vrouwengeheimen

e24b9a2ff983e29e9bb9733f3ffe5e8c - 8 super voedsel voor het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam
stijl

8 super voedsel voor het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam

Als het gaat om te schakelen naar een gezond dieet, vrijwel direct is er een thema van intoxicatie. Waarom accumuleren en deze schadelijke stoffen en hoe zich te ontdoen van hen? Zal u vertellen over de meest effectieve producten die gifstoffen uit het lichaam.

Waar zijn de giftige stoffen in het lichaam

De spijsvertering is het splitsen en het extraheren van bruikbare verbindingen, maar er is geen product (met uitzondering van water), die zou worden gelijkgesteld aan 100%. De resten worden uitgescheiden uit het lichaam van nature, maar het kleinste deel kunnen worden geplakt in de weg te deponeren in de darm -, lever -, nier-I. D. Deze deeltjes jaar zijn gedrukt, waardoor een gevaarlijke “coalitie” en beginnen met het produceren van schadelijke stoffen zoals oude kaas in het binnenste van de koelkast, eerst drogen, dan schimmels en vergiftigt de sfeer.

Dus we regelmatig een dosis van het gif van deze deposito ‘ s. Vaak doen we niet denken dat het een oorzaak van de ziekte, chronische vergiftiging leidt tot depressie, metabole aandoeningen, ziekten van de inwendige organen en het endocriene systeem, het verouderen van de huid en slechte uitstraling en vermoeidheid.

Daarom is de verbetering van het lichaam moet beginnen met detoxen, die kan thuis worden gedaan, balanceren op een bepaalde manier dieet en door producten die gifstoffen uit het lichaam.

Producten die toxines

Er zijn veel producten die helpen ons te reinigen van giftige stoffen, anders zouden we snel overwoekerd door hen. De makkelijkste en zekerste manier is zuiver water. Hoog vermogen om de toxines te elimineren de volgende 8 producten.

Avocado.

  • Deze groene vrucht is een opslagplaats van voedingsstoffen, het bevat een unieke stof – glutathion die effectief ontgift de lever en blokkeert meer dan 30 kankerverwekkende stoffen. Avocado helpt bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel en cholesterol, bevordert de afbraak en de verwijdering van gifstoffen. Avocado-olie is ideaal voor salade dressings, en het vlees van de avocado en kan worden gebruikt voor de broodjes.

Asperges.

  • Daarnaast zijn asperges rijk aan vitaminen A, b, E, C en de mineralen: fosfor, ijzer, kalium, calcium, bevat een speciale stof: asparagin, die de sterkste diuretisch effect op het lichaam en glutathion, die voert de functie van drainage van de lever en neemt gifstoffen, en vertraagt de veroudering van de cellen.

e24b9a2ff983e29e9bb9733f3ffe5e8c - 8 super voedsel voor het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam

  • Watermeloen

Watermeloen.

  • We kennen allemaal de sterke diuretische werking van de watermeloen en, als gevolg hiervan, helpt het lichaam te ontdoen van de decay producten. Vezels, die rijk is in watermeloen, heeft een absorberende werking op de slakken in de darmen en bevordert de verwijdering. Watermeloen helpt spoelen van toxines uit de lever.

Appels.

  • Unieke fruit – de Apple combineert een heleboel nuttige functies, waaronder de mogelijkheid om toxines te verwijderen. De overvloed aan voedingsvezels en specifieke chemicaliën: terpenen en flavonoïden die werken als een effectief reinigingsmiddel. Dat is de reden waarom de Apple dieet is een krachtige tool van ontgifting.

Groene thee.

  • De echte groene thee is in staat om zich te ontdoen van het lichaam van vrije radicalen en perfect reinigt de lever en heeft een diuretische werking. Drinken zonder melk en suiker. Je kunt doen drinken de hele dag en drink het in kleine porties per uur.

Amandelen.

  • De concentratie van vitamine E in de amandelen maakt het uitzonderlijk goed zijn voor de lever. Het helpt bij het elimineren van toxines, reinigt het bloed, verlaging van het cholesterolgehalte. Genoeg te eten 20 gram. noten dagelijks om maximaal voordeel te halen uit dit product. Het is niet allemaal de voordelen van amandelen, lees meer over de voordelen voor het lichaam, lees het artikel “

Walnut Almachtige

  • “.

Bosbessen.

  • Deze blue berry is een zeer rijke proanthocyanidinen natuurlijke stoffen die het bevorderen van de uitscheiding van giftige stoffen uit het lichaam. Bovendien, bosbessen bevatten natuurlijke mineralen die ervoor zorgt dat de bloedsuikerspiegel.

Ananas.

  De fytonutriënten die in de ananas helpt bij de afbraak van vetten en verwijder de decay producten, reinigt de darmen en de lever. Bromelaïne biedt bescherming tegen vrije radicalen en bevordert de celregeneratie.