vrouwengeheimen

a5d441f9acd2e993ce68b2a424bd1b0f - Antitrend of schoenen die al uit de mode
stijl

Antitrend of schoenen die al uit de mode

Sneakers, ugg laarzen, in de zomer laarzen, schoenen met spikes niet meer in de Mode of aan het einde van het seizoen uit de mode, deze verbergen weg in de kast en niet uit te komen in de komende 2-3 jaar.

a5d441f9acd2e993ce68b2a424bd1b0f - Antitrend of schoenen die al uit de mode

Herziening van de kast moet betrekking hebben op alle van de inhoud ervan. Maar vaak herziening van verouderde en achterhaalde dingen, we verliezen niet minder belangrijk – onze schoenen. Onnodig te zeggen dat dat verkeerd op elkaar afgestemd, het is in staat om volledig vernietigen zelfs de meest zorgvuldig doordacht beeld. Is het het risico waard? Zijn die jou uit om in lastige situaties, zullen we praten over de meest voor de hand liggende antitrend schoenen.

Wedge sneakers

Voor de meeste van ons zijn ze bekend als sneakers of arrowroot (genoemd naar hun uitvinder Isabel Marant). Zo ongewoon schoenen eerst vulden de straten van onze steden 3-4 jaar geleden. Misschien om te concurreren met het lezen van uggs (die we straks zullen bespreken), zo massaal leg ze op dames van alle leeftijden. Maar een paar jaar geleden, de stylisten bij het zien van deze schoenen gewoon zuchtte zwaar en afgewende blik in stilte, vandaag roepen zij wraak op het feit dat de sneakers is niet iets dat je kunt dragen.

38b3c6a1ea50b4e30575170fffc309c3 - Antitrend of schoenen die al uit de mode

Het is niet alleen ouderwets, onpraktisch en lelijk. Natuurlijk, het gebeurt zelden dat we kopen schoenen voor één seizoen, maar sneakers gekocht op het hoogtepunt van hun populariteit, moet achterhaald, niet alleen moreel, omdat ze laten zou niet zo moeilijk. Of ze moeten uitstellen weg in de hoop dat ze ooit terug te winnen van hun standpunten? Het is hoogst onwaarschijnlijk. Bovendien, om mode beelden in de stijl van een sport-chic met behulp van een gemeenschappelijke favoriete alle witte sneakers of sportschoenen.

58cabb4218c67c37b982c25d5a323d26 - Antitrend of schoenen die al uit de mode

Uggs

Comfortabele, warme, bijna gewichtloos, maar de lijst van voordelen van deze Schoen, helaas, eindigt. Hun massa uiterlijk heeft gedwongen meeste stylisten gewoon te rukken aan zijn haar in wanhoop. In principe, als je dragen uggs op een wandeling, een rustieke picknick of bij het huisje, niets mis met hen. Maar het probleem is dat onze dames te beheren om ze te dragen om te winkelen, restaurants, cafés en (Oh God!) ook voor zakelijke bijeenkomsten! Nee, nee en geen weer!!!!!! Ze zijn niet gemaakt voor dit!

593b7ad8563381d7fd7c7f695f842b58 - Antitrend of schoenen die al uit de mode

Een bijzonder dodelijke combinatie uggs + honing, een mooie natuurlijke bontjas, die niet is opgenomen in een frame! Niet minder verschrikkelijk kijken ugg laarzen, versierd met strass steentjes. Vergeet niet, de eerste en de tweede zijn niet meer in de mode, en door ze te combineren, krijgen we gewoon een gevaarlijke mix!!! Nee, dat doen wij niet aan u uit te gooien deze laarzen, maar draag ze waar nodig en overeenkomen met de juiste kleding. Jeans of trainingsbroek, sport-jas, warme muts en sjaal — de perfecte set die perfect past ugg laarzen. Akkoord, in het, u zult zich comfortabel voelen in het Park of buiten de stad, maar niet in het Winkelcentrum, en in het bijzonder op het werk.

Zomer laarzen

Het uiterlijk van de zomer laarzen in een land waar 9 maanden van het jaar en dus niet akkoord, op zijn minst vreemd. Echter, een paar jaar geleden hebben ze gewoon vulden de straten. Lace, suède, leer, wat variaties op dit thema niet. Maar zij waren Verenigd op één ding – is absurd en ongepast uiterlijk. Kant laarzen en doet leiden tot blijvende Vereniging met de voet bindingen dat een aantal ambachtslieden gemaakt van handgeweven gesteven servetten. Misschien is dit een nogal ruwe vergelijking, maar het is zo belachelijk deze schoenen daadwerkelijk uitziet.

bb801e42a1a895a175cc9df27f93e91a - Antitrend of schoenen die al uit de mode

Nou, niet een manier, die in tegenspraak zijn met het gezond verstand, en in dit geval is er een sterke dissonantie tussen deze begrippen. Deze laarzen niet behouden hun vorm, ze doen niet de nadruk op de schoonheid van de poten, en een paar dagen later de sokken in te zetten in vertrapt vormeloze lappen. Wat over esthetiek, stijl en elegantie kan er een speech? Dus vertel hen stoutmoedig en vastberaden “nee”, zonder enige spijt ontdoen van. Niet eens proberen uit te stellen “, tot betere tijden”, ik hoop van harte dat deze “beste” keer terug te keren.

