vrouwengeheimen

1f7d9bbef1f8e59c9856621ebcd874ed - Beschikt over het breien van truien
stijl

Beschikt over het breien van truien

Gebreide dingen nooit uit de mode gaan – ze zijn comfortabel, praktisch en mooi. Bovendien profiteren van de vele instructies op hoe te binden een jumper en andere dingen te gaan met het creëren van stijlvolle kleding kan zelfs een beginnende naaister die heeft niet zo veel ervaring.

Werken aan het breien van een product traditioneel begint met de selectie van een geschikt model, en ook met de selectie van de benodigde gereedschappen en materialen. Wegens de overvloed van thematische tijdschriften en websites zelfs een beginnende naaister in staat zal zijn om te zoeken naar een eenvoudige en oorspronkelijke regeling te werken. Afhankelijk van het model het breien van truien maken gebruik van verschillende soorten garen, de meest populaire zijn: wol, mohair, acryl en katoen. Veel quilters een keuze te maken in het voordeel van natuurlijke wol, die houdt de warmte goed, maar de moderne synthetische vezels hebben ook een uitstekende eigenschappen en geeft de afgewerkte producten te verbeteren.

1f7d9bbef1f8e59c9856621ebcd874ed - Beschikt over het breien van truien

Garen voor het breien

Monochroom jumper

Beginnende breiers zal het moeilijk zijn om complexe multi-kleur van het product, dit vereist veel ervaring. Maar dit betekent niet dat we volledig moeten afstappen van de idee om de link met de jumper, je kunt gewoon blijven op een eenvoudige model, vervaardigd van garens van één kleur. Maar ondanks het feit dat het werk in dit geval is het relatief eenvoudig is, is het noodzakelijk om precies volgen van de gekozen regeling, zult u in staat zijn tot het maken van een stijlvolle en mooi ding.

Natuurlijk, het is uiterst belangrijk om te kiezen van de juiste kleur van het garen, dat hij niet alleen is om net als u, of iemand die van plan is een ding, maar overeenkomen met de buitenkant. Om een duidelijke jumper meer interessante en originele patronen. Het kan zo eenvoudig vlechten en vlechten en ongewone delicate en mooie patronen te maken heldere en aantrekkelijke zelfs het eenvoudigste model.

In het proces van de paring, zelfs eenvoudige modellen moet speciale aandacht besteden aan de werkzaamheden op de mouwen en hals – onvoldoende elementen kunnen verpesten het uiterlijk van het product. Dit is zeer belangrijk om de juiste afmetingen te berekenen van het aantal aan toevoegen en verminderen van lussen, alsmede om voortdurend de regeling.

4fe93955e24d182fefd9cda297cdd28b - Beschikt over het breien van truien

Cherry jumper

Multicolor jumper

Als u absoluut vertrouwen in hun capaciteiten, moet je proberen te binden multi-kleur trui. Deze modellen zijn zeer helder en direct de aandacht trekken van anderen. Multicolor breien of jacquard, interessante regelmatig wisselende tinten, met deze techniek kunt u originele patronen in een verscheidenheid van stijlen – deze producten zijn zeer populair in de afgelopen jaren.

Ervaren meesters bevelen tijdens het breien multi color jumpers om te onthouden over enkele belangrijke regels:

    in het begin moet u bepalen de draad welke kleur zal worden opgesteld boven en volg deze keuze; rijg de draad mag niet UITZAKKEN of trek een doek, volg altijd de uniforme spanning; bij het wisselen van de draad van de ene kleur naar de andere vergeet niet om hen te steken, anders wordt de stof kan worden gevormd, met tussenpozen.

Natuurlijk, het is belangrijk om goed na te denken over de ornament – vindt u een arbeidsintensief werk, waarbij een kleine fout kan verpesten het idee. Dus om te beginnen is om te oefenen op een steekproef van het garen en dan aan de slag. Bij de keuze van het patroon voor truien gelieve rekening te houden met het doel van de kleding. Dus, trendy Scandinavische ornament is ideaal voor dagelijks gebruik, en de veelkleurige vogel en lichte bloemen perfect voor de vakantie van modellen. Geometrische vormen er geweldig uit in elke stijl en is geschikt voor alle mensen, ongeacht geslacht en leeftijd, en voor de kinderen is het beter om te kiezen voor afbeeldingen van sprookjesfiguren.

Maar welk model truien je ook kiest, er is een bepaalde volgorde van werken. Dus, het breien begint vanaf de rug, en dan kun je beginnen met het maken van de voorkant, maar in beide gevallen start van de bodem. Dan vymazyvaja mouwen en afgewerkt elementen zijn zorgvuldig aangesloten.

3789ae995c32b994039cec5514cb6e63 - Beschikt over het breien van truien

Gebreide Jumper

Extra versieringen

Om gebreide jumper zelfs meer chic, het kan worden ingericht met verschillende decoratieve elementen, geloof me, ze nooit overbodig. Een ervaren naaister kunt borduren met het eindproduct patronen draad naaien, perfect contrast pailletten en kralen. Niet minder oorspronkelijke kijken omvangrijke bloemen stof en lichte linten. Gewoon creatief en je zult zien hoe het ding zal schitteren met felle kleuren! Op een mooie en stijlvolle ding dat zal een van de fundamentele elementen van uw kast, genoeg geduld en inspiratie.