vrouwengeheimen

c9de9cbf1a071226f780dab13b0c4988 1024x683 - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere
stijl

Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

De thee is een ontspannen mysterie, of een zakje in een mok? Afhankelijk van de situatie en de stemming. Maar het is onwaarschijnlijk dat mensen afzien van de bijeenkomsten met vrienden of familie rond de tafel met een drankje en een grote ketel dampende thee. Thee waterkokers gemaakt van verschillende materialen – van gedroogde kalebassen op glas. Vandaag zullen we praten over de voordelen van populaire modellen.

Beste glazen theepot

Glazen theepot zal genade een koffie tafel. Het staat u om te zien de metamorfose van het droge blad, voor het bijhouden van zowel veranderingen in de verzadiging van het infuus, het draaien van kleurloos tot diep rood.

c9de9cbf1a071226f780dab13b0c4988 - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Theepot glas absorbeert Geen geuren, niet reageren met de werkzame stoffen van de thee, goed bestand tegen contact met schoonmaakmiddelen. Alle kwaliteiten die u toelaten om het te gebruiken zonder afbreuk te doen aan de smaak en het aroma van de drank.

Waterkokers hittebestendig glas niet alleen koffie, maar het koken van water. Glas is bestand tegen temperaturen Tot 300°C. Het is belangrijk om te onthouden over de gevoeligheid voor temperatuur en tijd voor het gebruik van een tussenschot.

Populaire model glazen theepot zonder filter “Eetlust” met een inhoud van 700 ml.

1d71df8c511970847771694a198705b7 - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

  Hittebestendig glas, het ziet er mooi thee-infusie wanneer gebrouwen. Bedekken met dunne spleten staat niet toe dat de thee bladeren te vallen in de Beker tijdens het storten.
  Kleine kracht. Gevoeligheid voor veranderingen in temperatuur. Lichte transparantie (infusie wordt troebel en verliest zijn smaak onder invloed van zonlicht). De verzorging eisen. Alle vlekken en gedroogde waterdruppels van het verwennen van de brew-proces.

 

Altijd al wilde om deze eigen theepot, maar kon het niet vinden in de store. Ten slotte werden ze gebracht en gelukkig te hebben gekocht. Ik geniet van de traditionele Chinese thee ceremonie en voor mij is hij gewoon onvervangbaar. Houdt de warmte goed, en de thee is rijk en heerlijk.

Glas met filter

Theepot glas met filter is uitgerust met een extra binnenband met zeef gaten of een mesh-container die legt het gedroogde blad. Door de geïsoleerde ligging van de infusie van blad komt in de Beker zonder extra elementen. De zeef is gemaakt Van glas of roestvrij staal.

Een van de meest populaire modellen – de Frissman Lucky theepot met glazen filter volume van 1 liter. De voordelen zijn verfijning en schoonheid aan de nadelen van dun glas, smalle spleten voor water filter waardoor het water sijpelt voor een lange tijd.

De winkel gekocht model van een liter voor vriendelijke borrels. Koop overall tevreden. Het is niet altijd handig om het wassen van de zeef, maar over het geheel genomen goed.

Porselein

f443cc5ec860a549b068b5f4964df450 - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Porseleinen theepot – gebruikelijke huishoudelijke artikelen. Er is het oorspronkelijke ontwerp en de gebruikelijke “dikbuikige” vorm, vystupat solo en gaan in de service, in combinatie met kopjes en schotels. In ieder geval, goede porselein is een fantastisch materiaal.

Hij Heeft dezelfde Temperatuur gedurende 15-20 minuten lopen vanT en kunt u onthullen de smaak van een koffie drinken. Porselein is zeer duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.

  • De verscheidenheid van vormen en ontwerpen.
  Lange schoonmaken van de muren van de donkere plaque.

356677edcac92225096e4460d70628a0 - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Overweeg het populaire model van de theepot “Kirmash. Rode klaprozen” volume van 550ml. De beoordelingen op, maar een goede vorm, helder beeld, de gaatjes aan de binnenkant voor het filteren van de theebladeren.