Wat is om ze te vervangen? Ja alles! Schoenen voor het weer is de beste optie. Als u de voorkeur dit model alleen vanwege de wens om dichtbij de as, een goed alternatief hoog kan worden sandalen-gladiatoren.

Schoenen met spikes

Moet ik je eraan herinneren dat je voor de afgelopen paar seizoenen in de mode alleen natuurlijke en natuurlijke motieven? Goed, vanaf hier neemt u de spikes? Rekening houdend met een paar schoenen, de eerste van alle jezelf ook vragen stellen over hoe het is elegant en stijlvol. Kunt u het antwoord niet vinden? Dan voel je vrij om weg te gaan. Agressieve seksualiteit, die laten zien dat de spikes zijn zeer geschikt in een beperkt aantal situaties (goed, een kostuum partij, op Halloween of voor het Nieuwe jaar, bijvoorbeeld), maar niet in het dagelijks leven.

54c6ddf96e61b9e990aee54eca729afd - Antitrend of schoenen die al uit de mode

Ja, een paar jaar geleden, deze schoenen kwam op de baan en kreeg zeer populariteit onder de massa ‘ s, maar zoals met de meeste bijzondere en onpraktisch ging het uit de mode is bijna onmiddellijk.

79b64719c10e294d01b5e3746125c1c6 - Antitrend of schoenen die al uit de mode

Hetzelfde verhaal met futuristische modellen die gewoon bang onvoorstelbare vormen, kleuren en inrichting. Vertel een scherp en duidelijk “NEE!”. De standaard van de moderne vrouw is goed verzorgd en elegante dame. Laten we voor een moment onze ogen sluiten en denken dit. Zie je haar in studded schoenen of laarzen? Het is hoogst onwaarschijnlijk. Omdat u deze schoenen voor een kostuum partij of afbeeldingen in grunge stijl. Voor casual stijl is het beter om de voorkeur geven aan de meer klassieke modellen die de nadruk leggen op de verfijning van uw smaak.

Glamorous schoenen

Ondanks het feit dat de glamour is gegaan van de catwalks een paar jaar geleden, echo ‘ s in de vorm van een stiletto hakken en hoge platform onder de neus blijven prikkelen het zenuwstelsel alle stylisten en hen in staat stellen, de arme grijze haren. Wat de aanleiding is van een hartstochtelijke liefde voor hem, voor velen onbegrijpelijk blijft: immers, dergelijke modellen bederven de afbeelding, vulgarizing naar de limiet. Nou, niet elegant en stijlvol meisje te dragen, dat kan ik niet! Het is grof, lelijk en lang uit de mode.

e4bb3c9e5887b18ff9c2b194b0a51539 - Antitrend of schoenen die al uit de mode

Wat doen de meisjes waarvan de hoogte lager is dan het gemiddelde, zou je denken, na dit alles is een prachtige optie hoger te worden! Niets van de soort! Gekleed in zo ‘ n paar, ze kijken gewoon onhandig, en het platform voor en volledig transformeert de been in een soort van hoof. Heeft u het nodig? Immers, voeg een paar centimeter van de groei en niet om te zetten in een stripper (en met hen geassocieerd hardnekkige Associatie met de schoenen), kunt u al ouderwets een paar op de klassieke en tijdloze pompen. Hier, je zal er geen spijt van krijgen, omdat ze niet uit de mode ooit.

26dc58923774b264d92ba8b85688ad68 - Antitrend of schoenen die al uit de mode

Een ander urgent probleem is de zogenaamde louboutins. Schoenen met heldere rode zolen is het merk van Christian Louboutin. Dit is geen nieuwigheid, want een splash ze vijf jaar geleden, zo niet eerder. Hoe achterhaald deze trend is moeilijk te zeggen, omdat onder dit merk worden verkocht compleet verschillende modellen van schoenen. Maar een ding zeggen, dat het model hierboven beschreven, maar met dieprode zolen – is een duidelijke omgekeerde trend, die kan worden gereserveerd voor speciale gelegenheden (verbeelding zal u vertellen wanneer zij geschikt zou zijn), maar om te gaan “in het licht” ze is gewoon niet de moeite waard.

Neon schoenen

Oh, die neon kleuren. Helder, intens, aan iemand die ze lijken vrolijk en blij, en voor sommigen is het een echte horror. Toen waren ze in de mode? Jaar? Twee of drie jaar geleden? Je kan al niet eens meer herinneren? Waarom dragen deze schoenen weer?

d8a200264d2834f0db5ab292eb8683a1 - Antitrend of schoenen die al uit de mode

We herhalen steeds weer dat in de mode nu alle natuurlijke kleuren, vormen en texturen. Neon is alleen geschikt in het geval, als u 15 jaar oud was (op deze leeftijd, die vrijheid is nog steeds toegestaan) of je bent in een discotheek, waar neon zal u toelaten om te Schitteren, staande uit de menigte. In het dagelijks leven nee, nee en nee.