vrouwengeheimen

38363341421fc6add3bd3c97b18f89cd - De geheimen van effectief havermout dieet
stijl

De geheimen van effectief havermout dieet

Moet een dieet zonder nadelige gevolgen voor de gezondheid, kort en simpel, geen exotische producten en ingrediënten? Havermout dieet is dat nodig om gewicht te verliezen persoon. We onthullen de geheimen van de effectiviteit en laat u kennismaken met eenvoudige recepten.

Formule havermout dieet: min 5 kg voor 7 dagen

Dieet havermout is goed voor uw figuur en het menselijk lichaam in het Algemeen. Glasvezel, bestaande uit havermout helpt om het lichaam te reinigen, natuurlijke vitamine complex verhoogt de immuniteit tegen ziekten, verbetert het endocriene systeem. Goed gekookte havermout zal het herstel van de intestinale microflora, vermindert cholesterol, “start” de stofwisseling, wat leidt uiteindelijk tot het wegwerken van de extra kilo ‘ s. Dit is de voeding die u zal toestaan om gewicht te verliezen zonder te lijden, zal leiden tot voordelen voor de gezondheid die leven brengen in de klassieke formule: om de drop-5 kg in een korte periode van tijd.

Voordelen ten opzichte van andere soorten diëten

Naast het verlies van het gewicht, de dagelijkse inname van gunstige natuurlijke product normaliseert het werk van de organen die verantwoordelijk zijn voor de vertering van eiwitten en koolhydraten worden gemakkelijk verteerd, het vet niet langer op te stapelen, de toxines worden verwijderd, en met hen gaat het overtollige gewicht. Vele let ook op de mooie “bij” – werkingen van het vermageringsdieet van havermout: gereinigde huid van het gezicht, het lichaam fit en soepel, met een verhoging van de prestatie en stemming.

38363341421fc6add3bd3c97b18f89cd - De geheimen van effectief havermout dieet

Dieet havermout

Havermout dieet:

  heerlijk, gevarieerd, geschikt voor mensen met ziekten van het maag-darmkanaal, diabetes mellitus vereist geen ernstige beperkingen in het dieet, het leveren van voedingsstoffen, die het lichaam de nodige energie.

Training het lichaam dieet

De meest bekende manier voor te bereiden het lichaam voor de dieet-havermout – het reinigen van het lichaam met rijst-water. In 1 l water geweekt voor de nacht een paar eetlepels rijst, en in de ochtend kook de rijst pudding. Het is aanbevolen om te drinken op een lege maag, en dan een paar uur niets te drinken of te eten. Maar dieet havermout effectiever zal zijn als je voor te bereiden voor het niet 1 dag, maar meerdere. Een week voor de start van het dieet om het verbruik te verminderen van schadelijke producten, om een glas water te drinken, eten 4-6 uur voordat u gaat slapen.

Opties havermout dieet

99df2d7e00f0a6b865cc4f8ebe8ce9ff - De geheimen van effectief havermout dieet

Dieet om gewicht te verliezen op havermout

10 dagen dieet

Havermout dieet zacht en vriendelijk. Door de combinatie van fruit en groenten is heel divers. Hiermee kunt u oefenen en niet vallen van uitputting. Nog steeds zitten op de havermout dieet meer dan 10 dagen wordt niet aanbevolen, is het het beste om gerechten van haver in uw dagelijkse dieet, samen met andere nuttige producten. Hebben havermout voor het Ontbijt elke dag een zeer prijzenswaardige gewoonte voor worstelen met overgewicht.

Dieet voor 3-5 dagen

Als u alleen eet havermout, gekookt in water, het is een mono-dieet. Het effect is duidelijk merkbaar, maar als een streng dieet werkt voor een korte periode van tijd. De optimale duur van een dergelijke mono – 3-5 dagen. Ernstige maag problemen, zoals afgebroken voedsel zal helpen normaliseren van zijn toestand in een korte tijd, en dus sneller gewicht te verliezen. Menu voor vaste havermout dieet is een vloeibare pap op het water, de gelei of de soep zonder suiker, zout, vet en andere additieven. Niet erg smakelijk, maar enorm effectief. Min 7 kg is gegarandeerd.

Dieet voor 5-7 dagen

De meest voorkomende havermout dieet om gewicht te verliezen– vijf/zeven dagen. Voor deze duur kan de combinatie van havermout met fruit, groenten, honing, gekookt mager vlees. Voedsel beperkingen zijn minimaal, niet bezorgd over honger, het effect is duidelijk – de gezondheid is verbeterd, het gewicht is verminderd.

5 regels van het dieet op de havermout:

Vergeet vetten en suiker. Indien zonder de zoete harde, heb ik in een pap met honing. Eet kleine porties (150-250 g) meerdere malen per dag. Drink niet de pap water/koffie/thee. Om maaltijden te bereiden van hele korrels of vlokken van Hercules (hoogste rang), niet om het resort te drogen ontbijt. Drink veel van vloeistoffen: 1, 5-2 liter per dag.

c69696d0a77dbb043739a7283f56e5cc - De geheimen van effectief havermout dieet

Recepten van havermout cast

Eenvoudige recepten voor drukke

Deze basis als havermout, kunt u om te koken een verscheidenheid aan gerechten voor het verlies van het gewicht van de gebruikelijke granen vloeibare gelei. Gebruik snel koken van granen, muesli populair – niet de beste optie, maar in de drukte (op vakantie, op het werk, op zakenreis) en zal passen.

De havermout

  • gekookte zeer snel. Op elke verpakking vermeld bereidingswijze: doe de cornflakes in een pan en giet het water van de berekening 1:2, koken op laag vuur, af en toe roeren 10-15 minuten.

Havermout in een pot

  • – een veel voorkomende manier om te koken een klein deel voor zichzelf. Of het nu thuis of onderweg, tijdens de lunch op het werk. In een glazen pot gieten van de granen, giet water, yoghurt, melk. U kunt het toevoegen van fruit — vers, bevroren, gedroogd fruit.

Havermout pudding

  • – gekookte havermout. De afgewerkte bloem kan worden gekocht in de winkel of maal de havervlokken in een koffiemolen. 3-4 eetlepels bloem, giet het water en kook in 5 minuten gaar.

Soep dieet

  – bereiden met een blender. Eerste, havervlokken giet er kokend water, kook 7-10 minuten, koel, zweep. Voeg dan de pruimen of appels, breng aan de kook en zet dan onmiddellijk. Ook havermout vult het traditionele dieet soep op basis van ui, wortelen, aardappelen gekookt in kokend soep zet havervlokken, kook tot ze zacht en klop het met een mixer.

Geheimen van effectief dieet:

  honing en vruchten zijn beter toe te voegen in het brouwproces en in de afgewerkte schotel. ananasstukjes pap zal niet alleen een exotische smaak, maar zal ook helpen bij het afbreken van vet. aan graan kan niet alleen melk, maar ook vruchtensap.

De output van de havermout dieet

De uitgang van elk dieet moet geen stress voor het lichaam. In eerste instantie is het aanbevolen om te variëren met het dieet, soepen, vlees-bouillon, vis. Zachte behandeling van de maag en darmen is het wenselijk in de toekomst voor de gezondheid, het welbevinden en stemming.