Fatsoenlijke waterkoker voor de prijs. Handige schenktuit kunt u schenkt thee in verschillende mokken. Het enige nadeel is het kleine volume. Als u houdt van thee, het zal snel een einde aan.

Ijzer

Gietijzeren theepot kwam om ons uit Japan. Japanse ambachtslieden maken van een thee gemaakt van gietijzer voor eeuwen, trots op zijn vakmanschap. De grootste populariteit Tetsubin – ijzeren schip afgeplatte ronde vorm met een strakke deksel en hoge gebogen handvat.

add461c141e6037e1670aab9b5e096fd - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Het is vaak versierd met tekeningen die voldoen aan geëmailleerde model. Oorspronkelijk tetsubin opgewarmd boven een vuur en gebrouwen koffie. Het materiaal is toegestaan voor een lange tijd om warm te Blijven drinken, vorm te geven van de rijkdom van smaak. Tetsubin geleidelijk aan werd een van de meest populaire soorten thee in Japan en daarbuiten.

Langdurig de tea party niet verwend worden met koude thee – het Gietijzer houdt de warmte en het blijft warm, zelfs van buiten, als een ballon, waarin ik wil om handen te houden.

Zorg voor een gietijzeren thee waterkokers eenvoudig:

Spoel

  • na de thee, water met afwasmiddel. Zorg ervoor dat

Droog

  • met een zachte doek. Gietijzeren kookgerei

Roest

  • in Japan

Niet schoon uit

  • vanuit de wanden van de ketel zich ophopen in de tijd, minerale patina dat beschermt de pot van roest.

Niet aan te raden het wassen

  • gietijzeren pannen in de vaatwasser. Het houden van het

op een droge plaats

  weg van de kruiden en voedingsmiddelen met een sterke geur.

Populaire model van Mayer&Boch 23698 1 liter.

910b01cc61bda6f4a84528d065f9091a - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

  capaciteit; duurzaamheid; duurzaam in gebruik; ziet er indrukwekkend uit.
  gewicht van het product zonder thee – 2 kg; verwarmde handvat.

De eerste keer zag ik de theepot in een cafe, en hij vond onmiddellijk mij. Na besloten om een huis te kopen. Ondanks de indrukwekkende gewicht, het de warmte behoudt en de smaak van de drank. De dop ingedrukt houden is niet nodig. Ten eerste, voor een lange tijd heb geleerd dat het soms bij het gieten stroomt uit de uitloop, maar allemaal op te lossen!

Keramiek

ae87cd5549ff4bc4c2ceba41d7ba4ba9 - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Keramische theepot heeft dikke muren, behoudt een hoge temperatuur, waardoor de drank op “openen” in volle kracht.

  niet veeleisend in de zorg.
  porositeit.

Keramische theepot is geïmpregneerd met de aroma ‘ s en smaken van de thee, dus het is het beste te brouwen ofwel Een ras, of stop bij Discoveryinterval soorten (groene en witte thee).

Keramische theepot moet gaan Schieten drie keer – alleen dan wordt het gebrouwen thee drinken. Schuif het deksel in de velg. U hoort een karakteristieke “metallic” geluid in de voorkant van je is een Kwaliteit van het product.

19483f0fc32a6855c80db0d414e262fd - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Een interessant model van een keramische theepot gepresenteerd “Mayer & Boch en Gipfel”: thermocompact waterkoker met een inhoud van 800 ml. Uitgerust met een filter voor de thee bladeren, deze elegante waterkoker houdt de warmte dankzij een speciale plastic dop met een textiel-laag, die wordt gedragen op de top.

Een traditionele ketel die altijd op de prijs, als je een kenner van de thee. Ligt perfect in de hand en niet verbranden. Ideaal voor een gezelschap van 2 tot 3 personen.

