vrouwengeheimen

8a716f2154d0daa09e5b1836873fc6fa - 4 manieren om bad voor de nagels met zeezout
stijl

4 manieren om bad voor de nagels met zeezout

Zeezout bevat essentiële elementen fluor en jodium. Hun gebrek aan onmiddellijk zichtbaar als nagels. Daarom voedingsstoffen kan rechtstreeks worden geleverd aan de nagelplaat. We praten over 4 effectieve en eenvoudige recepten baden voor nagel met zeezout. Ze hebben een helende werking en zal helpen om de nagels perfect.

Zout gebruiken

Zout is een mineraal, dat bevat veel nuttige elementen die nodig zijn als de lucht onze nagels te versterken en schoonheid. Een eenvoudige methode van de zorg – versterking van het bad voor de nagels met uitzicht op de zee zout is, zal helpen bij het oplossen van het probleem van broze en splijtende nagels. Voor het uitvoeren van deze procedure regelmatig. Het resultaat is weergegeven in ongeveer een maand als u kiest voor het uitvoeren van deze procedure elke drie tot vier dagen.

Recepten baden met uitzicht op de zee zout

8a716f2154d0daa09e5b1836873fc6fa - 4 manieren om bad voor de nagels met zeezout

Zee zout voor de nagels

Ter versterking van de nagelplaat

Je moet zorgvuldig roer een eetlepel apotheek zeezout in 100 ml room en duik met zijn vingers in de vloeistof gedurende 15-20 minuten. Een goed effect wordt verwacht van de reguliere laden van plantaardige olie en een theelepel zout.

Voor het verbeteren van de werking van het bad zal helpen:

    een paar druppels jodium. Het versterkt de plaat, waardoor het meer solide en glad. vitamine E. Het is verantwoordelijk voor de cel regeneratie, stimuleert de groei van de platen en helpen om te groeien soepele en sterke nagels.
Tegen het schillen van de nagels

Een lepel zout in een half Kopje van het warme Appel cider azijn (kun je vervangen door sinaasappelsap), voeg dan een half Kopje lichtjes opgewarmd, plantaardige olie (zonnebloem-of olijfolie), duik dan in de toppen van je vingers in de vloeistof gedurende 15 minuten.

Bovendien, in het bad, u kunt toevoegen:

    essentiële olie van citroen of sinaasappel. Het bevordert de groei en verhoogt de gladheid van de nagel. Een vergelijkbaar effect kan worden verkregen door het toevoegen van een kleine hoeveelheid van de natuurlijke sap van citrusvruchten. vitamine a in de olie oplossing. Het zal helpen de nagels te meer solide en stevig. olie van ceder, den en bergamot. Het perfect versterkt de nagels en helpt tegen lamineren.

En in dit artikel wordt beschreven 10 manieren om te behandelen splijtende nagels.

Tegen vergeling

Warm gefilterd water en roer met een grote lepel zeezout en in een oplossing om te voorkomen dat mijn vingers 15 minuten.

Om de efficiëntie te verbeteren:

    het sap van een citroen. Het heeft een goede bleken eigenschappen en helpen bij het verwijderen van gele vlekken van de nagels. essentiële olie (een paar druppels) van citroen of eucalyptus. Het geeft de nagel plaat een gezonde roze tint en transparantie.

Van broze nagels

Het voorbereiden van het bad met zeezout aan het versterken van nagels heb je nodig: een half Kopje warm de olijfolie voorzichtig mengen een volle eetlepel zout, druppel een beetje jodium en laat afkoelen tot kamer temperatuur en een bad te nemen voor 15 minuten. Ook een goede versterking is het resultaat van de dakbanen op basis van aardappel bouillon met een lepel van de zee zout en jodium.

U kunt toevoegen aan het verbeteren van het effect naar de oplossing:

    een beetje (een paar druppels) etherische olie van bergamot of grenen, exotische ylang-ylang en Siberische pijnboom. Zij dragen bij aan de gezondheid van de nagel, het stimuleren van de groei. cranberry sap, bessen en rode bessen. Het verrijkt de vitamine plaat en maakt de nagels sterker. glycerine. Een paar druppels glycerine zal bijdragen tot een vlotte en sterke nagels. vitaminen C, E, En in de vorm van olie oplossing. Vitaminen zijn essentieel voor een betere nagel groei, ze zal zeer sterk en bestand tegen breuk nagels.