vrouwengeheimen

f6bcae05e369ba3c42d8a3f0c89439cc - Concealer loreal Alliance perfect en Onfeilbaar: beoordelingen, tips, review, beste, deel
stijl

Concealer loreal Alliance perfect en Onfeilbaar: beoordelingen, tips, review, beste, deel

Cosmetische producten van L ‘ oreal Paris is een van de beste. De prijs is in het midden-interval onder bekende merken. Laten we eens kijken naar de Stichting “Alliance perfect” en “Onfeilbaar”, beoordelingen, de kleuren en de compositie.

Concealer l ‘ oreal Alliance perfect

Onder de concealers van de huid in de ranking van de gemiddelde prijs categorie is de beste concealer l ‘ oreal Alliance perfect. Beoordelingen, kleuren en samenstelling studie naast.

  • De kleuren zijn vertegenwoordigd in

Een breed scala van kleuren.

  • Dit is één van de belangrijkste en belangrijke voordelen. Pick-up tool gemakkelijk onder elke kleur van de huid. Dankzij hem zal maken

De teint een meer gelijkmatige en stralende huid.

  • Het product van innovatieve technologie, gebaseerd op de combinatie van klassieke pigment materiaal met de nieuwste ontwikkelingen. Fijne structuur

Geen last van de huid.

  • Hydraterende ingrediënten

Niet uitdrogen.

  • Snel geabsorbeerd, voor de vette huid, laat geen hinderlijk Schitteren. Daarom is een unieke formule geschikt voor alle huidtypes. Slaat

frisse gezichten voor 24 uur.

  • Crème

eenvoudig aan te brengen

  • en verspreid over het gezicht met de vingertoppen.

Handige verpakking

  dispenser niet toe te veel geld uitgeven.

Kleuren (palet kleuren)

Het kleurenpalet is ingedeeld in drie soorten kleuren:

Met geel. Natuurlijk. Met rotovisco.

Het eerste type van de kleuren met het label D, de tweede de natuurlijke − N en de derde − R. Het cijfer geeft de diepte van de klank. In totaal zijn er 12 verschillende soorten tinten − een breed scala aan huid-tinten.

Samenstelling

7 pigmenten bevat, waarvan 4 traditionele en 3 nieuwe.

De bijzonderheid van deze innovatie van het cosmeticamerk is een complexe samenstelling, die niet alleen de hoogste kwaliteit gepigmenteerde materiaal, maar het aanbod bestanddelen: essentiële oliën en vitaminen. Bekende vitamine E is met name van belang in het behoud van een gezonde huid.

Vitamine B5 voert een beschermende functie via antioxidant processen. Hij is zonder UV-bescherming, maar de formule voor de effectieve kracht van de persoon.

Reviews en prijs

Van L ‘ oreal Alliance Perfekt perfecte mix van positieve reviews. Velen wijzen naar de perfectie matterende effect, anderen zijn tevreden met de weerstand en de voedingswaarde. Hoge kwaliteit met breed kleurenpalet in deze prijsklasse − een gave die was aantrekkelijk, goed verzorgd gezicht.
crème Foundation Alliance perfect

Toon crème van l ‘ oreal onfeilbaar 24: kleuren beoordelingen

Een van de beste matten producten − concealer l ‘ oreal onfeilbaar heeft de unieke mogelijkheid om het behoud van de structuur van de huid in perfecte vorm voor een lange tijd. Positieve feedback kwam snel na het verschijnen op de binnenlandse markt.

Beoordelingen op duurzame criteria van de kwaliteit van de matten en het verzorgen van de huid van het gezicht van L ‘ oreal infaillible terecht is gevestigd op de eerste positie.

  • Toegepast in de ochtend tot laat in de avond vertrekt

Gezicht zonder Glans

  • ook het verbergen van de fouten in de vorm van plaatselijke oneffenheden en roodheid. Fluweelzachte huid

Wordt verstrekt voor de hele dag.

  24 uur perfecte uitstraling zonder Glans en roodheid. Niet genoemd 24 matte afwerking.

f6bcae05e369ba3c42d8a3f0c89439cc - Concealer loreal Alliance perfect en Onfeilbaar: beoordelingen, tips, review, beste, deel

Bijna elke shopper bevestigt

  omgaat met haar taak; verwachtingen; perfect egaliseert de huidskleur; perfect mattes de huid op een heel natuurlijke wijze verbergt onvolkomenheden verlaten zonder een masker effect.
  na gebruik van de crème, de huid wordt soms droog, dat is eenvoudig op te lossen. Gewoon voor het aanbrengen van cosmetica tot het gebruik van een moisturizer.

Ervaren drager adviseren beginners niet om een aankoop te doen via het Internet, als u voor het eerst gebruik van de producten. Want eerst moet je je eigen schaduw. En als je opnieuw verwerven van het cosmetische product, wetende, dat is perfect voor je, voel je vrij om een aankoop te doen vanuit het comfort van thuis.

