vrouwengeheimen

0d9d36d4c5c631b7cc8e924ef933cce7 - De behandeling van SARS in de zwangerschap
stijl

De behandeling van SARS in de zwangerschap

SARS is een van de meest voorkomende ziekten tijdens de zwangerschap vereist een zorgvuldige behandeling. Zwangere vrouwen is het belangrijk te weten welke medicijnen u kunt nemen, zonder nadelige gevolgen voor haar en de baby. Zelf-medicatie kan leiden tot ernstige complicaties, dus je moet bij de eerste symptomen onmiddellijk een arts raadplegen.

SARS in de zwangerschap kan zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid van vrouwen en kinderen, zodat de aanstaande moeder dient zorgvuldig te controleren op hun gezondheid. Ongeveer 1-2 % van de aangeboren afwijkingen geconstateerd vanwege inname tijdens de zwangerschap onveilige geneesmiddelen.

Antibacteriële therapie tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden, dus bij de eerste tekenen van het SARS-virus infectie dient onmiddellijk een arts te raadplegen. Als de temperatuur lager is dan 38 graden, moet je proberen om neer te schieten zonder de hulp van drugs. Neem een warm bad (niet heet!), drink warme thee met frambozen, gekookt in melk met honing. Van een zere keel, helpt spoelen zuiveringszout, en aftreksel van salie. Met kruidenthee beter om te wachten, omdat velen van hen zijn in staat om de toon van de baarmoeder. Als het koud is, geven de voorkeur om de druppels en sprays op basis van zeewater. Probeer te houden uw voeten warm, niet premiersites.

Complicaties van de zwangerschap in het eerste trimester

Voor de eerste drie maanden van de zwangerschap is de vorming van alle belangrijke vitale organen en systemen in de foetus, dus de ziekte kan leiden tot de ontwikkeling van verschillende aandoeningen en complicaties. 18% van de abortussen in deze periode worden veroorzaakt door de infectie acute infectie van de luchtwegen. Het virus kan leiden tot de ontwikkeling in het lichaam van verschillende infectieuze processen die leiden tot de verschijning van inflammatoire aandoeningen van de geslachtsorganen.

0d9d36d4c5c631b7cc8e924ef933cce7 - De behandeling van SARS in de zwangerschap

Behandeling van SARS

Om te voorkomen dat ernstige complicaties van de zwangerschap, medicatie mag alleen worden gestart onder toezicht van een arts. In het eerste trimester te wijten aan hormonale storing, kan er een aanzienlijke temperatuur spikes, dus er is geen haast te nemen antipyretische drugs. In de eerste 12 weken van de zwangerschap is het beter om het minimaliseren van de inname van geneesmiddelen, het selecteren van een alternatieve, even doeltreffende methoden van behandeling.

Wat zijn de risico ‘ s van SARS in het tweede trimester van de zwangerschap?

In het tweede trimester van de SAR ‘ s veiliger zijn voor de gezondheid van de zwangere vrouw, met ernstige vormen van de ziekte kan de arts ook antibiotica voorschrijven van lokale actie. Maar toch, moet nog heel voorzichtig in de richting van hun gezondheid, de stopzetting van het gebruik van hard drugs.

Neusdruppels moeten alleen op basis van planten, tegen de keelpijn kunt u gebruik maken van zuigtabletten Als je ziek met een infectie van de luchtwegen tijdens het tweede trimester van de zwangerschap, om te voorkomen dat mogelijke complicaties bij de foetus, moet worden onderworpen aan een volledig onderzoek.

Het derde trimester van de zwangerschap en SARS

In de latere periode van de zwangerschap het SARS-virus kan leiden tot vroeggeboorte en zware bloedingen. Daarnaast zijn de symptomen van de ziekte kan worden overgebracht naar de pasgeborene, die een negatieve invloed heeft op zijn gezondheid.

Om de beste bescherming van zichzelf tegen Aanbestedende SARS tijdens de zwangerschap, moet u speciale aandacht besteden aan preventie. Vraag uw arts u voorschrijft u vitaminen die bijdragen aan het versterken van de beschermende eigenschappen van het lichaam, te voorkomen tijdens epidemieën sterke menigte, besteden meer tijd buiten door.