Verwarmd door middel van een kaars

De theepot verwarmd door kaarsen – romantische en mooie huishoudelijke artikelen. Kaars in combinatie met een glazen theepot creëert een grillig spel van licht en schaduw die door de infusie en swingende rond een warm licht. Naast het esthetisch effect, de ketel verwarmd mogelijk maakt om de temperatuur van de koffie te drinken tijdens een lange pauze.

De set bevat een Stand met een kaars en zelf een Theepot. De kaars verhit de waterkokers van porselein, vuurvast glas, keramiek, klei.

Overweeg een glazen theepot met filter, Bradex “Little England” TK 0017 met standaard, het volume van 600 ml.

  capaciteit; de mogelijkheid tot het gebruik van de waterkoker zonder de filter (deksel naar binnen valt); schoonheid.
  de breekbaarheid van het glas.

Ik gebruik hem voor twee jaar. geen klachten. Gemaakt van hoge kwaliteit en hittebestendig glas. Verwarmd van de kaars wordt gebruikt als u wilt een prettige sfeer te creëren voor haar man.

Chinees

c1b95bebdbf481d97f1bf2ae56ad9ede - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

China – het land van de thee-ceremonie items en thee-artikelen. Chinese theepot verscheen officieel in China op 2400 jaar geleden, met de opening van de eerste workshops op het modelleren van Yixing theepotten. Sindsdien is ze beginnen te verspreiden over de hele wereld en door de 20e eeuw gemeengoed geworden in elk huis.

Velen van hen zijn geproduceerd in China en Japan. Als we praten over de massa van de geproduceerde goederen, ze zijn ook voornamelijk geproduceerd in China.

Vaak thee ceremonies aan vrienden en kennissen. Onlangs kocht een traditionele Chinese theepot gemaakt van klei. De smaak van de koffie is toegenomen. Aanbevelen aan degenen die betrokken zijn bij de plechtigheden, in het dagelijks gebruik het u niet.

Theepot met knop

9b7f10bd7c115835694595482c3ce02d - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

De glazen theepotten met knop past de theepot Gongfu Cha. Het bestaat uit Twee glazen reservoirs, die van elkaar gescheiden.

  • Lassen

Gevuld

  • in het innerlijk van de kolf, goot water, de gesloten deksel. Dekking

De ingebouwde knop.

  • Op dat moment, wanneer de infusie klaar is, druk je op een knop en thee combineert in de tweede, extern reservoir.

Het brouwproces

  gestopt genieten van een selectie van de vesting.

Overweeg de theepot met de knop productie bedrijf Mayer&Boch 750 ml, kleur – zwart

2596f866cf51b50f213896afcce9cdd3 - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

  opzichtige; goed brew koffie.
  breekt snel-knop; langzame infusie gaat door de filter.

Werd aangetrokken door de bijzondere vormgeving en de prijs van de goederen. Besloten om te proberen een nieuwe lastechniek. Kan niet zeggen dat de kwaliteit van het lassen is verbeterd, blijven op hetzelfde niveau.

Verwarmd

c98c37c4152c9d55676cd2ce9f43bc42 - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Er zijn moderne kits voor het brouwen van de koffie, de kit inclusief een elektrische waterkoker en theepot met standaard voor de verwarming. Verborgen verwarmingselement ondersteunt van staal is uitgerust met een functie van de temperatuur.

Overweeg een model Galaxy GL 0403.

  snel water kookt; compact en stijlvol; een lage prijs.
  een zeer luid geluid.

Vandaag, op de markt modellen, die lijkt op een Samovar: in een speciaal daarvoor uitgeruste het deksel van de ketel voor het koken de pot is Geplaatst en nadat het water kookt, de pan gaat in een verwarmings-modus, de stoom het verwarmen van de bovenste container met lassen.

003fc338d74140d8eae37020070ef22d - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Overweeg een set voor het brouwen van Bosch TTA 2009/2010/2201. De beoordelingen op dit model zijn vrij negatief: – gebruikers let op de afwezigheid van de functies van de volledige automatische shut-off waterkoker, bad design van de tuit van de theepot van die koffie is ingeschonken bij het gieten.

