vrouwengeheimen

e50c9a86f146c4bb1d9d50c8fdff6989 - Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap
fashion

Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap

De laatste paar jaar, sjaal clip is erg populair geworden. En iedere zichzelf respecterende fashionista of de fashionista ‘ s hebben in haar kast ten minste één. Maar om de kap in de kast is het halve werk, toch moeten weten hoe te binden en te combineren met geschikte kleding.

e50c9a86f146c4bb1d9d50c8fdff6989 - Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap

De laatste tijd is de populariteit neemt terug de sjaal, die ook wordt genoemd sjaal loop Snood of sjaal-pipe. In eerste instantie is de sjaal speelde de rol van de vrouwelijke hoofd-kleding, uiterlijk lijkt op een motorkap, maar in het midden van de jaren zestig begon het te dragen als een sjaal. Snood is in staat om te beschermen tegen de koude, het ziet er stijlvol, maar niet elk meisje durft te kopen omdat velen niet weten wat en hoe draag een sjaal clip.De hals van de buis is, in tegenstelling tot de gebruikelijke sjaals, een gesloten ring, niet in een strip. Snood kan worden gemaakt van bont, boucle, breien, zijn ook erg populair gebreide sjaals-klemmen die eruit zien als de kraag van de trui. In feite, dit product is iets van een kruising tussen een sjaal, kapjes, het tegelijk uitvoeren van de functies van de sjaal en hoofdtooi. Er zijn ook snudy van een lichte stof die helpt om een aanvulling op de zomerse look.

Er zijn vele manieren om een hoofddoek dragen. De gemakkelijkste en meest voorkomende is gewoon om het te dragen op je nek als ketting. Deze versie ziet er geweldig lang lichtgewicht Schiet met een vest of blazer en een visnet juk – jurk. Sodom kunt u zelfs in de zomer, wanneer er plots een beetje kouder is, gooi het op een lichte blouse, in de avond – het toevoegen van een windjack. In het warme seizoen sjaals-klemmen vervangen door de dunne gewichtloos cnudmi, licht lussen die een fraaie hoes, versterken die u kunt gebruiken grote oorbellen.

Als u wilt geven uw kap sjaal meer volume, loop het zo dat het leek op een figuur acht, en de gevormde lus op de hals. Deze optie is een goede aanvulling op outerwear. Als de sjaal is zeer lang is, kan wrap meerdere malen om de nek, en dan experimenteren met de plaatsing van knoopsgaten. Aanvulling van de manier, vastgemaakt aan een sjaal prachtige broche.

Bij koud of winderig weer, zeer comfortabel en origineel kan een combinatie van twee haken: een van hen kan worden gedragen als een kap, de andere als een sjaal. Interessant is vooral het eruit ziet als u een sjaal van een contrasterende kleur.

Als u wilt dragen een Snood op hetzelfde moment als een sjaal en een hoed, probeer dan het volgende: top loop draperen als een kap over het hoofd en strek de onderkant van de nek.

Merk op dat het gebruik van een sjaal clip als hoofddeksel is niet voor iedereen, omdat het visueel verlengt het gezicht. Daarom is de meest gedragen in de vorm van een kap kap past vrouwen met ronde of vierkante vorm van het gezicht.

00b28ff66f34edc98754904dc4dc9c17 - Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap

Snood ook gebruikt kan worden als een Cape draperen. Hiervoor hoeft u alleen maar om het op de schouders, die zal helpen om het beeld te geven gelaagdheid. Een soortgelijke techniek werkt goed met outerwear. Merk echter op dat de warmere kleren die je draagt een sjaal-de lus, de grotere moet worden zijn bindend.

Ziet er heel origineel, Snood, het dragen van een Bolero. De sjaal moet rechtzetten terug, rijg uw armen door en haal de doek omhoog, trekken op zijn schouders. Als de sjaal is slap te wijten aan het feit dat het zeer lang duurt, kunt u de manchet ene kant te maken met een cross-over terug, en draai vervolgens de tweede hand.

Bovendien, lange sjaal-loop kan worden gedragen als een vest. Voor deze, moet je om het te dragen op de taille, cross voor-of achterkant en de daaruit voortvloeiende lus om de hals. Vervolgens een doek kap kan worden verspreid op de schouders, maar maak het optioneel. Als u wilt dat uw afbeelding op een lichte nalatigheid en asymmetrie, draag het alleen op een schouder, niet oversteken over de sjaal.

De meest voorkomende en veelzijdige kleuren van de sjaals zijn zwart, bruin, grijs en donker blauw. Maar je moet toegeven het ziet er een beetje saai, vooral voor de koude en grijze herfst of winter. Daarom, moet je niet aarzelen om te kiezen sjaals in vrolijke kleuren. Immers, een lichte sjaal is in staat om te verdunnen de grijze en donkere kleuren van de kleding, de voorkeur van de meeste stedelingen.

Enorme selectie van kleuren kunt u de sjaal is geschikt voor vrijwel elke winter kleding en, bovendien, zal zorgen voor de nodige warmte in de winter. Veel meisjes en vrouwen waarderen de voordelen van LICs en leuk om te versieren dit kledingstuk met uw dagelijkse en feestelijke kleding.

Ten slotte is het vermeldenswaard dat er geen strikte regels over het dragen van een hoofddoek-lus. Dit kledingstuk is veelzijdig, het gaat goed met bijna alle kleding. Het belangrijkste ding – om te kiezen voor het materiaal en de kleur van de sjaal.

7e02d78fad7f3ac7a64201ec579880ef - Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap

83219c31f7ecf39d628aca22ddf1adba - Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap

ad162716413e3093a23179c28e90013a - Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap

888dddb7834ceacce6542ac41ce72a9a - Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap

19d1f0fc1f20be79fe9091d936b17cf6 - Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap

e62006e94a1641a74f5521e5034d19c3 - Als een originele en interessante manier om een hoofddoek dragen kap