vrouwengeheimen

8bb0e8706c2b0b49ded6be46571034e3 - De bramen op de vingers: oorzaken en methoden van verwijdering
stijl

De bramen op de vingers: oorzaken en methoden van verwijdering

Bezorgd over de bramen op de vingers? Weet niet hoe snel, veilig en pijnloos te verwijderen, nagelriemen en het voorkomen van pijnlijke ontsteking? Zal u vertellen hoe om zich te ontdoen van dit probleem, het voorkomen van het opnieuw optreden met eenvoudige preventieve maatregelen en rechtsmiddelen.

Wat is dit Braam

Burr (preventie) is schade aan of breuk van de huid in het gebied van de nagel van de as. Afhankelijk van de locatie van de schade die de bramen op de vingers kan optreden aan de basis van de nagel, aan de zijkanten of in het midden. Meest vaak, bramen verschijnen aan de zijkant, dit is het gebied dat het meest beïnvloed door diverse mechanische effecten. De meest voorkomende plaats voor het optreden van dergelijke schade. Op zijn voeten bramen zijn veel minder vaak voor.

Deze “restjes” van de huid – zeer vervelend en soms zelfs gevaarlijk. Ze klampen zich vast aan de kleding, het veroorzaken van pijn en in het vuil kan leiden tot nagel de misdadiger.

8bb0e8706c2b0b49ded6be46571034e3 - De bramen op de vingers: oorzaken en methoden van verwijdering

De bramen op de vingers

De oorzaken van bramen

De meest voorkomende redenen zijn:

  Slechte gewoonten: te breken uit de bramen te knabbelen, nagels bijten, nagelriemen of de huid rondom de nagel. Langdurig herhaalde blootstelling van de onbeschermde huid met verschillende agressieve omgevingen: huishoudelijke chemicaliën, water, chemicaliën. Kloofjes en droge huid tijdens de koude periode. Dit zal helpen voorkomen dat het gebruik van vochtinbrengende crèmes, het dragen van wanten of handschoenen. In de zomer leiden tot de verschijning van bramen op de voeten kan lopen op blote voeten, wat leidt tot de verwonding van de huid. Slechte manicure of pedicure.

Oorzaken van stiftfrezen kan worden op de loer in de interne problemen van het lichaam:

  Het gebrek aan vitaminen A, b en E en verschillende mineralen. Diabetes. Verkeerde voeding, langdurig vasten of dieet. Ziekten en aandoeningen van het maag-darmkanaal. Uitdroging. Dysbacteriosis.

Hoe verwijder je een hangnail

Veel mensen maken zich zorgen over: “Hoe zich te ontdoen van bramen en om te voorkomen dat hun opkomst?”. Als het probleem werd in de reis of op de weg, voor het verwijderen van de Braam is noodzakelijk gebruik van de speciale tang of een scherpe nagel schaar, die het beschadigde gebied van de huid snijden. Na het verwijderen moet u goed reinigen van de wond door een antiseptische: waterstofperoxide, chloorhexidine, jodium of groene verf. Als de wond bloeden – dekking van het gebied met een pleister om te voorkomen dat het binnendringen van vuil.

Het wegwerken van de bramen thuis, het is het beste om stoom de handen in warm water verzacht de huid voor gemakkelijk en pijnloos verwijderen. In het water kunt u een paar druppels van de olie van de bergamot-of citroen – ze niet alleen helpen te verzachten de huid, maar ook een uitstekende voedingsstof.

Na het bad moet u voorzichtig snijd de cuticula. De beweging moet vloeiend verlopen, in ieder geval niet proberen te rukken of trekken.

Preventie

De bramen aan de hand is, is niet omgezet in een constant probleem, het is genoeg om te observeren van een aantal eenvoudige preventieve maatregelen;

  Regelmatig verzorgen van de handen: gebruik een vochtinbrengende crème, draag handschoenen bij koud weer, gebruik rubberen handschoenen bij contact met chemische stoffen. Voorkomen dat de kloofjes en droogheid van de huid. De weigering van de gewoonte van het bijten en nagels bijten. Het volgen van het dieet en drink minstens 2 liter water per dag om uitdroging te voorkomen. Een goede preventie is ook een manicure van Burr – zachte en grondige verwijdering van de opperhuid zal geven uw pennen gezondheid en schoonheid. Preventie is de meest populaire manicure, waarin de volledig snijd de huid van de cuticula. Volg desinfectie. Zelfs een kleine onbehandelde wond kan uitgroeien tot een groot probleem, dus altijd de behandeling van de beschadigde gebieden met antiseptica.

Om te helpen bij de bestrijding van kan en folk remedies:

Olie bad.

  • Voor het baden kunt u gebruik maken van etherische olie of voeg een paar druppels zonnebloemolie. Het verspreiden van de olie in warm water ondergedompeld worden in water vingers en houd deze ingedrukt gedurende 10-15 minuten.

Soda of zout baden.

  • Voor de soda bad, moet u één eetlepel zuiveringszout op in 500 ml. van het warme water, de procedure tijd is 10-12 minuten. Voor behandelingen met zee-zout – halve eetlepel zout op in 500 ml water, op 8 minuten.

Aloë of Kalanchoë.

  De bladeren van deze planten zijn geperst tot een pulp, toegepast op het getroffen gebied.

Onthoud – als er open wonden gebruiken baden met bakpoeder of zout is onmogelijk een dergelijke omgeving zou corroderen van de wond, wat leidt tot nog meer ontsteking.

Als er sprake is van een abces

Wanneer ontstoken Burr rond de tumor wordt weergegeven roodheid, zwelling, met druk veroorzaken van ernstige pijn. Al deze symptomen wijzen op de aanwezigheid van een ontstekingsproces in de meeste gevallen, de toegang naar de chirurg.

In de eerste fase, kunt u gebruik maken van verbanden met zalf “Levomekol”, maar met de verschijning van acute pijn en de stijging van de temperatuur zelf-medicatie moet worden gestopt.

Als je echt aanloop van de Stiftfrees met een bezoek aan de arts moet niet vast, kan eisen dat het openen van het abces en het verwijderen van de pus.