiligheids-parameters en betrouwbaarheid.

4c4a521f4cc4d2a8925660ed59e6bc5d - De juiste keuze van beddengoed voor het kind

Beddengoed set voor meisjes

Wat moet ook worden overwogen bij de aanschaf van

Het is belangrijk bij het kopen van een slaapkamer set is de grootte. Dus, grote kussenslopen en dekbedovertrek zal gedeeltelijk naar beneden hangen van de randen, dat is heel gevaarlijk, want een klein kind kan in de war raken in hen. Als de grootte is onvoldoende zijn, dan is een kussen en een deken zal dwalen, het creëren van ongemak tijdens de slaap. Enkel de beslissing om te kopen een slaap-kit, het meten van de het bed van het kind.

Het kiezen van baby beddengoed, niet streven naar buitensporige decorativeness. Decoratie in de vorm van ruches, applicaties of borduren natuurlijk, er indrukwekkend uit, echter, kan zorgen voor extra wrijving met baby zachte huid en veroorzaken verschillende dermatitis.

Kies kleuren in de natuur. Dat geverfte stof mag niet ruiken zoals chemicaliën, en nog meer om te schilderen handen, weet je waarschijnlijk al. Echter, niet alleen op de kwaliteit van de verf-u aandacht aan moet besteden. Het kiezen van een patroon voor een baby-kit, rekening houden met de leeftijd en het temperament van het kind. Dus, voor de kids, pak rustige toon, met een kleine, niet zeer heldere foto ‘ s. Oudere kinderen kunnen zelf kiezen uit de kleuren meer verzadigd. Maar nog steeds niet nodig om beddengoed te helder, stimulerende kleuren, speciaal voor hyperactieve kinderen en kinderen met slaapproblemen.

Verzorgen van de harmonische ontwikkeling van het kind. Rustige en gezonde slaap zal u helpen uw peuter te kalmeren de opkomende zenuwstelsel te ontspannen en te verjongen. Wakker worden in een comfortabel bed, is het genieten van een nieuwe dag, en liggen ‘ s avonds in bed, met veel plezier wachten voor een aangename en fantastische dromen.