vrouwengeheimen

f442a1a1ac28a36a0d80dfbdc2374cfb - Dames knitwear
stijl

Dames knitwear

Traditioneel, gebreide producten geassocieerd met dikke, pluizige truien, sweaters en soortgelijke warme kleding. In de moderne wereld is dit niet waar, want er zijn zelfs sport kostuums van dit materiaal. Het materiaal verschilt van de reguliere doek manier van het maken van schilderijen is loodrecht op het weefsel van de twee soorten garens worden gebruikt in het breien. In dit geval kan de stof worden dik en dun, afhankelijk van de manier van weven.

Kleding voor dames truien zal van pas komen voor de meeste situaties — het is belangrijk om te kiezen van de meest geschikte opties. Gangbaar is dat de kleding wordt onderverdeeld in:

    home; informeel; atletisch; output.

Home Jersey

Deze soort is bekend bij alle vrouwen die kleding, zoals met de hand gebreid. Is zacht, dik, onopvallendheid en het gemak en zijn duidelijk zichtbaar brei-lussen. Een verscheidenheid van jurken, tunieken, truien en pakken – alles is gemaakt voor thuis sokken als het materiaal is hygiënisch, gemakkelijk bestand tegen wassen en is zeer zacht om aan te raken. Dit betekent niet dat de kleren van de lelijke – ze is alleen gebruikt om te rusten en te slapen, en heeft daarom een minimum van decoratie. Door de eigenschappen van de stof kan hebben tekeningen zonder het gebruik van irriterende naden.

f442a1a1ac28a36a0d80dfbdc2374cfb - Dames knitwear

Home Jersey

Casual, gebreide kleding

Dit soort kleding is meer interessant – het is een eenvoudige kleed, zonder onnodige franje, meer gericht op het onderhoud van prestige. Het maakt gebruik van materiaal geweven van fijne draden, die ervoor zorgt dat de onzichtbaarheid van de afzonderlijke lussen. Te onderscheiden van de binding van de stof zorgvuldig zonder de controle is uiterst moeilijk, dus veel weet niet eens wat gebruik het elke dag breien.

De weergave kan variëren als gevolg van verschillende weefsel van dezelfde garens te maken van materialen die verschillen in dikte, hoogte, strekken, vorm tekenen, enzovoort.

Sportieve Jersey

Een dikke trui gebreid dunne en soepele korte broek voor fitness het is moeilijk voor te stellen dat ze kunnen produceren dezelfde manier. Niettemin, het product is gebreid door de methode van de “interlok”, die wordt gebruikt voor de sport. Dunne draden zijn met elkaar verweven en bieden dus een hoog zachtheid van de stof, maar laat vele poriën voor de lucht, waardoor u gemakkelijk zweet, wat heel belangrijk is tijdens een oefening.

Het is vermeldenswaard dat van een stof, vaak gemaakt van ondergoed en kleding voor pasgeborenen, omdat de hygiëne en de gladheid zijn als natuurlijke zijde, maar veel goedkoper.

c069ee255ad9da9d2099e0883e3aa14f - Dames knitwear

Gebreide sport pak

Uitgang knitwear

Sinds Coco Chanel stijlvolle truien nam zijn plaats onder de avondjurken en vakantie outfits. Haar collectie was niet de eerste, maar het was “gelegaliseerd” het eerste weekend outfits van dit materiaal.

Tegenwoordig, met de ontwikkeling van technologieën die het mogelijk maken te maken dunner en sterker draad, worden mogelijk mooie gebreide kleding, het verlaten van ver achter de gebruikelijke stof. De belangrijkste functie is de mogelijkheid om de rek van het materiaal, zelfs dikke trui is in staat om een strak en passend in de vrouwelijke vorm, zodat u om te benadrukken de vrouwelijkheid en seksualiteit. En de beste opties, breien “interlock” of “velours” kunt u om dingen te creëren, zelfs ontoegankelijk te spandex.

Vele soorten, schoonheid en duurzaamheid mogelijk maakt om gebruik van gebreide kleding voor enig doel. Het is alleen nodig om het kiezen van een geschikte dingen zonder na te denken over hoe het materiaal te maken.