vrouwengeheimen

5ef2296870cb5f6d55e471d19cdc8e07 - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht
stijl

3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

De perfecte hoofddeksels moet door twee eigenschappen: ten eerste, hij moet goed zitten en ga naar de vorm van het gezicht, en in de tweede plaats dient te voldoen aan haar belangrijkste doel is te warm-up van het hoofd.

5ef2296870cb5f6d55e471d19cdc8e07 - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

Om het meisje te vinden, enthousiast beschrijven van zijn hoed is erg moeilijk, omdat de meeste van ons zijn steeds de verhoging is uitsluitend te wijten aan de noodzaak, want we hebben de winter duurt bijna de helft van het jaar. Cap is een stabiele Vereniging met belachelijke standpunten, geëlektrificeerde haar en beschadigd haar.Echter, deze aanpak is heel verkeerd, omdat deze hoed zal in staat zijn om niet alleen een noodzaak, maar een element van de stijl. En geheimen waarmee dit kan worden bereikt, zullen we delen.

Het geheim van de eerste: een selectie van hoeden voor uw gezichtsvorm

Over het algemeen, hier en geheimen-nee, nee, na de selectie moet rekening worden gehouden met slechts één factor – de header moet een benadering van de vorm van je gezicht tot ovaal. Deze afbeelding wordt beschouwd als de benchmark voor die te streven bij het kiezen van een bril, make-up, wenkbrauw te vormen, kapsels en, natuurlijk, hoofddeksel, want het speelt een grote rol in het creëren van een harmonieus beeld.

a601219451f3d6577a557680251de365 - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

Meisjes met een ovaal gezicht vraag me nog vaak af hoe kies je een hoed volgens de vorm van het gezicht, omdat ze zien er geweldig uit met elke stijl. Maar de opties die hopeloos bederven de afbeelding, is er nog steeds. Ten eerste is deze hoed-kap of Snood, gedragen op het hoofd. Ja, het is handig en praktisch, maar in dit geval praktisch niet spelen goed, utagulov beeld. Als voor de andere trend-modellen, ze moeten praten afzonderlijk:

Neemt. Dit is een van die universele modellen, die niet alleen altijd relevant, maar past perfect op elk type van de persoon, het belangrijkste ding – het is goed om te dragen. Neemt niet gewoon de harde vilten hoed die voor het eerst opkomt. Het kan worden gemaakt van elk materiaal: warm superfijn cashmere wol, Angora, of zelfs met de hand gemaakt. Het kan worden ingericht met een broche of een meer agressieve details, steliarova voor een specifieke afbeelding.

bfa351ea0e18dced410274bcf76c40b5 - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

b6c5cc5defb4d1eab2d3bd3f60b315e2 - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

Als je praat over hoe sokken, zoals je misschien hebt geraden, ovale gezichten ziet er geweldig uit in elke variant, maar met de andere moet een beetje werken: voor vierkante gezichten van de perfecte optie met een open voorhoofd en een volumineuze hoofd (deze plooi zal verzachten de jukbeenderen, waardoor ze meer glad), de face-driehoek juiste asymmetrie doen de plooi zodat het vormde een hoek parallel met de hoek van de jukbeenderen, deze techniek werkt het beste met een rond gezicht, maar dan is de asymmetrie moet meer glad erg speels uit te kijken van onder de pet van een pony.

2881d63f5301f9f11f7a5743f570ac8a - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

Vjazannaja een cap. Hoe kies je een gebreide muts met de vorm van het gezicht is niet bekend, want de juiste keuze te maken tussen de vele vormen en texturen is niet zo simpel, om te helpen hier kunt alleen intuïtie en gezond verstand. In een situatie met hoed mode trends moet niet de belangrijkste factor, omdat ze niet altijd.

ab1cf3f6ffe4b76b37b3986c338520b9 - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

Dunne langwerpige caps – ideaal voor ronde gezichten, terwijl voor langwerpige of vierkante, ze categorisch niet passen, want stress is hun geometrie. In andere gevallen, de beslissende factor is niet de structuur maar de pasvorm: vierkant gezicht, zoals in het geval van de baret, versieren cap, met een volume op de achterkant van zijn hoofd en het openen van zijn voorhoofd, asymmetrische pasvorm aan de ene kant zal de balans van de hoekigheid van de driehoekige en hart-vormige gezichten.

36703688cd8af18fab0f963cc181eb06 - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

9e00323ef876396c6dbcf475ad11673c - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

Dat is, na te denken over hoe om te kiezen van de juiste hoed volgens de vorm van het gezicht, moet u slechts één regel – hoed moet verbergen en niet de tekortkomingen aan het licht.

