vrouwengeheimen

99ac19accbddc04f0b5a759a00738a70 - 6 manieren om podvoroty jeans
stijl

6 manieren om podvoroty jeans

Podvoroty op de jeans is een zeer populaire en moderne trend niet alleen onder jongeren, maar ook onder mensen in de leeftijd!

99ac19accbddc04f0b5a759a00738a70 - 6 manieren om podvoroty jeans

Manchetten op jeans is een van de meest actuele trends. Dat hij ons zo heeft liefgehad dat sommige niet kunnen verlaten, opgerolde broekspijpen, zelfs bij strenge vorst. Maar dit hoeft niet altijd met succes, want een stijlvolle podvoroty jeans is een wetenschap. Haar en vandaag gaan we leren.

De oorsprong van de trend

Fashion historici (Ja, een dergelijk beroep ook) niet kunnen komen tot een consensus, uiteindelijk hebben wij besloten op, Waar de mode voor de manchetten. Er zijn verschillende officiële versies:

    Deze echo ‘ s van de mode van de Amerikaanse informele subculturen van de 80-ies; de Stijl is ontstaan tussen de schaatsers en werd opgemerkt door ontwerpers; het Oplossen van een puur praktisch probleem, de mensen opgerolde jeans voor een meer comfortabele rit op de fiets of een werk.

Elk van de bovenstaande opties is de plek om te zijn, maar de meeste hebben de neiging om het eerste. Maar dit betekent niet dat de inspiratie voor het maken van een modern imago te trekken in oude foto ‘ s. Nemen ze op basis van moderne ontwerpers hebben blies nieuw leven in hen.

Hoe podvoroty jeans

Meisje je Kan maken stijlvolle opgerold letterlijk op elk model van hun jeans, genoeg om te weten dat de basis regels.

Podvoroty op een skinny jeans hebben hun eigen karakter, meer specificiteit is ze model skinny, maar we moeten aanpassen om hem in de boeien slaat, maar nog steeds zo dat het leek stijlvol. Brede manchet – dit is niet een optie vanwege de smalle pijpen zal het comprimeren van de voet, bovendien, daarnaast, en stretch. Omdat het zich richt op een smalle plooi wordt op twee manieren:

Symmetrisch. Geschikt voor wie houdt van om in alles. Gemaakt van een duidelijke en juiste letterlijk in twee stappen: van de rand van de gevouwen letterlijk 1.5-2 cm, en herhaal. Wij zijn een nette dubbele podvoroty kleine breedte, die de enkel.

eb8f91fbadebf0c306e44dffca7d504d - 6 manieren om podvoroty jeans

0fcc5eb1855584453eb608c6616784ee - 6 manieren om podvoroty jeans

Slordig. In een kwestie van minuten uw gebruikelijke overbelicht jeans zal worden omgetoverd tot een stijlvolle casual. Weer beginnen met de rand, die opgevouwen op dezelfde breedte. Maar de tweede inversie is gedaan slechts op één zijde van het been, dus iets verdraaid de manchet op de jeans.

8cfa15ddac7f8996e3698531ba7e0534 - 6 manieren om podvoroty jeans

Een andere optie is een interne podvorot. Deze truc is de toevlucht tot het meest vaak in gevallen waarin het noodzakelijk is om te verkorten van de poot zonder podseleniya. Smalle modellen het werkt perfect: wikkel de broekspijp van de jeans tot de gewenste hoogte en strijk de naad met een strijkijzer.

Met brede jeans is een iets ander verhaal, omdat ze niet houden van goede vorm. Geef aan dat spreken over brede, bedoelen we niet bell bottoms, omdat deze modellen kijken met manchetten op zijn minst belachelijk. De wide-leg silhouet ziet er spectaculair uit met zulke opties podvorotov:

    Gemiddelde podvorot brede jeans verkregen wanneer de breedte van het veld van de strook is ongeveer 3 cm dik stof genoeg om een inversie meer subtiele kan twee;

99e227043a935a7dd1246ef6465ed0b9 - 6 manieren om podvoroty jeans

    Een grote aan te pakken. Hier is een stap aan te pakken op een jeans kan variëren binnen 5 tot 10 cm, afhankelijk van de modellen;

94b4eb436445a80fb10f246a042e5757 - 6 manieren om podvoroty jeans

    Daugiausia. Geschikt voor al te grote jeans. De eerste rand van het been overgaat in 1.5-2 cm, en dan is er gek op één zijde, waardoor de gewenste breedte, en dan is de dubbele podvorot. Op deze manier kunt u elke variant van de manchet;

401b663315ec8b3605c7886815a0aab3 - 6 manieren om podvoroty jeans

    Informeel. Hier kunt u zich te Uiten, het maken van verschillende grootte of de vorm van de manchet van de jeans, maar in het maken van dergelijke experimenten moet denken aan de manier waarop tot in het kleinste detail.

2d5ce62c27a914cb2370bfec951765ab - 6 manieren om podvoroty jeans

De techniek van het maken van revers voor mannen jeans is niet verschillend van de hierboven beschreven, maar het geheim van de mannen de manchetten is dat ze moeten worden gecombineerd met de geselecteerde schoenen en rekening te houden met de hoogte. Het maken van podvoroty, de Man moet onthouden dat de rand moet strikt worden op het niveau van de bovenkant van de Schoen. Laat de blootstelling van de enkel, voor meisjes (in dat dit deel van het been is veel sexier). Open gebieden alleen toegestaan in de beelden, waar sokken is opgevat als een licht accent.

Een andere ongeschreven regel – hoe lager de hoogte, de dunnere podvoroty. Brede revers zal het nog meer op de hurken, omdat het beter, of zelfs te weigeren, of om de minimale breedte.