vrouwengeheimen

f00fb65f3e6516ed09a101fc33bce0ba - 11 interessante opties van het binden van een pareo
stijl

11 interessante opties van het binden van een pareo

Pareo is een onmisbaar ding op het strand, maar hoe te dragen? Er zijn een heleboel opties, hoe te binden een pareo, maar hebben we voor u geselecteerd 11 van de meest ongewone en niet vergeten de 5 classic.

f00fb65f3e6516ed09a101fc33bce0ba - 11 interessante opties van het binden van een pareo

Pareo verscheen in tropische regio ‘ s en kwam bij ons nog niet zo lang geleden, maar vandaag is het al moeilijk voor te stellen de zomer, en in het bijzonder strand vakantie.Het belangrijkste voordeel van het paar is de veelzijdigheid, vanwege het simpele sjaal, het is gemakkelijk om te zetten in een echte beach-wear – het is maar net hoe u binden. Ook kan deze accessoire zal helpen om de juiste een figuur, het verbergen van de tekortkomingen en de aandacht te vestigen op de voordelen. Deze praktische en stijlvolle stuk van de kleding die de aandacht trekt met zijn eigenaar op het strand. Denk aan een aantal van de opties in voor hoe te binden een pareo.

De opties van koppelverkoop

De eenvoudigste en meest populaire manier om een pareo is koppelverkoop in een rok. Om van dit accessoire rok, zet ze gewoon op de heup, sluit de uiteinden samen en bind ze in een knoop. Deze optie is altijd comfortabel en efficiënt is.

Volgens de klassieke methode

De klassieke methode van koppelverkoop maakt dit artikel van kleding in een echte elegante strand jurk. Om dit te doen, wikkel het rond de rug, de beide uiteinden moet worden geplaatst in het midden van de borst, draai ze om kruis en zorg voor het hoofd, koppelverkoop rond de hals buigen. U kunt het ook dragen deze accessoire als een jurk zonder bandjes. Om dit te doen, bind de uiteinden van de pareo achter u, als het weer het toelaat om zijn lengte, of op de borst als het niet lang genoeg.

830810878af817166c57c3969ab8a726 - 11 interessante opties van het binden van een pareo

Het dragen van een pareo meer kan zijn prachtig, en het is allemaal moeten binden op één schouder en de andere verlaten Flirterige op een kier. Het ene uiteinde van de sjaal positie op de linker schouder, trek de hoek rechts onder de arm en ga door een paar naar voren draaien. Wikkel de accessoire rond het lichaam, en de uiteinden van de das over je linker schouder. Dit asymmetrische effect ziet er heel interessant.

Als u zich wilt concentreren op uw verbrande benen, probeer om te zetten in een rokje. Bind de uiteinden achter de rug, langs de zakdoek tussen de benen weer terug, en dan bind de uiteinden aan de voorkant van de buik.

7c75a48e24c27f207967435ca1ada556 - 11 interessante opties van het binden van een pareo

Voor uw pareo past een eenvoudige methode van koppelverkoop op de borst. Hang de accessoire op de hals, voor het uitlijnen van de tip en de plaats op de borst. Dan moeten ze terug te krijgen en bind alle vier de uiteinden van de doek.

U kunt ook het dragen van dit kledingstuk als een badpak. Om dit te doen, gooien met zijn smalle borst, en het eindigt op gelijkspel op de rug. Tussen de benen trek gratis de voorkant. De hoeken van de stof nemen, trek hen naar voren in de taille, dan is tie op de buik, zodat de stof omhelsde het lichaam.

Een ander gebruik pareo als een badpak wikkel het rond de taille met smalle kant, de bovenste uiteinden van de band op de buik. De lagere uiteinden moet worden overgeslagen tussen de benen en een knoop aan de achterkant, het opheffen van de borst.

Interessante use cases

4d773122e26eab8ee1339a61d66f9748 - 11 interessante opties van het binden van een pareo

“Nefertiti”

Voor deze optie moet u twee sjaal meet ongeveer 140х140. Gooi de eerste sjaal recht onder de oksel en knopen op de linker schouder. De tweede bespringt zakdoek onder zijn linkerarm en-geknoopt op de rechter schouder, in de dezelfde manier.

“Balboa”

U moet twee sjaals van grootte 140х140. Eerst gooi de zakdoek op zijn borst en stropdas achter de bovenste uiteinden, zodat zij rustte op zijn nek. Het tweede gelijkspel van de top van de eerste, dus de knooppunten waren rechtstreeks geplaatst op mijn borst.