Een bont hoed. In een land waar de winter duurt zes maanden, deze accessoire is in het bijzonder relevant. Als vroeg om na te denken over zijn keuze is niet noodzakelijk in het licht van de beperkte modellen, is er vandaag een hele veld voor het experiment. Zelfs een eenvoudige hoed kan zitten in totaal verschillende manieren: de meisjes met een vierkant gezicht is het beter om te bind de “oren” op zijn hoofd (dit geldt voor alle typen behalve driehoekig), eigenaren van de ronde een beetje beter te openen, het voorhoofd, de indrukken van de hoed terug op zijn hoofd, maar vrouwen wiens gezicht vorm dichter bij de driehoek of het hart, “oren” is beter links unleashed, als ze compenseren voor de ontbrekende volume in de wangen.

2cd759e5a82e3144c278dee50263572e - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

Bontmuts hoeden voor degenen die behoefte hebben aan een beetje rond gezicht en een stevige kin. Ideaal voor langwerpige vlakken lage bont hoed stevig op zijn voorhoofd.

Dezelfde regels werken in situaties waar je moet op te halen een hoed voor de mannelijke vorm van het gezicht.

Het tweede geheim: de combinatie met bovenkleding

Voor iedereen die niet een geheim dat de accessoires zijn geselecteerd op basis van de resterende principe, dat is onder het voltooide beeld. Omdat het zo belangrijk om te begrijpen hoe ze opgaan in bovenkleding. De neiging om te meng alles met alles wat niet altijd werkt, en dus ook het risico om zich belachelijk te hoog. Wij bieden u een selectie van de meest succesvolle combinaties:

Sport-jas of een jas. Beide van deze outfit uitzending een soort van ontspannen en vrije manier, omdat hier de keuze is zeer breed en hangt meer af van gelaatstrekken. Ook kijken ze in tandem met een bontmuts met oorschelpen, gebreide of gehaakte hoeden van verschillende vormen, originele kijk en een muts met bont POM-POM of gebreid. Met de jas ziet er geweldig uit en de sjaal-Snood, zijn gemakkelijk getransformeerd in een hoed.

f55592d1629943bfcb87466b80217b8f - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

c461fb589b34321a9edaa694398357cc - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

De vacht. Hoe te kiezen voor een hoed om de vacht dacht waarschijnlijk elk meisje, omdat dit beeld heeft een vordering op de ernst van het probleem, dus ga niet alle modellen. Een klassieker van het genre – het zeker. Brei, vilt, van brei-of – past om elke stijl en het type van de vacht.

5e8f04c02e7a9cd257085e9ed487543b - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

eb504eed82574612afe41e10b45508ba - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

De tweede optie – grote gebreide hoed, die kan worden verlengd sjaal. Bont mutsen zijn alleen geschikt in het geval dat de bovenkleding heeft bont elementen, maar het oor flappen worden alleen geschikt in combinatie met voorzichtige, niet overladen met onnodige details van de jas.

De vacht. Dit is misschien wel de moeilijkste optie, omdat in de hoofden van velen, de luxe van deze outfit goed, kan niet gecombineerd worden met bijvoorbeeld een dagelijks item als een hoed. Niettemin, de huidige manier stimuleert u om het wissen van alle grenzen en doorbreken van stereotypen.

d7ffbbda1f103c5f0c97a0b799d05306 - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

Alle gebruikelijke duet met bontmuts, dat is al achterhaald, het is van mening dat dit veel te druk, want het is beter om gebruik maken van een tegenstelling. De beste opties is een hoed, ushanka, bont duurt (maar het betere pick-up van de vacht) en kubanka.

5c4a3e6672cc05b4376a1ba9f25377f2 - 3 geheimen die je moet weten, het selecteren van de hoed vorm van het gezicht

Met bontjassen aangepaste jeugd gesneden zal worden gecombineerd gebreide mutsen met POM-POM mutsen of sokken. De elegantie van de afbeelding geeft een hat-sluier. En natuurlijk de vilten hoed (net moet voorzichtig zijn om de breedgerande modellen die zijn moeilijk aan te passen harmonieus in de afbeelding).

Geheim drie: kleur selectie

Hoofdtooi frames onze ogen, dus de kleur kan drastisch invloed op ons uiterlijk. Als u missen-factor en hoe om te kiezen van de kleur van de mutsen te staan, krijgen we een resultaat ongezonde, ziekelijk uiterlijk en benadrukken alle onvolkomenheden. de regels van de selectie van de kleuren is zeer eenvoudig:

    Bruine ogen en donkere haren en is het beter om te kiezen verzadigde en heldere tinten van Bourgondië, Marsala, cherry, die alleen accentueren van de natuurlijke helderheid van de weergave. Van pastel tinten is het beter om te weigeren, om er niet te bleek en moe; Rode dames zullen hebben om alle warme tinten omdat ze alleen een aanvulling op de “vurige” uiterlijk, maar koud of felle neon kleuren is het beter om niet te kopen; Blond is beter te verwaarlozen beige dat zal opgaan in, en de voorkeur te geven aan delicate blauwe, groene, grijze tinten.