vrouwengeheimen

75a5606a07c38a59083a7a2469963ba6 - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur
stijl

Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Goede oude Frankrijk is altijd beschouwd als een trendsetter in de wereld van design. Franse romantische outfit perfect voor een verfijnd en comfortabel onderkomen. Maken het gemakkelijk, het is belangrijk om te weten hoe om te kiezen van materialen, design accessoires en meubels. Vertellen over de hoofdlijnen van de inrichting van de badkamer in de Provence stijl.

75a5606a07c38a59083a7a2469963ba6 - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Het interieur van het bad in Provençaalse stijl

898160d8716c82568d71de1ec4ed3fa5 - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Foto van het interieur badkamer in de franse stijl

De belangrijkste kenmerken van de stijl van de Provence

De overvloed van warme kleuren, zon en gezelligheid is allemaal verzameld in één provençaalse stijl. De sfeer van de franse provincie benadrukken vooral de eenvoud en de esthetische bevrediging. Bij het inrichten van een badkamer moet u decoratieve trends:

    Lichte pasteltinten: zand, ijs, honing, lavendel, de lucht blauw en pistache; Natuurlijke materialen: hout, steen en keramische tegels; de Schat van bloemen prints en natuurlijke motieven en patronen; textiel, klassieke meubels en antieke dekking, Maximale natuurlijke verlichting effect.

7c16743b607c2104326edee2abb8d163 - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Badkamer franse stijl

b3f7a04eed1461acf2e940efe5c3bece - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Badkamer in de Provence stijl

Afwerking en materialen voor de oprichting van provinciale stijl

De perfecte optie voor het decoreren van een bad in de stijl van de Provence is een ruime kamer met een groot raam. Deze kamer mag worden verschillende landelijke charme met kleine hints van glamour. Het kan zijn elementen van luxe en tegelijkertijd beknopt en bescheiden. Ontwerp van de ruimte is afhankelijk van de gekozen afwerking, materialen en decoratieve elementen.

b12d6f853138c082efdb6da59488b74a - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

De meubels in de badkamer in de Provence stijl

Wandpanelen

Typisch, de muren zijn bedekt met kunstmatige gips, die heeft een lichte gebreken, ruwheid en expressieve “strepen”. Voor locaties waar sprake is van contact met water, het zou beter zijn om de stok van de keramische tegels met een mat oppervlak. Het is aan te raden om grote exemplaren van de tegel met kleine panelen van florale patronen. Als expressieve van de vlekken kunnen worden van de originele tegels, verdeeld in een symmetrische manier. De decoratie van de muren van de badkamer kunt u ook gebruik maken van een houten lambrisering in de vorm van panelen, die zal toevoegen een omgeving van natuurlijke schoonheid. De lamellen zijn gerangschikt in alle variaties.

0a0b3356026accfa5241c880ec20923d - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Bad inrichting in provençaalse stijl

Verdieping

Vloer gaat zeker goed met de tinten van de muren, maar moet een meer verzadigde kleuren. Geschikte kleuren: bruin, koper, blauw, terracotta en donkere chocolade. Populaire afwerking materialen zijn natuursteen, porselein tegels en vloer tegels die nabootsen van natuurlijke materialen. Afwerking uitgevoerd met een hele tegel, grote maten, of mozaïek. Er is een bloemige decoratieve patroon en strikte strepen. Designer accent zal dienen als een stoeprand of op de vloer. Speciale chic is voor het tekenen van de vloer in de badkamer van hout met vochtbestendige coating, dat geeft de kamer een rustieke warmte en gezelligheid. Goed om te zetten in de buurt van het bad is klein, maar lichte kleed met schilderijen van wilde bloemen en kruiden.

