vrouwengeheimen

994779572edb022bccbbd34844475c00 - 8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ' handleiding
kapsels

8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ‘ handleiding

Ook zo moe van saaie staartjes en vlechten banaal? U kunt kijken elke dag op verschillende manieren, waardoor het een minimale inspanning. Vertellen en tonen hoe gemakkelijk kapsels met hun handen. Waarschuwing: 8 super ideeën!

Romantische vlecht

Uw aandacht is eenvoudig uit te voeren kapsel. Ze ziet er fris en zacht, geschikt voor jonge meisjes. Dit kapsel is niet beschaamd om uit te gaan of in paren aan de Universiteit. Het korte haar ziet er niet nodig, dus geschikt voor eigenaren van lang haar.

994779572edb022bccbbd34844475c00 - 8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ' handleiding

Kapsel voor elke dag een deel van de top van de afdichting vast met een elastiekje. Neem de paardenstaart in de hand en de draad door de lus, zoals weergegeven in de foto. Trek de staart van de andere kant. Beneden, afdichting krullen met een rubberen band. Herhaal de procedure met de loop. Het maken van een “netting” loop naar de tips. Pak er meer haren in de volgende bundel aan de netten bleek cross — op — kruis met het vorige deel. Doe hetzelfde manipulaties met de rest van het haar, vlechten haar aan de kant, afleidende strengen lock onzichtbaar. Om te voltooien de romantische afbeelding invoegen live bloem, kleur gecoördineerd met de outfit.

Ongewone bundel

Dit type van het haar ideaal voor dagelijks gebruik naar school of naar kantoor. Dit is een snel en eenvoudig kapsel, maar ziet er origineel.

6fafef66b58bc575d02ab351fba775b6 - 8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ' handleiding

Gemakkelijk kapsel voor elke dag voor te Bereiden op het haar en maak een hoge paardenstaart. Lift it up. Draai strak het harnas, het bovenste deel van de clip onder de elastische band, de uiteinden vrij moet zijn om te vallen. De vorm van de lichtbundel. Zorg ervoor dat het weelderig. De uiteinden van de haren geplakt rond de bundel. Veilig met Bobby pins of barrette. Fix het kapsel met haarlak.

Vintage chic

Retro kapsels zijn populair dit seizoen. Op deze manier wordt op feestjes en bijeenkomsten. Het is geschikt voor jonge meisjes en vrouwen van boven de 30, op voorwaarde dat het haar is lang en gezond.

db172cde9ec7d926a83ef4da1a3b73d9 - 8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ' handleiding

Kapsel voor lang haar, rol het haar op de Krultang of rollers. De krullen moet groot en vloeiend. Verdeel het in twee gelijke delen. Een deel van het haar, wikkel vingers, iets maken op de gelijkenis van de geweven bagel. Veilig met Bobby pins. Gebruik 3-4 strengen aan de ene kant en 2 op de andere. De ene kant moet een beetje meer uitgewerkt. De rest van de haren kammen handen, zonder het gebruik van een kam — krullen rechtzetten.

Business lady

Zoals gevlochten haar en perfect accentueren een gevoel van stijl en smaak. Kapsel geschikt voor informele situaties, een ideale aanvulling op de strikte kantoor.

d084aded34357998c60f6b8b1ca214ee - 8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ' handleiding

Eenvoudige kapsel met uw handen Scheiden de bovenste sectie van het haar, verdeel het in twee gelijke zijden. Das te maken van een losse knoop. Vorm een tweede knooppunt. Vallen hieronder, geleidelijk aan het vastleggen van alle nieuwe strengen die uiteindelijk werden betrokken alle krullen. Bevestig de uiteinden met een rubber band. Kam het haar uiteinden onder het hoofd “pigtail”, bevestigt onzichtbaar. Kapsel is klaar!

Elegante bundel

Bundel — een geweldige aanvulling voor uw avond jurk. Het is geschikt voor een diner met je geliefde, Dating of het bijwonen van belangrijke gebeurtenissen, evenals voor naar het theater of naar de tentoonstelling. De lichtbundel is niet zo eenvoudig als de anderen, maar het is niet ingewikkeld. Het kapsel is heel goed mogelijk om te doen met hun handen, met stap-voor-stap instructies zullen u helpen.

5760faa2912eb8fa9fca7d68e7f39737 - 8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ' handleiding

Bundel met uw handen Verdeel het haar in 2 delen: het bovenste deel van het strand het dichtst bij het gezicht, tijdelijk vast in een knot, de rest is los van Het onderste deel van het haar en verzamelen in een hoge paardenstaart. Met de hulp van rubberen banden maken een “onregelmatige”lichtbundel. Het moet eruit zien als in een haast. De bovenkant van het haar pluis met je vingers en plaats de handen, dus dat was weelderig. Alle afleidende de uiteinden vast met spelden. Voor extra decoratie, gebruiken Bobby pinnen met stenen.

Een gedurfde staart

Dit kapsel past bij de meisjes — de rebellen die zijn vertrouwen in zichzelf en niet over de andere. U kunt dragen bij elke gelegenheid, het is geschikt voor de dagelijkse uitvoering van hun handen.

6fab8f1b5302aac55c50c6d6ac790877 - 8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ' handleiding

Haar staart Split het haar in drie delen: twee boven en één onder. Met de onderkant maakt een kant paardenstaart. Neem het bovenste deel en schroef hem op sleeptouw, om langs de eerder gemaakte staart. Neem een ander harnas van de onderkant van het haar opnieuw met een paardenstaart. Gebruik al het haar. Het ontwerp is op de zijkant. Je moet je over drie stukken. Zet de staart kant van een grote rubberen band.

Franse charme

Dit kapsel zal benadrukken je kwetsbaarheid en tederheid. Het kan worden gedaan voor een wandeling in het restaurant of op een romantische wandeling, als het geschikt is voor business dames. Uitvoering kapsels kost veel tijd en is geschikt voor de rol van “kapsel voor elke dag”.

e2e619735b0da6bf743eb439ba4bf0cd - 8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ' handleiding

Bundel met uw handen in het Haar moet een beetje vochtig is: niet doushite, of voor een kleine bestrooi ze met water. Het haar hoeft alleen maar in de hand en de vorm van een golf. Vervolgens schroef ze in de hand parallel aan het hoofd. Druk de patches stevig aan en het gebruik een belangrijke vaststelling onzichtbaar of haarspelden. Laat een klein deel van de Flirterige te vallen.

Vijf minuten

De naam spreekt voor zich — het is gemaakt in slechts 5 minuten, en zal de aanpak van deze optie voor een scenario voor eigenaren van lang haar.

0fc0240ac53e841d34fb8d49550b4f19 - 8 makkelijke kapsels voor elke dag met hun handen: stap-voor-stap foto ' handleiding

Het haar elke dag met je handen en rol de lok. Verdeel het in gelijke helften. Selecteer de sloten dichter bij het gezicht, en tijdelijk niet aanraken. Van de rest, een strakke knoop. Das een knoop en dan een andere, beweegt naar de top. Bevestig de uiteinden aan de binnenkant. Links in de buurt van het gezicht van de haar in het huwelijksbootje stappen, een paar strengen release. Kapsel is klaar!

Al deze kapsels eenvoudig zelf te doen thuis, zonder toevlucht te nemen tot de dure master. Ik hoop dat de foto ‘ s en stap voor stap het verhaal zal je helpen om elke dag anders en dwingend.