vrouwengeheimen

c1ef0c7bc2e00ba4a3eb7c9cad2c5ea7 - 12 redenen om meer toe te voegen sla aan uw dagelijkse dieet
stijl

12 redenen om meer toe te voegen sla aan uw dagelijkse dieet

Wanneer het einde van de winter, veel meisjes zijn na te denken over hun eigen figuur en beginnen om zorgvuldig selecteren van het voedsel. Ze actiever groenten eten, maar een bijzondere plek behoort toe aan de sla. Je zal vertellen over de voordelen van sla en het effect op ons lichaam.

Voordelen sla is zeer hoog. Salade moet je eten voor iedereen die wil om de gezondheid te verbeteren en gewicht te verliezen. Als u zelden het eten, dan moet u onmiddellijk veranderen van gewoonten! Sla bladeren hebben veel goede eigenschappen en voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezondheid van de mens.

Er zijn verschillende sla soorten, ze zijn allemaal erg voedzaam. Kiezen is het noodzakelijk om te overwegen dat de donkerder het blad, hoe meer voordelen voor in de sla bevat. Kan worden gebruikt om niet alleen de bladeren, maar de stengels.

Nuttige feiten:

    • Sla bevat bijna geen vet en is caloriearm. Een klein schaaltje sla heeft 12 calorieën; Helpt om snel gewicht te verliezen. De salade bevat een enorme hoeveelheid vezels. Het is goed lest het gevoel van honger, verbetert de spijsvertering. Vezels reinigen van het menselijk lichaam;

c1ef0c7bc2e00ba4a3eb7c9cad2c5ea7 - 12 redenen om meer toe te voegen sla aan uw dagelijkse dieet

    • Sla Zorgt voor normale hart. De aanwezigheid van beta-caroteen en vitamine C helpt om te voorkomen dat de afzetting van cholesterol; het Bevat vetzuren omega-3, die is erg zeldzaam. Sla is een perfect uitgebalanceerde hoeveelheid vetzuren omega-5 en omega-3 rijk is aan eiwitten. Meer dan 20% van de calorieën van sla is eiwit; Heeft een kalmerend effect. Sla bevat een stof genaamd Lactucarium, het heeft eigenschappen die vergelijkbaar zijn met de eigenschappen van opiaten, maar het heeft geen schadelijke effecten; Helpt bij het handhaven van een optimaal niveau van de zuurgraad. De mineralen die in de salade helpt om het lichaam van toxines en het handhaven van een goede balans van zuren. Dit is belangrijk voor alle mensen, omdat de juiste balans van zuren tegen mensen met energie, die hen met de kalme, positieve effect op de huid, Heeft een lage glycemische index. Voedingsmiddelen met een lage glycemische niveau, met inbegrip van sla, is het aan te raden voor mensen bezorgd over de bloed suiker of wilt verliezen van overtollig gewicht; Het is altijd rauw gegeten. Vanwege het feit dat de salade hoeft niet meer te koken, het blijft een maximum van nuttige stoffen, die tijdens de thermische behandeling snel vernietigd; de Heerlijke smaak. Met een minimum aan calorieën, toevoegen aan de salade recht saus, kan je een gerecht met een fenomenale smaak. Ijzer zouten die in de salade, gebruikt om te genezen ijzer-deficiëntie bloedarmoede. De verwaterde sla sap met water in gelijke verhoudingen, kan worden gebruikt bij de behandeling van maagzweer, maag, chronische gastritis. Het sap van de bladeren van de sla helpt

Om het haar te versterken

    . Het gebruik verbetert de bloed circulatie, normaliseert de stofwisseling. Gebruik in de ochtend, je kunt het stimuleren van de eetlust, en het eten in de avond geef je jezelf een goede nachtrust. Geniet van de sappige bladeren die u voed uw lichaam met stoffen voor de gezondheid.

Niet slecht, toch? Gebruik jonge blaadjes voor de hand! Eet de juiste voeding en je lichaam zal het u vertellen, “dank u.”