vrouwengeheimen

cfd5fd91251c95016528b78e8984bd3c - 15 recovery producten van de stofwisseling
stijl

15 recovery producten van de stofwisseling

De restauratie van de stofwisseling wordt rechtstreeks beïnvloed door voedsel. Wat te eten om je stofwisseling bevorderen? Vertel je over 15 voedingsmiddelen die van invloed kunnen zijn op het versterken van metabolische processen in het lichaam.

Voor een goede gezondheid en het behoud van het lichaam op een normaal gewicht is nodig voor het bewaken van de werking van het lichaam. Met de leeftijd, de stofwisseling begint te werken slechter en langzamer, en dit leidt tot een lichaam vet en gewicht te krijgen, en problemen met het endocriene systeem als geheel.

Om te herstellen van de stofwisseling die u nodig hebt voor het verrijken van uw dieet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, vitamines, minerale stoffen, aminozuren en eiwitten, vetten en koolhydraten beschikbaar voor een snelle splitsing.

Producten in de verbetering van de energie-stofwisseling

cfd5fd91251c95016528b78e8984bd3c - 15 recovery producten van de stofwisseling

Producten herstel van de stofwisseling

Groene thee

  • – drank, rijk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen, aminozuren, die de spijsvertering versnellen.

Kool

  • – het product dat het onmogelijk is om vet te krijgen. Om te verteren kool het lichaam geeft meer energie dan het ontvangt. Om gezond te blijven, je moet regelmatig eten een soort van kool (broccoli, spruitjes, kool, etc.).

Pompoen

  • – het product is zeer gunstig voor het lichaam. De pompoen kan worden gegeten rauw, gebakken, gekookt. Het is het ideale product om te herstellen van metabole processen.

Havermout

  • – ideaal product om de dag te beginnen. Bevat eiwitten, vetten en koolhydraten die gemakkelijk kunnen worden verteerd. Havermout omgaat met de ‘lancering’ van metabole processen.

Turkije

  • – in de top vijf producten die het herstel van de stofwisseling. Eiwit omgezet naar vet, de vertering kost veel energie. Door het drinken van een voldoende hoeveelheid eiwit is vermoeidheid het verlangen om iets te eten zoet.

Kaneel

  • – de spice maakt de insuline in energie en niet in vet. Voeg kaneel naar granen, koffie of doen

Drankjes met kaneel

  • .

Gember

  • – specerij, die wordt gebruikt in de voedingsleer. Gember breekt het vet af, versnelt de stofwisseling en de spijsvertering.

Pruimen

  • – gedroogd fruit, het reguleren van het spijsverteringskanaal, elimineert vrije radicalen, verbetert de energie-stofwisseling.

Gedroogde abrikozen

  • zoals pruimen, is van invloed op de stofwisseling. Product getoond om te voldoen aan de behoeften van het lichaam voor snoep. Gedroogde abrikozen bevatten ook veel calorieën, om betrokken te raken ze niet.

Greens

  • – peterselie, dille, rucola, koriander, Basilicum. Kruiden versterkt het immuunsysteem, vertraagt het verouderingsproces, verbetert de opname van voedingsstoffen, reinigt het de darmen en herstelt de stofwisseling.

Oranje

  • een onmisbaar fruit te bevorderen de spijsvertering. Bevat vitaminen en mineralen nodig om het verbeteren van de stofwisseling. Regelmatige consumptie van sinaasappels helpt bij het verlagen van cholesterol en bloedverdunners.

Lever

  • – producten die rijk zijn aan eiwitten, verrijkt met vitaminen A, C, D, b, ijzer, koper, calcium, chroom, fluoride, kali en andere elementen die verantwoordelijk zijn voor het juist functioneren van metabole processen. Het is beter om te kiezen voor rundvlees of kip lever, als ze minder calorieën.

Peer

  • – het versnellen van de stofwisseling, reinigt het lichaam van gifstoffen, bevat grote hoeveelheden anti-oxidanten.

Beets

  • – knolgewas dat helpt het lichaam te reinigen van giftige stoffen, verbeteren van het werk van maag-darmkanaal. Handig voor mensen die lijden aan overgewicht. Bevordert de uitscheiding van cholesterol, regelt de processen van de stofwisseling.

Courgette

  in de structuur bevatten grote hoeveelheden vitaminen en mineralen. Hulp bij de spijsvertering, verbeteren de immuniteit, het bevorderen van de uitscheiding van cholesterol, een gunstig effect op de energie-stofwisseling.

c4cb97afe5d4acc83bdac8b4ceea452f - 15 recovery producten van de stofwisseling

Water voor de stofwisseling

Andere manieren om te verbeteren van de stofwisseling

Naast het eten, voor het herstel van de stofwisseling, moet u:

  een actief leven leiden, veel water drinken, meer tijd doorbrengen buiten, bezoek aan het bad of de sauna, het normaliseren van een stoel om stress te vermijden.