vrouwengeheimen

568512a21e9c8910b4f8426dba91d678 - 5 tekenen van goede tools voor haarverzorging
stijl

5 tekenen van goede tools voor haarverzorging

De schappen staan vol met aanbiedingen voor het kopen van hulpmiddelen voor haarverzorging. Hoe onder hen te kiezen voor een hoogwaardig product dat zal het haar gezond en mooi? Zal je vertellen hoe je een goede remedie voor haarverzorging.

Elke vrouw lief voor je haar, omdat ze – een van de belangrijkste decoraties. Goed verzorgd, gezond haar in de omstandigheden van het leven in de grote stad is een resultaat van goede zorg, zelden een geschenk van de natuur. Het oppakken van de middelen die u nodig hebt om aandacht te besteden aan hun samenstelling. Goede cosmetica moet ten minste bevatten de volgende ingrediënten.

Nutritional lipids

Menselijk haar bevat grote hoeveelheden lipiden opgenomen in het membraan van de cellen van het haarzakje. Elke dag verliezen we lipiden gevolg van contact van je haar met water, de lucht, de zon. Lipiden maken het haar glad en gezond, Geven het haar Glans, zodat de voorraad moet worden aangevuld regelmatig. Het lichaam is niet in staat om volledig te herstellen van de ontbrekende aanvoer van lipiden, en daarom moeten ze hulp van buiten in de vorm van shampoos, maskers, lotions. Het kopen van een haar, let dan op het etiket, een goed hulpmiddel moet bevatten in de samenstelling van de lipiden.

Keratine

Haar bestaat uit proteïne en de noodzaak van een permanent gebouw materiaal. Keratine is een zeer sterk, en is verantwoordelijk voor de weerstand van het haar tegen mechanische belasting. Als een voldoende hoeveelheid van keratine in het haar, zij niet langer broos en split, gemakkelijk te dragen, de kleuren en de dagelijkse styling. Eiwit, komt samen met de producten, rechtstreeks vul haar met vitale kracht en sterkte.

Belangrijke eiwitten

568512a21e9c8910b4f8426dba91d678 - 5 tekenen van goede tools voor haarverzorging

Wassen van het haar met shampoo

Eiwitten zijn verantwoordelijk voor de regeneratie van het haar, voor het onderhoud van de structuur, zorgen voor gladheid, elimineren porositeit, die leidt tot de vernietiging van de structuur van het haar, voorkomen van gespleten haarpunten en breuk. Betekent aan de zorg van haar moet bevatten eiwitten van zijde en tarwe, die efficiënt vult de gaten in de structuur van het haar, maakt glad oppervlak, niet zodat het haar verliest voedingsstoffen en vitamines. Plantaardige eiwitten vul het haar calcium en eiwitten, die nodig zijn voor het behoud van de elasticiteit, Glans en sterkte. Ze kunnen worden gevonden in shampoos, balsems, conditioners, serums en andere middelen

Natuurlijke oliën

Haar zorg is onvoldoende, als je niet gebruik maken van natuurlijke oliën. Haar behoeften van voeding en energie. Effectief haar vaak bevat plantaardige olie. Ze verzadigen van het haar met vitamine E en essentiële vetzuren die nodig zijn voor de haargroei, onderhouden Glans en gezondheid. Het is het meest geschikt voor haar olie van Shea boter en teunisbloem.

b00539fe3dc64eae28b72a150b6c5b0d - 5 tekenen van goede tools voor haarverzorging

Olie voor het haar

Shea boter

    • bekend om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen, maakt het haar meer zacht, beheersbaar en glanzend. De olie is rijk aan vitaminen, die, wanneer toegepast op haar rechtstreeks, hebben een sterk herstellend effect. Fondsen met Shea boter is aanbevolen, voor beschadigd, gekleurd en droog haar.

Teunisbloem olie

    • bevat grote hoeveelheden linolzuur, die verantwoordelijk is voor de gezondheid en jeugdigheid van de haar, bevordert hun groei en regeneratie.

Argan olie

    geeft het haar Glans, herstelt de haarstructuur beschermt tegen UV-stralen, helpt om zich te ontdoen van haar verlies.

In de middelen voor haarverzorging, kunt u ook een andere oliën, die geeft ook aan dat de kwaliteit van het product.

Provitamine B5

Haar behoeften van de verschillende vitaminen, is het meest belangrijk voor hen zijn de elementen van groep B. Vitamine B5 bevat Pantotheenzuur, die verantwoordelijk is voor de soepelheid en de elasticiteit van het haar. Vitamine verrijkt je haar met kracht en energie, helpt bij het overwinnen van de schadelijke effecten van het milieu.

Kwaliteit godovoe betekent voor haar moet om ze te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon en bevatten een UV-filter. Handig zou het vermogen en de middelen te bieden thermische bescherming van het haar.