vrouwengeheimen

38def5c7ceedf3e018f899e1c65eb89f - 9 werkplek in het appartement
stijl

9 werkplek in het appartement

Meer en meer mensen streven ernaar om op afstand te werken. Het is handig, praktisch en behoorlijk vrij van de tijd doorgebracht op de weg van huis naar werk en terug. Productiviteit hangt af van het comfort van de werkplek. Zal praten over hoe om uit te rusten van de werkplek in het appartement.

1. Een aparte studie

38def5c7ceedf3e018f899e1c65eb89f - 9 werkplek in het appartement

Een Kast in de kamer

De eenvoudigste oplossing en op hetzelfde moment, niet altijd beschikbaar. Terwijl het spreken over het kind (of de kamer van een tiener), dan is dit een variatie op dit thema — er zijn ten minste twee gebieden: voor de recreatie en voor de opleiding. Het is voldoende om de ruimte te reserveren voor een Bureau om het natuurlijke licht dat van links (of rechts voor linkshandigen), en een goede bureaustoel met de juiste buigen, toezichthouders, armsteunen. Dit is de basis waarop de “geregen” ontwerpen, aanvullende elementen: planken, een kast met lades, planken, enz.

2. Gebied in de kamer

67c5dba6b161711369387619b77d5cdb - 9 werkplek in het appartement

De Kast in de slaapkamer

Voor de meeste van onze landgenoten, ongerepte extra vierkante meter leefruimte, dit is de meest populaire oplossing. De selectie kan worden “fysieke” — de lage partitie, rekken, scherm of slechts een stuk van het meubilair, bijvoorbeeld, een etui of een Kast. U kunt zelfs gebruik maken van de rack “ladder” voor huishoudelijke installaties. Liefhebbers van het Oosten, ontwerpers bieden aan gebruik te maken Japanse gordijnen-panelen — ze zijn niet alleen opgehangen op het venster en de “break” met hun hulp, de totale ruimte van de kamer. Het bedrag van het meubilair in dit geval wordt geminimaliseerd. Het ontwerp van de werkplek mag niet geslagen worden uit de Algemene inrichting van de kamer.

3. Bijkeuken

ef4bfea074673a01a8eae00bddd287da - 9 werkplek in het appartement

Bureau in de kast

In de residential Fund van de CIS-er zijn stalinki of verbeterde design-tijdperk “van het eind van de Brezjnev-tijdperk’, waarin het keukengedeelte is een paar vierkante meter. In feite, het is een kleine kamer, waar u kunt de tafel en stoel. Maar als de grootte doet er niet toe, dit is genoeg om te verwijderen van een deel van de muur met een deur, een gewelfde doorgang. In de bijkeuken om de tafel en hang een plank, een stoel, terwijl je werk te duwen onder het aanrecht in een kamer of hal. U kunt zelfs regelen dat de opening van een schuif-of tweevleugelige deur en sluiten van het kantoor na sluitingstijd. De kosten van deze variant van de organisatie van de werkplek in de vorm van onvoldoende ventilatie en de constante behoefte aan kunstlicht. Als voor de verlichting, dit kan gemakkelijk worden opgelost door de installatie van de armaturen. Ventilatie is moeilijker, maar als ze hier? Antwoord: alleen als u wilt volledige isolatie. Maar het is altijd mogelijk om te “absorberen” zuurstof is vanuit een aangrenzende kamer met natuurlijke middelen.

4. Niche

ff592dd94f767103205d791feefa3bf7 - 9 werkplek in het appartement

De Kast in de nis

Alkoof − bijna als een kleine pantry. Hoewel de werkplek is gelegen in een kamer, het opslaan van de ruimte en de aard van het bestemmingsplan zouden worden gerespecteerd. De bedels zijn verkrijgbaar in deze versie: verlicht en geventileerd, maar het is nog steeds een prive-ruimte. Ontwerpers houden van het maken van creatieve niche, zodat de kans op “poumnichat” en te dromen in termen van afwerkingen in overvloed.

5. Een Secretaris

d29102d38f957e814f4d0c5d08e9e76c - 9 werkplek in het appartement

Een Secretaris

De meest voorkomende werkzaamheden plaats in een kleine kamer model met een scharnierende klep, die automatisch overgaat in de maat. Het gebied is klein, maar voor degenen die in staat zijn tot het organiseren van een kleine ruimte in een plat, de optie is niet zo slecht. Op de planken kunt u een extra gedeelte, de modernisering van het ontwerp van het afgewerkte stuk van het meubilair. De voordelen liggen voor de hand − relatief snel op te vouwen, de deur in een staat van “gesloten” en niet om haar de ins en outs.

6. Transformatoren

1cdaf282387c53194b26afee506135c2 - 9 werkplek in het appartement

Werken Kast transformator

De voortzetting van het idee van de Minister, maar alleen anders. Bijvoorbeeld, een opvouwbare teller, bevestigd aan de muur, onder de plank of in het rek. Je kunt lenen van een idee van het Bureau met een sokkel op wieltjes, maar het is beter om een tafel op wielen als een “frame” voor meubels kasten of lage laden, en rol het uit in een werkende positie als nodig is.

7. Mobiele werkplek

33594f8649f18ca44be55c2506d94c39 - 9 werkplek in het appartement

Mobiele werkplek

Hetzelfde idee met wielen, maar alleen voor een stand-secretaire, die kan worden “vervoerd” van kamer naar kamer op elke beschikbare ruimte. Het voordeel in de dynamiek, wanneer er geen mogelijkheid is (familie omstandigheden) worden gekoppeld aan een bepaalde ruimte.

8. Glas-en opgewarmd loggia of balkon

20160371bcece4746e2c214672530b95 - 9 werkplek in het appartement

Onderzoek op het balkon

De complexiteit van de optie — verwarming, hoewel het probleem is opgelost met een “warme grond”. Deze home versie van office investeringen nodig, de betrokkenheid van de specialisten (hoewel de laatste is optioneel). Maar het is niet beperkt tot, verwarming, zal moeten nadenken over hoe warm te houden. Gevelbekleding, beglazing van loggia ‘ s − prioritaire items in het behoud van een comfortabele warmte. Waardigheid − volledige autonomie geen invloed op Rodney ‘ s persoonlijke ruimte.

9. Op de vensterbank

3dde07d8dfd76b5951523cb13db9fb82 - 9 werkplek in het appartement

Bureau vensterbank

Volgens de normen van de vensterbank moet niet hangen over de batterij, omdat dit interfereert met de convectie. In feite, de batterij is onder de venster − niet de beste plaats voor de locatie van de werkplek. Maar als we ons kunnen verplaatsen naar een lege muur, de vensterbank kan worden verhoogd tot de grootte van een normale maat, met name dat zijn hoogte ligt bijna op hetzelfde niveau. In dit geval zal je moeten accepteren dat de begeleidende trade-offs in de beperkte vorm van het kozijn gebied, maar hoeft niet elke dag te wijzigen van de dislocatie van de werkplek in het appartement. En, misschien, een beetje minder licht (althans overdag) met deze optie door de nabijheid van het venster te openen. Het uitzicht uit het raam − als geluk.

Accommodatie mogelijkheden bij verschillende (grote of kleine) appartementen bestaan en zijn niet beperkt tot één of twee. Het is eerder een kwestie van mentaliteit, gewoonten en financiële mogelijkheden.