590da70a08d5d3d890b07741cc1ba51e - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Keramische tegels in de stijl van de Provence

Het plafond

Hier u kunt meerdere afwerking opties. Net whitewash, het verlaten van kleine gebreken of onregelmatigheden of vul het Bord met grote gaten. Een geweldig ontwerp van de oplossing zal worden houten balken met opzet ongelijkmatige randen. Decoratie van stucwerk of verf het plafond schilderen van bloemen met een prachtig landschap voegt exclusiviteit van het interieur.

9302337d88048cff48ae85592ce66757 - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Balken in de badkamer

Ramen en deuren

Zeker zijn van hout gemaakt en moet overeenkomen met de totale samenstelling. Ze kijken massaal benadrukt en onbeleefd. Gebruik smeedijzeren hengsels met sierlijke patronen. U kunt de verf op de houten ondergrond met witte verf met zeer licht van de vergrijzing.

c0ca244789039aeaddf99a56b9ea8b68 - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Badkamer Windows

Sanitair

Het kiezen van sanitaire apparaten, moet u aandacht besteden aan de vorm van het bad en de wastafel. Meestal hebben ze een mooie ronde vorm. Het ovale bad is van gietijzer gebogen decoratieve benen, overdekt met zilver, koper of brons coating. Wastafel met een soepele afronding moet voldoen aan de Algemene stijl van de kamer, meestal gemaakt van porselein, staal of gegoten marmer. Fit model op de consoles of ingebouwde laden. Toilet onderscheidende vormen niet en is gecombineerd met een gemeenschappelijk concept voor het interieur.

2303af649aa803921ab3db190f63d484 - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Floral patroon in het bad

Mixers krijgen, compleet met wastafel en ligbad, ze zien eruit als echte Antiek gemaakt van messing of koper. Kraan benadrukt vintage, zoals uit de vorige eeuw, en de gebogen handgrepen kunnen worden invoegen gemaakt van keramiek met een bloemmotief.

1622bf5deaed75aab297aed894b65d85 - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Badkamer in provençaalse stijl in beige tinten

De Provence badkamer meubels

In een ruime kamer ziet er geweldig uit kasten tot aan het plafond met brede planken. Belangrijk lijkt meubels met sporen van verkleuring. Kast deuren doof of met glas inserts, kunt u ook bedekken met stof gordijnen. Voor badkamers met een klein gebied geschikt hoekige constructie, een dressoir of nachtkastje. Spiegels in eenvoudige beelden ingetogen maar luxe stokbrood met goud zal toevoegen in de perfectie aan de stijl, als het niet in strijd is met de hele compositie. Organische aanvulling in het ontwerp van het bad in de stijl van de Provence zal worden gesmeed in een tabel of een wasmand is gemaakt van rotan. De bijzondere sfeer maken wicker lounge stoel met originele kussens.

bea4e3d1653ef854bc6ba54c12ed1091 - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Vintage meubels in de badkamer

De elementen van de decoratie

Een verscheidenheid van designer details en accessoires spelen een belangrijke rol in de inrichting in rustieke stijl. Hier is alles is eenvoudig. Wandkandelaar of plafond lamp gemaakt van wijnstokken, hout en opengewerkte smeden. Een echt hoogtepunt zal worden getekend, schilderijen of canvas met de hand borduren. Handdoekhouders, staat voor tandenborstels en zeep geschilderd sappig en licht. Porseleinen beeldjes, kandelaars en kleurrijke flessen van verschillende vormen, zal ook de kamer een aangename finesse. Aanvulling live bloemen in potten of vazen. Gordijnen en gordijnen genaaid van vlas of van katoen en aangevuld met een kraag van kant of borduurwerk.

f8a693e5177e2fec35ea8e97e613791f - Badkamer in de stijl van de Provence: foto van het interieur

Badkamer interieur stijl van de Provence

Klassieke badkamer interieur in de stijl van de Provence elke dag vindt meer en meer bewonderaars. Natuurlijke materialen, provinciale design en een natuurlijke esthetiek van het creëren van een gevoel van warmte en rust in huis.