Vaak thee drinken en besloten tot de aanschaf van een vergelijkbaar stuk. Blij met de aankoop, echter, je moet begrijpen dat het alleen werkt in verwarming en niet als een gewone waterkoker. In het Algemeen, raad ik aan.

Glas met druk

Glazen theepotten met de pers, in de franse pers werd oorspronkelijk uitgevonden voor het brouwen van koffie. Het ontwerp laat de zuiger te scheiden van de koffie gronden te klemmen op de bodem en giet het in een Kopje al “schoon” is, transparante drinken.

442c752b8a377e6f02ac01c1e0adf69d - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Vandaag in de franse pers brew koffie:

  de thee bladeren blijven stevig gedrukt op de bodem; Cup houder met handvat wordt niet warm, in tegenstelling tot de glazen bol; de handgreep van de pan blijft warm, maar niet verbranden.
  de complexiteit van de zorg – zeef is verstopt met thee bladeren en de koffie is bedekt met een coating, het is moeilijk te reinigen.

Overweeg het populaire model van de franse pers IKEA van Opeta volume van 400ml.

25fcebcb8301f106f3df5c2bab3c79fc - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

  goed gefilterd drinken; kan gewassen worden in de vaatwasser; handig wanneer gieten; materialen van hoge kwaliteit.
  de pers niet de bodem bereiken; de zeef is moeilijk te wassen.

Een goede zaak. Handig bij het lassen op een paar mensen. Bij het wassen is geen probleem. Klein negatief – het onderste deel van de pers kan gewassen worden als het is van slechte kwaliteit.

Metaal

Metalen theepotten gemaakt van Roestvrij staal. Vernikkeld modellen zien er modern en technologisch geavanceerd. Echter, waterkokers, roestvrij staal zorgen voor de drank een Onaangename “metallic” smaak.

a91357fdb0bbe46b78dc929d256d6bc9 - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Het metaal heeft een hoge geleidbaarheid en de thee koelt het snel.

  • Er zijn modellen met

dubbele wanden

  • helpt bij het behoud van de temperatuur en te komen tot een meer intense smaak van thee. Model

Met interieur emailleren

  • helpen bij de bescherming van het keukengerei van corrosie. Er zijn modellen

met een fluitje,

  • geschikt voor het koken en het brouwen. De meest handige volume van de ketel met een fluitje –

1 liter.

Wij stellen voor om te overwegen een populair model van metalen theepot “Mayer & Boch” met een volume van 1 liter.

420e469ac2bcc82d99ce19d5482c03da - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

  mooi, niet kloppen; u kunt de warmte op alle kookplaten behalve inductie; kan gewassen worden in de vaatwasser.
  dunne metalen; bakeliet handvat opwarmt.

Classic waterkoker voor de moderne keuken. De vrouw is gestopt met de keuze. Geen klachten, zou het aan te raden!

Klei

Klei theepot is één van de oudste schepen voor het brouwen van koffie. Traditioneel wordt de thee waterkokers zijn vervaardigd uit klei gedolven in Yixing County. Vandaag de dag zijn ze gemaakt van klei van verschillende rassen, te mengen in de juiste verhoudingen te bereiken, de kracht, de porositeit en de lage warmte-overdracht.

b6bb9fdd87a4d9cadff4e7a505dd26bf - Beste theepot: glas, porselein, gefilterd, verwarmd, keramische en andere

Spoel

  warm water. Vervolgens wordt ondergedompeld in een pot met koud water om de deksel op de pan volledig, leg het deksel in de buurt van de handgreep omlaag. Breng aan de kook, vertragen het vuur en stukjes op een laag koken voor 40 minuten. Dan is een pot met een waterkoker is onder stromend water en giet de warme vloeistof tot het verdringen van de kokend water. Het geeft het gerecht te rusten voor een andere 40-50 minuten. Dan kokend weer, maar deze keer voeg 2-3 eetlepels van het lassen.