vrouwengeheimen

61d847793d855e9de062bc09c0a7a358 - De gevaren van deodorant: gevaarlijke componenten voor de gezondheid
stijl

De gevaren van deodorant: gevaarlijke componenten voor de gezondheid

De reclame spoort ons voortdurend gebruik van deodorant, het beschrijven van hun schoonheid en voordeel. Is het veilig om deze producten te gebruiken? Vertellen over wat deodorant schadelijk zijn, wat moet de samenstelling van de deodorant, waarvan het gebruik zal niet leiden tot schade aan de gezondheid, welke ziekten kunnen optreden, met behulp van lage kwaliteit cosmetica tegen de geur van zweet.

Gevaarlijke stoffen in deodorant

Gezien de samenstelling op het etiket van de deodorant, kunt u zien veel van onverwachte stoffen die kunnen leiden tot ernstige schade aan de gezondheid en leiden tot ernstige ziekten. De meest gevaarlijke zijn:

Van Aluminium.

    • De aanwezigheid van aluminium in deodorant is “gerechtvaardigd” door het feit dat de metalen blokken de zweet-en talgklieren, dus het is te vinden in bijna alle deodorants. De accumulatie in het lichaam leidt tot een trieste gevolgen. De artsen blijken de verbinding tussen deze stof en de ziekte van Alzheimer, de accumulatie in het lichaam kan leiden tot kanker, vaak borstkanker. Dus vrouwen moeten voorkomen dat het aluminium in anti-transpiranten.

Propylene glycol.

    • Dit onderdeel heeft een nadelig effect op de lever, een allergische reactie veroorzaken op de huid. Gecontra-indiceerd sprays-deodorants, die is samengesteld uit propyleen glycol, mensen die lijden aan de ziekte van de luchtwegen. Sinds wanneer gespoten in een deel van de ingeademde deeltjes die kunnen leiden tot irritatie.

Parabenen.

    • Deze stof in kleine doses niet neseet schade aan het lichaam, maar het heeft de neiging om te accumuleren en vervolgens leiden tot ernstige ziekten. Wetenschappers hebben aangetoond dat parabenen kan leiden tot groei van hormoon-afhankelijke tumoren, in het bijzonder baarmoederkanker en borstkanker. Over de gevaren van deodorants met parabenen schreeuwen veel medische wetenschappers, pas op voor cosmetica met dit team.

Ftalaten.

    • Deze stoffen zijn zeer sterk allergeen en kan zelfs leiden tot astma. Bovendien, ftalaten leiden tot afwijkingen in het endocriene systeem, die leiden tot overgewicht, ovariële dysfunctie en onvruchtbaarheid.

Triclosan.

    Deze stof wordt gekenmerkt door hormonale onbalans in het lichaam, maar het stimuleert ook de groei van kankercellen. De onderzoekers stellen dat triclosan veroorzaakt het uiterlijk van de borst, eierstokken, prostaat, baarmoeder. En ook een negatieve invloed op de schildklier en vernietigt het immuunsysteem en het verstoort het hart. Moet de bescherming tegen transpiratie met triclosan. Een deodorant zal schade toebrengen aan uw lichaam.

Betrouwbare geur beveiliging: veilige deodorant

Opsomming van de schadelijke stoffen in deodorant leiden tot de wens tot het verlaten van dergelijke “voorstanders van het zweet”, maar er zijn een aantal veilige deodorant, deze omvatten:

Crystal Body Deodorant

61d847793d855e9de062bc09c0a7a358 - De gevaren van deodorant: gevaarlijke componenten voor de gezondheid

Deodorant crystal

Deze deodorant, gemaakt van natuurlijke kristallen van aluin, is nu uitgegroeid tot een veilig alternatief voor de gebruikelijke middelen. Deze deodorant kan worden gebruikt, zelfs meerdere keren per dag, zonder schade voor de gezondheid.

Hlavin Lavilin van

3f4661281e876a62a1bd43d52e3f6453 - De gevaren van deodorant: gevaarlijke componenten voor de gezondheid

Hlavin Lavilin van

Dit natuurlijke lichaam deodorant bevat geen schadelijke stoffen en perfect bestrijdt bacteriën de bron van de geur.

Biologische essentie

5744cc1b8fc14116d45f29caa3d98263 - De gevaren van deodorant: gevaarlijke componenten voor de gezondheid

Biologische essentie

Biologische deodorant gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten en absoluut veilig voor het lichaam met het dagelijks gebruik.

SHISEIDO

763d51c4acc3bba4a57146ba70b10445 - De gevaren van deodorant: gevaarlijke componenten voor de gezondheid

Deodorant van SHISEIDO

Revolutionaire natuurlijke deodorant beschermt tegen de geur van zweet. Deodorant geen schade kan veroorzaken.

“Roze water” van Acorelle

3ecad21a13a5abad055177b7e4eb348b - De gevaren van deodorant: gevaarlijke componenten voor de gezondheid

“Roze water” van Acorelle

Minerale verfrissende spray. De tool is gemaakt op basis van de kristallen van aluin, natuurlijke extracten en sappen van planten. Het heeft geen schadelijke stoffen en daarom kunt u dagelijks gebruiken.

Controleer de samenstelling van zijn deodorant-anti-transpirant! Als het bevat aluminium of parabenen en andere schadelijke componenten, zich te onthouden van het gebruiken van het. Gebruik alleen de kwaliteit van cosmetica, omdat het invloed heeft op je gezondheid.