vrouwengeheimen

cf3beb8e094ebb3e53cd1684fabfc8e1 - 10 redenen om te beginnen om een wisseldouche
stijl

10 redenen om te beginnen om een wisseldouche

Over de voordelen van een wisseldouche zal u vertellen welke arts. Het is aanbevolen om het immuunsysteem te versterken in de strijd tegen diverse ziekten en voor cosmetische doeleinden. Leg uit ten minste tien redenen waarom je zou moeten beginnen om een wisseldouche.

Een wisseldouche is afwisselend effecten op het menselijk lichaam warm en koud water.

Verharding van het lichaam. Verharding van het lichaam nodig heeft om die mensen die last hebben van verkoudheid meerdere keren per jaar. Het is noodzakelijk om het lichaam weerstand tegen bacteriën, virussen en andere bronnen van verontreiniging. Een wisseldouche is een geweldige manier om de gezondheid te verbeteren van alle interne systemen en verhogen de immuniteit. De aanwezigheid van giftige stoffen. Douche bevordert de uitscheiding van giftige stoffen. Veranderingen in temperatuur bijdragen aan de verbetering van de stofwisseling met als gevolg dat schadelijke stoffen worden niet verzameld, maar uitgescheiden. Een betere stofwisseling. Een goede stofwisseling is de sleutel tot gezondheid en levensduur. Samen met een goede voeding, die moet worden rationeel en evenwichtig, douche, Versnelt de stofwisseling en kan het lichaam en het lichaam in vorm te zijn. Het wegwerken van cellulitis. In de strijd tegen de “sinaasappelhuid” contrast douche is erg handig. Het helpt bij het activeren van de bloedsomloop, die verwijdert stagnatie, de afbraak van onderhuids vet. Bij sterke druk van het water wordt bereikt door een massage-effect, handig in op de onvolkomenheden van de dijen.

cf3beb8e094ebb3e53cd1684fabfc8e1 - 10 redenen om te beginnen om een wisseldouche

Een wisseldouche tegen cellulitis, versterkt de wanden van de bloedvaten. Het contrast van de temperaturen is een goede preventie van vasculaire ziekten. Wanneer er sprake is van alternatieve verhogen en vernauwing van de bloedvaten, hun muren meer elastisch, wind-cholesterol, bevordert de doorbloeding, verbetert de Algemene conditie van het lichaam. Van het hart en de bloedvaten is rechtstreeks van invloed op de kwaliteit van het menselijk leven. Het is belangrijk om deze systemen in een gezonde conditie. Preventie van spataderen. Als je het leiden van een zittend leven, niet uit te oefenen, vaak zet een been over het andere, hoge hakken en uw naaste familieleden hebben problemen met spataderen, dan heb je alle kansen om te “verdienen” spataderen. Een van de methoden van voorkoming van deze ziekte is een groot contrast douche waarin sprake is van een verbetering in de toon van veneuze muren, het normaliseren van het werk van de veneuze kleppen.

1bc8526582fac4592a2f41e4cae6df53 - 10 redenen om te beginnen om een wisseldouche

Douche met spataderen Krijgen van energie. Een koude douche verkwikt, verwijdert van depressie en activeert het lichaam. Voor een positieve stemming voor de dag beter dan een koude douche in de ochtend. Begin de dag met deze procedure, zal u niet alleen het versterken van de immuniteit, maar merk ook een betere concentratie en uw prestaties op het werk zal toenemen. Verbeteren van de elasticiteit van het lichaam. Cosmetische profiteren van een wisseldouche voor het lichaam, zijn zichtbaar voor het blote oog. Als je regelmatig water procedures, worden de volgende wijzigingen: verbeterde mikrotserkulyatsii bloed cel vernieuwing om sneller plaatsvinden, verhoogt de elasticiteit van de huid, verbetert de spanning, het lichaam wordt strakker, gladder, cellulitis. De toegenomen sterkte. Men kan een wisseldouche te verbeteren potentie. Voor een betere werking het is beter om te douchen voordat intimiteit. Water behandelingen toon, stimuleren, verhogen van testosteron, de doorbloeding te verbeteren. De verbetering van de haargroei. Voor mensen die lijden aan haaruitval, een wisseldouche is handig in het omgaan met hun probleem. Als in het hele lichaam, op de hoofdhuid verbetert de bloedcirculatie — het boeit de haarzakjes en zorgt ervoor dat ze harder werken. Contrast douche kunt u doen bij het wassen van je haar. Maar hier moet je weten mate en niet te overdrijven met de temperatuur van het water. Onder heet water te houden en je hoofd moet niet worden. Om te beginnen moet een douche met warm water om het proces te voltooien – cool.

1c59f50c66edcf4c5ee8153dd43d6e3b - 10 redenen om te beginnen om een wisseldouche

De Douche haar

Hoe neem je een wisseldouche: een paar tips

    Voor het uitvoeren van de tempering van de procedure is het nodig, dat het gezond is. De procedure zal alleen effectief zijn als een systematische aanpak. De regeling is het nemen van een douche is: start met warm water, vervolgens gaat u te warm wordt, dan zet de kraan op koud water. Het is aanbevolen te staan onder water, elk ongeveer 20 seconden. Het vergroten van de tijd onder een contrast douche geleidelijk. Om te beginnen, kunt u beginnen met 10 seconden, maar wij moeten ernaar streven om de minuut. Druppels water moet scherp zijn. Als het contrast niet, dan is er een risico op het vangen van koude. Het voordeel van een wisseldouche zou duidelijker zijn als, na ontvangst van zijn INSMEREN van het lichaam met een handdoek.