Het palet van kleuren aan de consumenten aangeboden 9 tinten. Breed genoeg te halen de juiste toon. Beoordelingen op crème ook punt − Geen probleem met de selectie van de juiste kleur. Ook het gemak van de fles, de textuur, gemakkelijk verspreid op het gezicht. Het belangrijkste ding in de recensies − de creatie van een duurzame matte lak, goede voedt de huid. Op het Internet zijn er vele foto ‘ s bevestigen de perfecte combinatie van leer en een authentiek kader.

Cream is vloeibaar en wordt toegepast gemakkelijk. Eenvoudig. Tijdens de dag is niet voelde. En matten. Hier is de fabrikant is niet misleid. Dekking blijft lang genoeg. Maar ik moet zeggen, de crème is onwaarschijnlijk om aan degenen die problematisch en oneffen huidstructuur. De crème is zeer merkbaar op de huid. Ga akkoord, niet erg mooi. En natuurlijk niet te overdrijven met het aantal en vervolgens uw gewenste dekking om te zetten in een dikke laag concealer.

Video

In de video zie je hoe toe te passen (praktisch advies), om te horen over de voordelen en nadelen.

toon crème van l ‘ oreal Onfeilbaar

Hoe toe te passen

Voor de toepassing van toon zijn er geen speciale beginselen. Voorafgaand aan het gaan nanesennom te maken met een lichte gezichtsmassage. Om de huid een perfecte ondergrond zijn er verschillende bekende benaderingen:

Knijp een kleine hoeveelheid van de crème op uw palm of rechtstreeks op het gezicht van het punt delen. Verdeel de crème gelijkmatig op het gelaat met de vingers. Schaduw voor de uniformiteit van de coating door de speciale sponzen. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen overloop crème van de afzonderlijke delen van de huid. Wanneer het van toepassing zijn, is het belangrijk om het aantal porties, het overschot zal nog moeten verwijderen. Dus na het aanbrengen van de crème op de huid te “ademen”, is het aanbevolen dat, voordat de procedure is een natte watten of spons. Wacht een paar minuten totdat de crème volledig is geabsorbeerd in de huid niet besmeurd en niet vlekken op kleding.

De voors en tegens van L ‘ oreal cosmetica

Het is belangrijk om te benadrukken, het samenvatten van alle functies van de tonale middelen van L ‘ oreal, hun preimushestva nadelen:

  de optimale samenstelling bevat voedingsstoffen complexe en innovatieve maskeren fractie; lichte textuur maakt u een onberispelijk oppervlak van de huid; het behouden van de eigenschappen voor een lange tijd; een breed scala van kleuren; voedt en verstevigt de huid; zuinig.
  niet goed genoeg om te verbergen ernstige onvolkomenheden. Na het aanbrengen met je vingers, is het noodzakelijk af te zien van een cosmetische spons.

Hoe te kiezen van de schaduw

De kleur van de Foundation is gekozen voor de test toegepast op de huid. Om te voorkomen dat er fouten optreden, is het beter om op het onderste deel van de wangen, de nek, in daglicht en in de afwezigheid van de test plot andere cosmetica.

Voordat de reis naar de winkel voor room, zorg ervoor dat je huid Voorbereiden − de keuze zal nauwkeuriger zijn. Gewoon wassen met warm water en breng het op de huid moisturizer. Wees niet bang om te proberen de verschillende opties. Op deze manier bent u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt, is het belangrijk de crème Foundation gewoon make-up.

2c1b1b65e9689bb583a6944821411e21 - Concealer loreal Alliance perfect en Onfeilbaar: beoordelingen, tips, review, beste, deel

De toon is iets lichter of donkerder. In het eerste geval, een effect van frisheid. Geschikt voor meisjes van boven de 40, maar niet noodzakelijk om jezelf te vernieuwen, op elke leeftijd. Gebruik een donkere toon van professionele make-up artiesten wordt niet aanbevolen, maar in speciale gevallen is het effect.

Vergeet niet om te kiezen de toon alleen bij daglicht. Perfect voor schaduw, volledig samenvoegen met uw huid. Als je hebt bereikt dit effect voel je vrij om een product te kopen.

Het is belangrijk te kiezen voor een schaduw identiek aan de toon van je gezicht of een toon lichter. Dit is het moeilijkste voor eigenaren van een lichte huid. Maar de crème de mogelijkheid heeft om volledig te mengen met elk type gezicht, dus het probleem op te lossen gemakkelijk.

Voorzien van een matte coating

3e9fb8775a7691f22dd7e1e238e0893b - Concealer loreal Alliance perfect en Onfeilbaar: beoordelingen, tips, review, beste, deel

Het belangrijkste voordeel van Loreal infaillible − duurzaamheid en de kwaliteit van de texturen, ze maken een mat effect. Maatregelen voor het behoud van soepele aantrekkelijk gezicht toon maximaal 24 uur. Meerdere reviews dat bleek direct na het in de vrije markt, getuigen ervan. De crème zal voldoen aan de verwachtingen van veel actieve meisjes en vrouwen die houden van een frisse make-up voor de dag.

Acht op de keuze van de kleuren voor uw huid. De Stichting Is een fundamenteel onderdeel van make-up, dus zorg moet worden genomen dat de huid schoon, glad en goed verzorgd.