vrouwengeheimen

42858dba11cff529b0e4f79c091f89fa - 7 manieren om de zorg voor je handen thuis
stijl

7 manieren om de zorg voor je handen thuis

Koud weer, agressieve actie van huishoudelijke chemicaliën, het negeren van de verzorging van handen verandert in een hoog droge en verouderende handen. Beschrijf enkele nuttige procedures voor de verzorging van handen thuis te helpen houden hun jeugd en schoonheid.

1. Siliconen handschoenen

Siliconen handschoenen voor de hand care heeft een dubbele structuur. De bovenste laag bestaat uit geweven materiaal, luchtdoorlatend en niet belemmeren van de warmteafvoer. De binnenkant is gevuld met gel, die bestaat uit het regenereren van natuurlijke oliën: druivenpitten, avocado -, jojoba -, olijf -, en vitamine E.

Het resultaat is bereikt door het thermische effect. Langdurig contact van de gel met de opperhuid verbetert de bloedsomloop, het versnellen van de stofwisseling. Verbetert de spanning van de huid wordt gladder, ziet er fit en jeugdig, verzacht de nagelriemen, versterkt de nagels. Siliconen handschoen is een eenvoudige manier thuis handverzorging.

Contra-indicaties – open wonden, eczeem, diabetes, allergieën.

2. Paraffine

Produceert een krachtige verjongende effect. Paraffine voor handen kan thuis worden gedaan. Voor toepassingen moet een bad, elektrisch verwarmd, gezuiverde paraffine, plastic handschoenen, crème, scrub.

Voordat de procedure, je handen wassen scraborough, massage bewegingen wrijft u de crème. Smelt tot een comfortabele temperatuur paraffine dip de borstel in de container, waardoor het bevriezen van de grond, herhaal de procedure 2-3 keer. Draag handschoenen gemaakt van de film op de top van een andere stof. Na 15-20 minuten wordt de paraffine verwijderd.

De resultaten zijn merkbaar vanaf het eerste moment: uw huid is fluweelachtig glad, elastisch, goed verzorgd.

Paraffine is verboden op exacerbaties van chronische ziekten, koorts, ziekten van het hart-en vaatstelsel, diabetes.

3. Peeling

Betaalbare zorg thuis voor elke vrouw peeling. Zachte reiniging met een borstel of een kleine schurende deeltjes celvernieuwing van de opperhuid. De huid wordt elastisch, fluwelig.

Voor thuis-peeling passen: suiker, zeezout, fijn gemalen, vers gemalen koffie, graan. Voeg olijfolie toe of losgeklopt ei dooier, mix, op de borstel en spoel af met warm water.

Schillen is niet verricht in strijd met de integriteit van de huid, allergieën.

4. Hand massage met olie

42858dba11cff529b0e4f79c091f89fa - 7 manieren om de zorg voor je handen thuis

Hand massage

Verbetert de doorbloeding, versnelt de stofwisseling, vermindert vermoeidheid, fijne lijntjes en rimpels.

Plantaardige olie voor de hand zorg: regenererend (olijf) extract (abrikoos, duindoorn), een hydraterende werking (druivenpitten).

Olie, verwarmd in een waterbad, op de borstel in een cirkelvormige beweging, het wrijven van elke vinger, buiten-en achterzijde van de hand totdat het volledig is geabsorbeerd.

Massage kan niet worden uitgevoerd wanneer de schade aan de huid en zijn overgevoelig voor het oliën.

5. Glycerine

Apotheken verkopen “spreker” voor de verzorging van de handen is een mengsel van glycerol met ammoniak. Glycerine vormt een dunne film die voorkomt verdamping van vocht, hydrateert. Geeft een gladde, zachte handen. Grote volumes van de droge huid. Gebruikt als ingrediënt voor maskers en baden.

6. Natuurlijke zeep voor de handen

In de samenstelling van zeep kunt u kennismaken met de onderdelen die drogen de huid. Voor goed onderhoud is het beter om te kiezen voor natuurlijke zeep met etherische oliën, zoals lavendel, duindoorn, olive. Deze zeep in de winkels is een beetje duurder, maar om het behoud van de schoonheid van de huid van de handen, kan het zich veroorloven. Om geld te besparen, Natuurlijke zeep kunt u thuis. Het voordeel is tastbaar.

7. Comprimeert en maskers bij de hand

Dergelijke behandelingen van de huid effectief wanneer gebruikt systematisch (minstens 2 keer per week). Voor kompressen gebruikt afkooksels van kruiden met de toevoeging van plantaardige oliën, vruchtensappen, fruit en groenten. In een warme oplossing bevochtig een gaasje, die vervolgens verpakt borstel. Een compositie voor maskers wordt rechtstreeks aangebracht op de huid.

De ingrediënten zijn individueel geselecteerd. Droogheid van de huid van de handen verwijdert: weegbree, calendula, olijfolie, honing, wortel sap. Verjongen: aardappel bouillon, havermout, eigeel, honing.