vrouwengeheimen

1f907928f005ba45145e5732b582f51a - Acne: hoe om zich te ontdoen van
stijl

Acne: hoe om zich te ontdoen van

Acne problemen niet alleen jongeren, maar volwassen mannen en vrouwen. Ontsieren van het uiterlijk, maken mensen zich onzeker voelen, die een negatieve invloed op het persoonlijke leven en op het werk. Hoe om zich te ontdoen van acne snel en goedkoop?

De “oorlog”. alle goede. Als de zaak begon, crèmes en zalven niet helpen – het is noodzakelijk om naar de schoonheidsspecialiste. Als een persoon niet en moet de huid in orde is, kunt u de voorbereiding van een masker van puistjes thuis, de onderdelen zijn goedkoop, je kunt ze kopen bij de apotheek.

Masker anti-acne voor de vette of gecombineerde huid

1f907928f005ba45145e5732b582f51a - Acne: hoe om zich te ontdoen van

Masker tegen acne

Een van de meest effectieve en snelle manieren om zich te ontdoen van acne op het gezicht is een masker van gele klei, essentiële oliën van tea tree en chloorhexidine.

Hoe werkt

Gele klei perfect reinigt de huid, neemt overtollige talg-klieren, dan trekt het vuil en de ontsteking. Tea tree olie heeft een uitstekende anti-bacteriële werking, chloorhexidine – een groot antiseptisch. Vanwege de eigenschappen van deze componenten, puistjes zijn gewoon een paar dagen.

Bereidingswijze

Te bereiden op het masker dat u nodig hebt om te meng een halve theelepel klei, een theelepel van chloorhexidine en een druppel etherische olie. Breng het mengsel op de acne spot en laat gedurende 2 uur. Spoel vervolgens met een vochtig wattenschijfje. Op de site van de toepassing van de tools kan een tintelend gevoel, dat loopt voor een halve minuut. Na het masker moet worden toegepast op de huid met een antiseptische crème. Indien nodig, kunt u de procedure herhalen na 4 uur, maar beter de volgende dag.

Maskers tegen acne voor de droge en normale huid

Voor de droge en normale huid het meest effectief is, is het masker van zink zalven en tea tree olie. U moet toevoegen ¼ theelepel van de zalf 1-2 druppels essentiële olie. De toepassing van het product lokaal op elk puistje en houd deze gedurende 15-20 minuten, vervolgens dep de huid droog met een stuk keukenpapier om het overtollige. Gebruik dit masker wordt aanbevolen twee keer per dag, ’s morgens en’ s avonds na het reinigen van de huid. Na de procedure, vergeet niet om de crème aan te brengen, bij voorkeur met een antiseptisch middel.

Maskers tegen acne voor de gevoelige huid

b808370169a4d598671ab735b805399c - Acne: hoe om zich te ontdoen van

Aloë Vera sap

Voor de gevoelige huid cleanser voor acne bereid uit aloë Sap en de baking soda. Aloë Vera heeft een anti-inflammatoire, een immunostimulerende werking en wond-helend effect. Soda grote bestrijdt schimmels en bacteriën. Het voorbereiden van het masker, meng een halve theelepel aloë sap en het bakpoeder vorm van een suspensie. Toepassing stip op puistjes met behulp van een wattenstaafje. Vingers niet! Houd gedurende 15-20 minuten, verwijder het teveel met een wattenschijfje. Het masker kan worden toegepast ochtend en avond en tijdens de dag. Na die moet u toepassen antiseptische crème.

Met behulp van de meest effectieve technieken, zult u uw huid mooi en gezond.