“De wind van de avond”

Pareo grootte 115х300 wikkel rond de borst, zodat de korte zijde is gelegen op het midden van de borst recht. Rechts pick-up en draai de stof in een tourniquet aan beide zijden. Dan bind het harnas om de stof werden strak rond het lichaam. Na dat, vanuit het langste punt voorste twist kleine harnas en de route terug onder de muis, flip van achter naar voren en knip een speld of broche.

“Tahiti”

Wikkel een sjaal rond het lichaam voor meer dan de borst het verlaten van het bovenste puntje van de stof, zodat het wordt uitgevoerd vlak boven de rand. De vrije rand van de band op de schouder.

“Coquette”

Vouw de pareo in de helft, zodat het achterste deel was ongeveer 15 centimeter langer dan de voorkant en vouw het voorste deel. Dan is de zakdoek moet worden toegepast op de rug, het bezit onder de armen en over de borst te binden, de belangrijkste knoop.

Papeete

Deze versie is verschenen en werd op grote schaal in de hoofdstad van frans-Polynesië, het was er, voor de eerste keer, de meisjes begonnen te binden een pareo, zo ‘ n mooie manier. Houd sjaal verticaal en bind het achter de rug, wikkel om het lichaam heen en trek het zo dat aan de ene kant op een bok. Knoop de sjaal op de heup. Het gebruik van een paar impliceert ook het bestaan van een riem met klinknagels of schelpen.

Hua hin

Voeg een paar aan de achterkant, wikkel het rond het lichaam, en dan bind de uiteinden aan de bovenkant van de Borsten in een sterke knoop of gewoon kruis achter uw nek, koppelverkoop in de nek te knopen.

Raiatea

Houd de zakdoek uit het midden en in een lichte hoek naar het lichaam, en de dekking van jezelf in. Bind vervolgens een pareo op de borst, zodat een einde was lang en hing slap omlaag. Het einde teruggespoeld op de schouder, gooi er terug en steek deze in de doek strak om het lichaam.

Aphrodite

Een andere exotische optie van het binden van een pareo, dat is perfect voor het strand. Cover jezelf in een sjaal, het houden van het verticaal zodat de randen zijn zijdelings verbonden. De bovenste hoeken van de band boven de borst, dan is het verzamelen van voldoende weefsel en een stropdas, een zakdoek aan de zijkant op heuphoogte. Kunt u iets wijzigen van het model, de koppeling van de bovenste knopen op de schouder, niet op de borst.

Bora Bora

Houd sjaal verticaal, bind de uiteinden aan de voorzijde over de borst. De onderste hoeken kunnen worden verpakt, op uw band en leg ze in zijn riem.

Locatie

Sjaal binden aan de voorkant, waardoor gratis een einde. Deze front-end moeten binden in mooie vorm en het aanbrengen van een decoratieve gesp indien gewenst.

f5afea2f9e147835a8c6ef695cbf1004 - 11 interessante opties van het binden van een pareo

Het aanpassen van de afbeelding met behulp van een paar

Bij het kiezen van dit artikel van kleding voordat je leert de originele manier van koppelverkoop een pareo, je moet het onderzoeken van hun vormen.

Meisjes met een extra centimeters in de heupen en de buik is het beter om de voorkeur geeft aan lichte dekkende zakdoek. Het is het beste om te bind de diagonaal – dit zal u toelaten om te verbergen probleem gebieden en slanker.

728294a4e2852b2f0f8ed71ac697e32b - 11 interessante opties van het binden van een pareo

Meisjes met kleine Borsten passen een paar dikke stoffen, u kunt stemmen in de borst met een kleine knoop.

Dames lage groei moeten kijken naar de sjaals met opdruk “Zebra” met loodrechte strepen. Dit geeft de mogelijkheid om visueel te “trekken” figuur.

Complete dames zijn geadviseerd om te kijken naar een gewoon paar donkere kleuren, het verlaten van de sjaals met patronen, omdat ze kunnen visueel verbreden van de figuur.

Hoe te kiezen?

Om te kiezen van de accessoire is niet moeilijk, zorg ervoor dat u aandacht te besteden aan de volgende details:

    uniforme dichtheid van het materiaal (de kleine gaatjes en strekken ongeldig); gladde snede (sjaal moet hebben gladde rechthoekige vorm zonder langwerpig randen); hoge kwaliteit kleur (helder en goed gedrukt de figuur); de verwerkte eindigt.

64115726079df5666c4a71f5b7fd5648 - 11 interessante opties van het binden van een pareo