vrouwengeheimen

750facbcc293fb053ae340be30fd309c - 10 goede lotions voor de huid
stijl

10 goede lotions voor de huid

Het belangrijkste doel tonic voor het gezicht — het bevochtigen en reinigen van de huid. Wat tonics verdienen onze aandacht en veilig kan worden op de plank in de badkamer? Overweeg de nuances van het selecteren van een goede tonic voor het gezicht en vertel u, voor degenen die niet weten hoe ze goed te gebruiken is.

Waarom moet je een facial toner

Tonics zijn toegewezen aan taken verantwoordelijk: reinigen, verfrissen, de toon, hydrateren, herstellen de pH-balans, Mat, scrubben, verzacht de huid. Veel mensen denken dat tonic is een nutteloos product, omdat de huid gereinigd kan worden, bijvoorbeeld gel cleanser, en hydrateren met een crème. Dit is deels waar, maar de toner verwijdert residuen van onzuiverheden en herstelt de pH-balans van de huid na het wassen, en creëert een “springplank” om meer rendement uit het aanbrengen van de crème op de huid.

De tekenen van een goed tonicum

Bij het kopen goed te letten op de ingrediënten van uw tonic.

    Uitsluiting van het “slechte” alcohol (ethylalcohol, gedenatureerd), onderhevig aan een “goed” (cetyl alcohol). Zelfs als je onrustige huid! Aandacht besteden aan de aanwezigheid van de vitamines A, b, E, F, BLZ. Hoede van de parabenen. Zeker kopen als het werkzame bestanddeel hyaluronzuur. Niet passeren door een tonic met een uittreksel van de slak secretie. De aanwezigheid van kamille-extract kan eveneens worden genomen.

Natuurlijk, er is geen tonic voor de huid die zou bevatten alle ingrediënten die nuttig zijn voor de huid, en op hetzelfde moment waren er geen stoffen die het vernietigen van huid-cellen. Wij hebben “onderzoek” en ik kan je 10 goede lotions voor de huid.

VICHY Purete Thermale

750facbcc293fb053ae340be30fd309c - 10 goede lotions voor de huid

Facial toner Vichy

Geschikt voor alle huidtypes. Onder de genoemde actieve ingrediënten: thermaal water, vitamine E, glycerine. Een goed hulpmiddel voor dagelijks gebruik en de voltooiing van de zuivering. Tonic verzorgt de huid en laat geen film en hij is geen parabenen in zijn samenstelling.

Ecolab

c7eb564b84ba929760c70b8ce94463c4 - 10 goede lotions voor de huid

Tonic voor het gezicht met hyaluronzuur

Vochtinbrengende toner met prachtige compositie. Actieve ingrediënten: biologische amandel-olie, rozenbottelolie, Rhodiola rosea-extract, hyaluronzuur. Daarnaast is de samenstelling van zeewater. Alle zonder parabenen en siliconen. Is dit niet een wonder?! Grote hydrateren en verzachten de huid. Na gebruik voelde schoon en fris op het gezicht.

SecretKey, Slak+EFG Repareren Toner

e5fc484559c9af0e9d7b1dcb13972dff - 10 goede lotions voor de huid

Toner Mizuno slakken

Verkwikkende tonic met een uittreksel van de slak slijm. Het geheim van de slak is unieke eigenschappen: het vertragen van het verouderingsproces, de rimpels, stimuleert de celregeneratie en verbetert de problematische huid, normaliseren van het zuur-base-evenwicht. En dit alles in één product! Tonic verrijkt EFG – polypeptide, waardoor de huid soepel en elastisch. Maar niet zonder alcohol.

The Body Shop Vitamine E Hydraterende Toner

18b11194c8efe79a9910248bc17d70b3 - 10 goede lotions voor de huid

Facial toner met vitamine E

In de samenstelling bevat vitamine E, tarwe kiem olie en bevat geen alcohol of parabenen. Hydrateert en maakt de huid strakker, en “doet het vuile werk” voor een cleanser. Tonic lichtjes kleverige consistentie, dat zorgt voor een zuinig verbruik.

La Roche-Posay, Lotion Apaisante Physiologique

845e88c92114d35b3a7792e96588fb1d - 10 goede lotions voor de huid

Tonic voor het gezicht met thermaal water

Apotheek tonic op basis van thermaal water, verzacht en versoepelt de huid. Doet niet verstoppen de poriën. Het ontbreken van zeep, alcohol, parabenen, samengesteld over de kwaliteit van het product. Toner direct elimineert het gevoel van beklemming, vermindert roodheid en laat geen gevoel van de film op je gezicht.

Payot, Lotion Tonique Fraicheur

1918dda89c90e54966b9c1e6cecaac34 - 10 goede lotions voor de huid

Facial toner moisturizer

Toner voor alle huidtypes met extracten van cranberry en ananas, bevatten geen alcohol. Perfect hydrateert en versoepelt de huid. Laat niet een film op mijn gezicht. Egaliseert de huidskleur gezicht. Dagelijks gebruik zal uw huid glad. Niet oorzaak peeling en irritatie.

Mizon, Kamille 90% Van De Toner

2d2618b65dfbb12b494d4d4570316d55 - 10 goede lotions voor de huid

Facial toner met kamille

Een andere vertegenwoordiger van de koreaanse cosmetica. Vochtinbrengende gezichtslotion is samengesteld uit 90% (!) kamille hydrolaat. Dit spreekt het super natuurlijkheid van het product en de hoge efficiëntie. Alleen biologische producten snel in contact komen met de huid en geven een prachtige prestatie. Tonic regelt de hydro-lipide evenwicht van de huid, verzacht en geeft een milde verzorging voor de huid.

Dr. Zee Cleansing Tonic

6ab2e6b54baf919c8eba214c166d4b9a - 10 goede lotions voor de huid

Verfrissende tonic met mineralen

Cleansing tonic voor het gezicht en de hals met Dode zee mineralen en de beste componenten voor vocht — aloë Vera en komkommer. Het heeft een goede reinigende en hydraterende eigenschappen. Tonic helpt bij het versterken van de haarvaten. Na gebruik is er geen gevoel van onbehagen op het gezicht, de huid ademt goed. Handige dispenser kunt u bezuinigen betekent.

Alga Lux Gel-tonic “Aloë Vera” voor het gezicht

8cfa3f7f1a1c36448e59a694987f3753 - 10 goede lotions voor de huid

Tonic voor de vette huid gezicht

De meeste toners voor de vette huid bevatten alcohol, maar niet voor dit product. De samenstelling is volledig van natuurlijke bestanddelen: extracten van aloë Vera, zee kelp, Vijgen -, kamille, celandine, ivy. Tonic heeft een leuke baan bij de reiniging van de huid, verkleint de poriën, verzacht de huid en het belangrijkste is, vergeet het niet uitdrogen.