vrouwengeheimen

3a5c82d4c1f451eb9ec7f6a1a6ff84c2 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo
fashion

Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

Lila, niet zo ‘ n populaire kleuren zoals bijvoorbeeld roze, maar tegelijkertijd is het veel mooier voor het oog en heel veel meisjes niet aan denken hoe het zal zijn harmonieuze en zullen er andere dingen.

3a5c82d4c1f451eb9ec7f6a1a6ff84c2 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

De lila kleur is niet zo vaak in de natuur te vinden. Velen denken zelfs dat is niet gescheiden, en slechts een hint van paars. Hun natuur is heel dichtbij, maar de verschillen zijn genoeg. Psychologen geloven dat deze kleur in je garderobe getuigt van hoge creatieve potentieel en onconventioneel denken. Als een regel, liefde voor alle tinten van paars duidt op een hoge mate van spiritualiteit, zoals bio-energie en de esoterische koppelen aan een kanaal om te communiceren met de hogere machten.

De natuur zelf heeft gemaakt, deze niet-permanente kleur, omdat het belichaamt de fusie van verschillende stemmingen en verlangens: hartstochtelijk en temperamentvol red, cool blue en neutraal wit. Ze aanvullen en elkaar in evenwicht houden, het creëren van een buitengewone harmonie. Het trekt veel. Echter, afhankelijk van de intensiteit van elk van de woning is gewijzigd en de humeurigheid van de kleuren, want het is heel belangrijk om te weten wat de kleur gaat goed met paars. Basic tinten van die kleur zijn slechts zes, en we overwegen welke combinatie het meest voordelig met elk van hen.

Wat te dragen met een licht paars?

Deze kleur is erg zacht en romantisch, en gekleed, ik wil weg van alles, je vergeet alle problemen en zorgen. Omdat voor de werkkleding, het is beter om niet te kiezen, maar te wandelen, rond te hangen, te picknicken of uitstapjes naar de bioscoop zal de beste gelegenheid “om te lopen” ding in een lavendel kleur. Zeer mooie en verleidelijke lingerie ziet de schaduw, het creëren van een delicate en toch aantrekkelijke manier.

528d41995872a19e04ba4660444a7b68 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

De meest evenwichtige boog in een combinatie van lichtlila met gedempte diepe tinten rood, bruin, beige. Effectief aanvulling op de hemel blauw, roze, mint, geel met beige, bruine en groene tinten, de gelijksoortige aard van violet-blauw en amethist. Nou, het zal zien en zal de vennootschap met wortel en abrikoos. Elk van deze combinaties zijn gunstig en geven het gezicht versheid, daarom geschikt voor elke kleur type.

Klassieke lila

Dit is een meer rijke toon, helder maar hij is nog steeds niet genoemd. Meisjes met kleur type “winter” of “lente” zal kijken in deze gewoon geweldig, als het in staat is voor het toewijzen van al hun natuurlijke charme. Ongelooflijk vrouwelijk en geraffineerd, kan elke dame om te geven het Royal functies. Er is in het iets mysterieus en aantrekkelijk, iets dat maakt het uniek.

ede361f6c17da7ae8d76bf5d09597287 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

Wat gaat er in paarse kleding, in de klassieke vorm? Het combineert met de rijke tinten van rood, roze, paars, bruin. Zal kijken spectaculaire Duo-denim, smaragd -, zee-groen, mint, oker en paars. Gele noten in groen of bruin kleuren bij elkaar optellen van warmte en speelsheid, want het is niet nodig om bang te zijn van dergelijke combinaties.

fb9a50276b0e6c636306511acbdfeee7 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

Amethist schaduw van purple: hoe kies je een combinatie van

Deze toon wordt verkregen door het mengen van klassieke tinten lila en roze. Zeer vrouwelijk en soms zelfs glamour, het heeft een veel meer actieve en actieve karakter dan de vorige. Dit verklaart het feit dat het vaak te vinden in de sportschool kleding, outfits voor feestjes en disco ‘ s en een meer gedempt schaduw van een van de favoriete voor casual wear.

66bc55f0656a970af17510a97a9f8223 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

De dynamiek van deze schaduw is genoeg om staat zijn de hele set, omdat hij niet verdragen combinatie met dezelfde energieke tinten. Het is het beste om het te combineren met wit, beige, menthol. Niet slecht op de achtergrond verschijnt licht oranje, licht groen, blauw, perzik en beige tinten.

b2bd893f3bb2aeb48244629b2eeb32e4 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

Lavendel kleur

Uitgaande van deze schaduw, de combinatie opnieuw optreedt, zoals in de lavendel schaduw speelt hij met nieuwe gezichten. Aantrekkelijke en verleidelijke, het kan niet onopgemerkt blijven, omdat het noodzakelijk is om te kiezen voor meisjes die een frisse uitstraling. Anders, deze kleur is heel goed in staat om te overschaduwen, waardoor het gezicht bleek en grijze toon.

32a4e65c9dfd07e219589dab85a10456 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

Lavendel is beter te combineren op het principe van contrast. Het beste aan dit criterium komt overeen met donker bruin, sky blauw, rijke greens, lichte munt, geel -, bruin -, geel-oranje, beige.

62a94df1debf42e3eead90b315912a3c - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

Lila-blauwe schaduw

Adel blauwe kleur verzacht en balanceert de toon. Ondanks haar rijkdom, het is heel geschikt voor een zakelijk pak, maar meer organisch worden alle in casual stijl. Te combineren met hem mogelijk verzadigde en meer bleek. Bijvoorbeeld, even mooi het eruit zal zien in een Duo met een rijke gele en zacht mint, Indigo en lichtroze. Een opvallende combinatie van Navy blauw, bruin, geel en rood tinten. U kunt veilig combineer deze kleur met verwantschap amethist, paars en violet-grijs, ze zal zeer nuttig zijn voor het arceren van elke andere.

1a6c07332563a8fcb86e29adad724b62 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

Lichte lila

De gedurfde en rijke schaduw, het zal altijd u zich onderscheidt van de menigte. Echter, als je behoort tot de herfst of zomer kleur type, het is waarschijnlijk niet voor u, omdat hij gewoon “crush” je met haar expressiviteit. Combinaties die gemaakt worden met deze lila te zijn van de dezelfde intensiteit: helder geel, groen, rood, roze zal zeer effectieve, niet zijn achtergrond. U kunt ook koppelen met bleke tinten turquoise, blauw en geel, waardoor het creëren van een contrast.

321642571b09be186816109507368db2 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo

929a3ba4998594fe5e107c086a68c465 - Alle facetten van mauve: hoe vinden ze een fatsoenlijke Duo